Evet kizlar sizlerede ibret olsun. Flörtten uzak durun ve helalinizi bekleyin neyle karşılacağınızı bilemezsinizSonrasında ise pişmanlıklar ve acılar yaşanır. İnsandaki cinsiyet, ilahi bir kanun olan çift çift yaratmanın ve neslin üremesinin sadece bir halkasıdır. Onu, böylece değerlendirmeli ve ona o ölçüde kıymet vermeliyiz. Flört, kişilerin birbirlerini aldatmalarına sebeptir Flörtte, çok defa kız, erkek tarafından kandırıldıktan sonra terk edilir. Tabi tam tersi olduğu durumlar da olabilir. Kızı kandırıp terk eden erkek hain, kandırılan kız da maskara durumuna düşer. Flört, gençlerde acı tecrübelere sebeptir Flört, gençlerde gafilce tecrübelere yol açar. Bu tecrübelerin çoğu, kötü şekilde sonuçlanır. Tecrübe için insan, cebine barut koyup gezmek gibi bir ahmaklık yapmaz. Flört, gençleri ruhi bunalımlara sokar Gençler arasında aşağılık kompleksi, kıskançlık, kin ve nefret, karamsarlık ve çeşitli ruhi bunalımlar doğurur. Haram sevmekte bir kıskançlık elemi ve firak elemi ve mukabele görmemek elemi gibi çok arızalar ile o cüz'i lezzet, zehirli bir bal hükmüne geçer. (Asa-yı Musa, Beşinci mesele) Evet gayr-i meşru muhabbetin cezası merhametsiz azap çekmektir. Ancak bu durumda hata yine kişinin kendisine aittir. Zira haramı kendi iradesi ile seçmiş olduğundan sonuçları da yine kendi sorumluluğundadır. Flört, akıl mantık hislerini altüst eder Mahremiyet sınırlarını aşıp taşarak cinsel hislerini ayaklandıran insan, aklının ya tümünü ya da üçte ikisini kaybetmiş gibidir. (Keşf’ül Hafa) Artık alacağı kararlar, yapacağı işler aklının, mantığının değil de alevlenmiş hislerinin kararı olur. His ise önünü görmez, sonra aklı başına gelir: ama bu defa da zamanı geçmiş bir akıllanma olur. Zina, kişinin imanını kaybetmesine vesiledir
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Kızım Allah aşkına aklınızı kullanın erkekler sizinle ne diye sevgili olur zannedersiniz saf ayağına yatmayın kendinizi değersizleştirmeyin ciddi , akıllı olan erkek zaten ailenle konuşur evlilik düşünür. Sokaklar, sevgili mağdurları ile dolu..! Sevgilisine inanıp Namusunu teslim etmiş kızlar, Sevgilisi tarafından pazarlanan kızlar... Sevgilisi tarafından geneleve düşürülmüş kızlarla dolu.!
Sevgili olan kişiler anlık cinsel haz peşindedirler... Bir erkeği harekete geçiren en büyük sebeplerden birisi cinsel hazdır... Bir erkek sevgilisini gerçek bir eş yerinde görmediği için evleneceği kadınla yapmayı düşünmediği şeyleri sevgilisi ile yapar..! Ne gariptir ki kızlarda bu durumdan hiç rahatsız değil..!
Erkekler sevgililerini kullanılıp atılan bir mal gibi görür, biraz eğlenip sonra bir bahane ile bırakırım düşüncesindedirler. Yapılan istatistiklere göre sevgilisi ile evlenen erkek %10 çıkmamıştır.!
Merhaba, İlk olarak yorumunuzu gerçekten çok beğendim. Olgun, tok bir bilgi ile yazıldığı aşikar. Benim sormak istediğim bir sorum olacak, kafama takılan. Demişsiniz ya hani; "-Helalinizi bekleyin" diye, bunun ile ilgili. Acaba ilgili kişiler flört ettikleri kişilerin helali olabilme ihtimaline tutunarak flört etmiş olabilirler mi? Daha doğrusu helali nasıl olacak bir insanın? Bekleyelim ama nerede? Gelenin diğer gelen yanlışlardan olmadığını da neredebileceğiz? Dini anlamda flört/sevgili olmak doğru bir davranış değil. O zaman görücü usulü mü olacak? Düşüncelerinizi rica ediyorum.
adam seninle olamayacağını anlamış ve bu yüzden açık açık da anlatamıyor bak kıvırıp yüzelsel cevap verip durmuş, senin ona fazlalık olduğunu düşünüyor. sen de çok zorladın, kendini çok üzdün. bitti de ve yoluna bak bu adamdan hayır yok..
