Giyiminize karışan bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?
İsterdim
İstemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Giyiminize karışan bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?
Ben karışmam. Bir insanın giyimi, onun kişisel özgürlüklerinin bir parçasıdır. Herkes kendi bedenini istediği gibi giyme hakkına sahiptir. Sevgili, partnerinin giyimine karışarak onun bu hakkına müdahale etmektedir. Sevgilinin giyimine karışmak, aynı zamanda güvensizlik ve kontrolcülük göstergesi olabilir. Sevgili, partnerinin giyimini kontrol ederek, onun üzerinde bir güç sahibi olmak ve onu istediği gibi şekillendirmek istemektedir. Bu durum, ilişkide güvensizlik ve çatışmaya yol açabilir. Tabii ki, bazı durumlarda sevgili, partnerinin giyimine ilişkin endişeleri olabilir. Örneğin, partnerinin giyimi çok açık veya uygunsuzsa, sevgili bu konuda endişelerini dile getirebilir. Ancak bu durumda, sevgili partnerinin giyimine müdahale etmek yerine, onunla konuşarak ve ikna ederek çözüm bulmaya çalışmalıdır. Sonuç olarak, sevgilisinin giyimine karışmak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sakıncalıdır. Sevgili, partnerinin giyimine müdahale etmek yerine, onu olduğu gibi sevmeyi ve kabul etmeyi öğrenmelidir. Güvensizlik ve çatışmaya yol açabilir. Partnerin kendini ifade etmesini engelleyebilir. Sevgililer arasında tartışmalara neden olabilir. Partnerin özgüvenini zedeleyebilir. Hatta şiddete bile yol açabilir
Zaten kendisinin sevmedigi bir kiyafet giymedigim için sorun olmaz diye dusunuyorum ama tabiki karisa bilir sonucta YolArkadasim kendisi onunda fikirlerini almak isterim onada danismak isterim
Aynen öyle. Bende sevmediği etmediği şeyleri giyinmem elbette. Oda aynı şekilde benim istemediğim şeyleri giyemez. Ama kısıtlayıcı boyutta olmamalı.
Aynenn öylee vallaha en guzelini yapiyorsuniz daima mutlu olun böyle devam edin kisitlamak zaten olmaz o zaman herseyin tadi tuzu gidiyor nazarlardan korusun mevlam sizi
Cevap
9Cevap
İstemem zaten ben bana yakışanı giye bilecek yaşta ve olgunluktayım
Ne demek 💜
Hayır tavrımı her zaman ortaya koyarım bana ne yapıp ne yapmicağımı söyleyemez.
Aynen öyle. Yani karışmasını bende istemem asla hoşuma gitmez bu durum. Hani çok açık bir kıyafet giyerim uyarır nazik bir dille o zaman tamam derim. Ama kimse kimseyi kısıtlamamalı.
Eeevet bide ayrıca o kim sadece basit sevgili herkes yerini bilmeli sevgilisi diye onun sözünü dinleyen oyuncak bebek değiliz
Ben onunkine karışırim da o benim neyime karışacak 😂
Onunda karışmaya hakkı var sonuçta hayatındaki insansınız. Erkeklerde bazen gömleğinin önünü açar veya kısa şort ile atlet ile gezer kapıda. Yani biz kadınlar karışacak çok şey buluruz.
Benim giyimim olduğu için karışamaz. İsterse fikrini söyleyebilir.
Yani evet fikrini söyleyebilir herkes bu konuda açık olmalı diye düşünüyorum ben. Ama kısıtlamasını istemem şahsen ben. Ben ne giyersem giyeyim saygı duymalı.
Saçını başını yollarım onun. (ironi).
Karışmasın.
haklı sebeplerle karıştım bugüne kadar. maalesef onu bile suistimal etti sütaş
An skrm ya ne karışması
S gitsin eğer karışıcaksa
Sadece gelip fikrini söylesin ona açığım
İstemezdim, benim giyimimden ona ne.
Aynen bende istemem bana karışmasını falan. Hiç hoşuma gitmez sonuçta ben ne giyip ne giyinmeyeceğimi iyi bilen biriyim. Bence saygı duymalı.
Yay kızıyım ben, karıştırmam kendime
Ne diyecek karışıpda parmak arası terlik giyme mi?
Karışsa ne diyecek etek mi giyelim
Karışamaz wjsjsj
İsterdim kıskanç olmayan kadınla işim olmaz
İstemezdim
Karışamaz
Tabiki hayır
Karışsın isterdim 😃
İsterdim
Hayır karışamaz
Pardon da nerden biliyorsun oramı buramı açtığımı boş boş konuşma keza açsam da seni hiç alakadar etmez
Oranı buranı açmakla alakası yok bunun
Kısa giyinsen bile biz oturup kalkcağımızı biliyoruz
Sizin karışmanıza neden gerek var sadece size fikir verebilirsiniz daha fazlasına hayır
Tabi tabi bende yedim😀
Nasıl oturup kalkacağını bilmesende bu senin dışında kimseyi ilgilendirmez, onlar gözlerine sahip çıkmayı bilsinler @yaydımmltfns
Sen açarsan önünde başka nereye bakacak 🤔
Ya her neyse karışamaz işte @1demetlale
Karışır bacaklarını bile kırar erkek adam
Türkiye çok kötü bi yere gidiyor
Böyle yaparak kendinizi adam mı sanıyorsunuz?
Erkek adam nmusuna sahip çıkar öyle olmasına müsade etmez bunun neresi kötü
Namusuna bu şekilde mi sahip çıkıyorsunuz
Karışamaz yemez
Hayır istemezdim🌸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?