Yerine göre karışabilir, yerine göre karışamaz, her giydiğimede karışacak ve söz edecekse sevgilim olamaz, zaten çok açık giyinen biri değilim, nerede nasıl giyinmem gerekir bilen birisiyim, bana bunu öğretmeye çalışamaz ve karışamaz.
Danışmak diyelim biz ona ve şu çok önemli giydiğimiz kıyafetten tavrımıza ettiğimiz sözden davranışlarımıza kadar karşı tarafı merkezimize alarak onu incitmeyecek yahut zor durumda bırakmayacak şekilde karar almalıyız.
Öte yandan o gömlek sana yakışmamış diyorsa yalışmamıştır, ben sevdiğime güzel görünmekle ilgileniyorum, tüm dünyaya değil.
Neden karışsın ki onunla ilişkimin olması beni yöneteceği bana hükmedeceği anlamına gelmez herkes sınırını bilmeli. Bahane olarak şunu söylerler genelde''Kıskanıyorum ne yapayım.'' Kıskanıyorsan bakana hesabını sor bedelini bana ödetme nokta.
Karışamaz diye artizlik yapmayacağım. Aslında karışamaz yani höt zot bunu giyme dese inadına giyerim ama kerata bu sana çok yakışmış değişsen olur mu diyor naif naif / degistiriyorum 😂😂