Sevgiliniz giyiminize karışabilir mi karıştırtırmısınız?
Ben karıştırtmam yani beni görüyor sonuçta sevgili olmadan önce nasıl giyindiğimi, sevgiliyi değiştiririm giyimimi değiştirmem :D
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz giyiminize karışabilir mi karıştırtırmısınız?
Ben karıştırtmam yani beni görüyor sonuçta sevgili olmadan önce nasıl giyindiğimi, sevgiliyi değiştiririm giyimimi değiştirmem :D
Asla
Karışamaz onu ilgilendirmiyor cunku madem rahatsız o zaman sevgili olmaz, kapalı istiyorsa kapalı bulsun bu kadar basit insanların hayatlarına giripte degistirmeye calısmayın
Bende böyle düşünüyorum <3
Cevap
15Cevap
Karışacak kişi zaten sevgili olmamalı... Giyim değil bu sadece bir insanı değiştirmeye çalışmak play doh hamuru değiliz
Sevgilim kendisine yakışan her şeyi diye bilir oldu ki beyenmedim izin veemiyecegim 1 kıyafet bunu onunla oturur konuşurum ha olmadı hadi çarşıya cikalim derim ilk bakan erkeğe kafa göz dalarim sorumlu onu tutarım oda bidaha giymez
bence kız tarafı cok abartı açık giyiniyorsa karışabilir onun dışında kısıtlamalar saçma
Bana saçma geliyor bu yani sonuçta erkek kızın nasıl giyindiğini en başından itibaren görüyor ve kızın giyiminden rahatsızsa niye ilişkiye başlıyor tanışıyor kızla saçma buluyorum. Bir insanı sadece kendi zevkleri için değiştirmeye çalışmamalı kimse diye düşünüyorum.
burada kesinlikle haklısın ya bazıları giyimi cok abartıyor gerçekten sırf dikat çekmek için ben onları kastettim
Ona da karışamaz ama sonuçta giyimi öyle açıkta olsa söz hakkı yok işine gelmiyorsa o erkeğin tanışmasın en başından diye düşünüyorum
Benim olanı kıskanırım kıskanmayan karışmayan net gavalttır
Karışamaz bende sevgilime karışmam
Sevgilimse belli ölçülerde karışırım ama kısıtlamam fazla
Eş karışır, sevgili karışamaz.
Karisabilir karisirirm
Selamlar antalyalı 😇
Kimse karışamaz
karışamaz
Karışabilir abartmadan ama
Karışır çünkü sevgilim
Karışır valla
sevgılını degıstır sana sevgılı mı yok