Selamss 🙈 bir sorum var..
🎀
🎀
🎀
Kimine göre bu ilgi göstergesidir, kimine göre özgürlüğe karışmaktır.
Peki sizce bu durum normal mi yoksa sınır mı aşar?

Selamss 🙈 bir sorum var..
🎀
🎀
🎀
Kimine göre bu ilgi göstergesidir, kimine göre özgürlüğe karışmaktır.
Peki sizce bu durum normal mi yoksa sınır mı aşar?

Asla izin vermem ve ona güzel dille şunu söylerim erkeksin kıskançlık duyguların ağır basabilir ama ben bu zamana kadar senin engellerinle kısıtlamarınla giyim tarzımı oluşturmadım. Nerde ve nasıl giyineceğimi benden ve ailemden iyi kimse bilmez. Bu konuda hayatımda olman bu tarz şeylere müdahele edeeğin anlamına gelmiyor. Seni seviyorum ama rica ediyorum senden bu toksit düşüncelerle kısıtlama yapma. Hayatında nerde nasıl giyineceğini iyi bilen bir kadın var bunun bilincinde hareket edelim
Bende karışırsam olur bebişim💕😅
Rica ederim güzellik 💖
Nerede ne giyeceğini bilmiyor , her yerini sergiye çıkartmışsa , özel olması (mahrem olması ) gereken yerler kapatılmamışsa ilk önce uyarırım , devam ediyorsa zaten o ilişki biter.
Karışırım. Gel bi bakayım ne giydin sen :D
Pembiş crop giymişem 😸
Çoktan yedim ve eve geldim sjsj
Sevgiline öneride bulunabilirsin ama karışmak başka bir şey! 🙅♂️ Stil tamamen senin kendini ifade etme biçimin. Eğer sevgilin bunu kontrol altına almaya çalışıyorsa, bu özgürlüğüne müdahale sayılır bence. Tabii ki fikir alışverişi yapabilirsiniz, örneğin “Bu elbise gerçekten sana çok yakışmış!” gibi tatlı yorumlara kimse hayır demez 😇 Ama kararları senin vermen en güzeli. Kendi tarzını yaşa ve kendin ol kız, unutma sen harikasın! ❤✨
Cevap
19Cevap
ben sevgilimin giyimine karışmam zaten kendisi nerede nasıl giyineceğini bilir
Sevdiğim kadının ne giydiği benim için çok önemlidir. Açık saçık, mini, dekolte, dapdar şeyler vs giyinmesini asla istemem. Herşeyiyle bana özel olsun isterim. Benimde gözüm başkasını görmez😅
Tabi bunun için kimseyi zorlamam, güzel bir dille bunu anlatırım. Benim için dizden göğüs üstüne kadar olan bölümün kapalı olması yeterli.
Yani gerçekten giyinsin olay bundan ibaret. Çıplaklığı giyinmek sanmasın🤷🏻
Kısıtlayacak boyutta değil , zaten öyle bir şeye de fırsat vermem giyimime dikkat ederim
kimsee kimsenin giyimine kuşamına saçına karışmamalı zira bir ilişki farsa ortada o ilişkiye zarar verecek davranışta bulunmaz
elbette insan olan
Karışamaz. Ben nasıl giyeceğimi bilen insanım. Bana karışılmasından, emir verilmesinden hiç hoşlanmam. Beğenmezse de kapım açık, gitsin.
Ben nerede nasıl giyinmem gerektiğini bilirim, yinede sevdiğim hayatımda bazı şeylere karışabilir evet
Bir kere karıştırdım evde çıplak dolaşmamı istedi sapık karı, gerek yok.
Asla normal değil özgürlüğü kısıtlamak bu nefret ederim.
Köyün delisi gibi bel göbek açık gezmiyorum, karışacağını sanmam :d
olan kıyafetlerimle yapabildiğim en güzel kombini yapmaya çalışıyorum ve birbirine uyan şeyler bazen "açık" olabiliyor eğer bana diğer parçalarımla yakışacak yeni kıyafetler alırsa öyle giyinirim. sırf açık giyinmiş olmak için giymiyorum kıyafetleri
Zayif karakterde insanlar karismani ister.
Kendini bilen nerede ne giyecegini bilir
Tabiki karışabilir bir zahmet karışsın
hayır sevgilim oldu diye o kadar karısmasıda normal degil ailem karısmıyoken o kim oluyo
Hoşuma gider
hayır onu nasil tanidysam. oyle
Hayır karışamaz
Herşeyin bir sınırı vardır diyim. ☺
Karışamaz. Ben nasıl giyineceğimi biliyorum.
Öyle bir karışıyorlar ki 😅😅
Seviyorsam musade ederim ama oda bir yere kadar..
Herhalde belirli limitlerde karışabilir.
Karışmıyorsam sevgilim değildir
Karışamaz hayır
Götü başı açmak özgürlük değil
Karışabilir , bende karışırım :D
Yani kısmen
Aşırılık varsa evet
Hayır
pembe renk giyindirmesinde veya çiçekli gömlek
Karışır
karisamaz
Hayır karışamaz.
Evet karışır..