''Sevgilim dekolte giyebilir. Hatta mini etek de giysin. Göğüs, bacak, sırt hatta kasık dekoltesi bile verebilir. Güzel mallar tezgahta satışa sunulur. Baksınlar sevgilime, 21'inci yüzyıldayız niye kısıtlayayım ki? Başkalarının sevgilime bakıp ağzından salya akıtmasına karışamam. İstediğini giysin.''
Bu yazdıklarımı okuyup da rahatsız olan bir kadın varsa ki bir de gerçekte sevgiliniin böyle olduğunu düşünün, çok daha fazla rahatsız edecektir diye umuyorum; o hâlde ''Bana karışamaz !'' demeyin !
Sizi kısıtlamıyor, başkalarının su yüzeyinden avına yaklaşan timsahın gözleri gibi bakışların bedeninizde süzülmesini istemiyor ve bu durumdan da rahatsız olduğu için istemsizce emir kipiyle konuşuyor.
Uygun bir dille ne düşündüğünü söyleyebilir ama zorla bir şey yaptıramaz. Açık giyindiğimi görmek istemiyorsa, onun yanında dikkat ederim ama bu onun olmadığı yerlerde istediğim gibi giyineceğim gerçeğini değiştirmez ya da sadece o varken açık giyinmeme izin veriyorsa, başka türlü istemiyorsa o da olur;onun yanında istediğim gibi giyinirim, o yokken kıyafetlerime dikkat ederim. *Gecen bol olsun.*
Çok karışırsa dinlemem mesela yaz günü bana uzun kollu giy derse ya da kapan tesettüre gir derse hayatta dinlemem ama açık bir bayan olduğumu düşünerek hareket ederse ve karışırsa saygım sonsuz tabiki karışabilir herşey dozunda güzel..
@sevilmeyenadm 15imde evlensem sen yaşında çocuğum olurdu, yine de bunu bir iltifat olarak görüyorum. Hayır suyunu çıkarmadan çoğu kız karisilmasina bisey demez bence. Yanlız şunu diyebilirim iyi ki erkek olmadım hatun yanmıştı elimde
Ben yaşa bakmadım pardon. Ama dediğim gibi abartmayan "ADAM" larda var ysni sevdiğini başkasından sakınan, onu da kendisini harama yönetilmeye ek bir şekilde buna dikkat etmesi lazım, ve bunu anlamayan bunu sıkıcı bir tavır ile karşılayan insan larda var. Bence
@sevilmeyenadm var zaten önemli olan hem gönlüne hem aklına hitap edeni bulmakta. Bir erkek bir karış etekle gezen kızı özgüvenli olarak görüp, takdir ederken başka bir erkek benim hatunum dikkat cekmemeli diye düşünebilir. Kadınlar içinde böyle. Ben şahsen kiskanmayan adamı seviyor olarak görmem.. Allah gönlüne göre versin genç dostum.:)
Kadınla erkek bu konuda eşit değildir olamaz zaten erkek üstü çıplak gezerse üstüne saldırmaz kimse ama kız bunu yapmaya kalkarsa sonuç belli o yüzden kız giyimine her zaman dikkat etmelidir yolda hayat kadını gibi giyinip gezenler biz özgürüz istediğimizi yaparız demeden kaçıyorum ben
Karisabilir eger abartiyorsam ama ben acik giyinmedigim icin karismiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sorun varsa söyleyebilir, saygi duyarim, ama giydigim abartili degilse degismemi beklemesin, acik diyosa önce bakarim haklimi diye ve o zaten yanimda kimse bisey diyemez, o olmadigi zaman giymen olur biter
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
abartmaya gerek yok iki parca kumas yüzünden birbirimizi kirmaya degmez
hayatimda biri var ise zaten giyim hic bir zaman aramizda tartisma olamaz cünki benim tarzim bellidir ve daha en basta kafa yapilarimiz uymasi gerekir bir yola baslamak icin
dayatamaz ama istekte bulunabilir, kıskandığını dile getirebilir. anlayışlı olunup isteğin kabul edilmesinde fayda var, karşıdakine bir kıyafetten daha fazla değer veriliyorsa tabii.
Eğer üstündekini beğenmediysem söylerim ama değiştirip feğiştirmemek ona kalmış, ha bende fikrini alırım yakışmış mı yakışmamış mı diye ancak o zaman değişirim. Kısaymış, dar mış onun gibi şeylere karıştırmam. Kendiside ne kadar dar e kadar kısa giyinebilir ki 😁
Ne düşündüğünü söyleyebilir. Ama o kadar. Ben onun isteklerine göre yaşamak zorunda değilim. Kendime gerçekten yakıştırdığım bir şey varsa onu giymeme engel olamaz. Her insanın beyni var ve bir başkasının benim için düşünmesine gerek yok.
En İyi Cevaplar