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
öyle yapiyorum, yoluma bakiyorum ama bu kadar vicdansiz olması gerçekten beni sasirtti. ulan sevgime değmemiş
Buradaki belki sevişirim kafasındaki meriçler ve ne istediğini bilmeyen dişiler erkeğe yüklenmiş ama taktir ettim yaptığını. Olmayacağını düşünmüş, bundan emin olmuş ve bitirmiş. Ne yaşadınız birbirinize neler söylediniz bilgim yok. Hoş bunları bilmeye de ihtiyacım yok. Olmayacak diyor. Ne desin daha? Uzak mesafe ilişkisi yaşamak istemiyorum, dokunacağım birisi istiyorum diyor. Bundan normal ne var? Açıkca, dürüstce söylemiş. Sen hazmedememişsin terk edilmeyi. Kendine verdiğin değer hazmedememiş. Egon hazmedememiş. Seni aldatdaydı, daha fazla zamanını çaldaydı, oyalasaydı daha mı iyi olurdu? Dürust ve cesur. Karşına öyle kişiler çıkacak ki teşekkür edeceksin bu elemana. Fikrimdir.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
canımı yakarak söyledi , hani sanki bir suç islemisim de hayatından beni cikariyormus gibi davrandı. bu konuşmaların öncesi var. ben karaktersizim aldatirim seni benden sana yar olmaz dedi , sonra bir kızı sordu bana. ben de çok tanimiyorum dedim güzel kizmis dedi. iyice sacmaladi. sinirim buna. adam gibi gitse canimi yakmadan.. ve verdiği sozleri sen duysan inanirdin. bu beni bekler bir yil derdin. söz verdi seni birakmam asla dedi , hatta birakirsam güzel insan olayim dedi. sence daha ne olsun? sacmalayan kendisi. ben de srvdigimden peşinden koştum. ama degmezmis anladim.
O "iyice saçmaladı" dediğin şeyler seni kendisinden soğutmak için yaptığı şeyler. Denemiş. Verdiği sözler de muhtemelen sevişmek içindir. Toy erkekler cinsellik için böyle yalanlar söyleyebiliyor. Belki de dişiler böyle yalanlar duymak istiyor sevişmek için, yoksa kendisini suçlu hissediyor. Erkekler de istediğini veriyor. Ya da her ikisi birbirini besliyor, bilmiyorum. Her neyse çok uzadı. Canın yanacak, hangimizin yanmadı ki? Ama böyle olması cok güzel. Iyi ki böyle olmuş diyeceksin.
çok şükür zaten kendimi güçlü hissediyorum sadece icimde bir intikam alma hissi var. yediremiyorum galiba. ama bu intikami da basari elde edip güzel bir üniversite kazanarak alicam. ona zarari dokunmicak bana yarari dokunacak. en iyi intikam basari. cidden. tesekkurler bu arada yorumlarin için.
2. Resimde niyetini koymuş zaten ortaya, dokunabileceğim kişiler falan diyerek emin ol hayırlısı olmuş senin için zira kendine üni hayatında veya herhangi bir sosyal yaşantısı içerisinde boşta kaldıkça takılacak birisini arıyormuş. Yani siz hiç siz olmamışsınız en başından beri, başlayan birşey yok ki;yüzünü açığa çıkarması güzel bir olay senin için emek kaybına değmedi ver yolu gitsin. Zaten bir süre sonra bu zihniyetle birisini de bulamayıp adım gibi eminim ki sana geri dönecek..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
zamanima aciyorum, ona verdiğim değere aciyorum. gozyaslarima aciyorum. kendimden bile nefret etmeme neden oldu. tamam ayrilsin gitsin ama insan adam gibi ayrilir ulan. seni seven insani nasil boyle Uzecek şeyler soylebilirsin. hic vicdani yokmuş. sasiyorum.
Evet, böyleleri avımasız gerçekten ama yapacak birşey yok. Belki de böyle bir alt karakterde olması seni daha çok emek, zaman ve duygu kaybından kurtardı..
"seni hep seveceğim , evlenecrgiz. bak bunun dönüşü yok seninle ciddi düşünüyorum. uniyi seneye adana yazacaksin. " bu sözler onun sözleri. madem bu gorusteydi bastan bana böyle sözler vermeyecekti. duygularimla oynayan o. birakta agresif olayim. onu da yapmasam sinirimden delirirdim.
Burda boylr abartili vaatlerde bulunulmasini tam da bu yuzden yererim hep.
Akliselim sahibi olan biri bu yasta boyle seylerin agirliginin olmadigini bilirdi ama milletce boyle tabulardan bahsedildiginde hemen gercek kabul ediyoruz
bahsetmemeliydi iste. ben de evlenelim diye yakasina yapismiyodum. sadece fazla güven verip bir anda ortada birakti. ve bunu adam gibi soyleyemedi bile. bir baskasi var dedi. sacmaladi. git istemiyom seni dese zaten kalicak değilim.
Bir yil beklemesine degen biri degilmissin demek ki onun gozunde, ki kimse de beklemek zorunda degil. Demek ki sandigin kadar ozel olamamissin onun icin. Acimasiz olan, israrla yuzsuzce devam ettirmeye calisan, hala cocugun agzina bakip yoluna devam edemeyen taraf da sensin.
arkadas bayaaa bııı serefsızmısss knkaa beeeee senle konusurken baskasıııı ınsan hazmedemez yaa ben hazmedemem yanıı sevgılım varkenn banane baskasından yaaa uzulme knkaaa sana deger bı adam degılmıss gormus oldunnnnnn
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
hani ayrılmasina birşey demiyorum. ama adam gibi yapamadigini soylebilir. ama su tavrina baksana. resmen it yerine koydu. yazik değil mi seni seven kalbi kirmak. vicdansiz pislik iste. ne denir ki.
mesele benım haklı olup olmamam degıll senın bundan bır ders cıkarıppp gercekten sana sen oldugun ıcın seven deger verene yuregının acmanın gerektıgını gormendırrrr ne zaman ıstersenn yazabılrısın knkaa seve seveee dınlerım senıı yardımcı olabılecegım sey olursadaaa yaparımmm
Bisey diyimmi aynisi benim de basima geldi bir zmaanlar boylelerinin kalitesine sokayim üzulme hauirlisi de ama senin bu simav zamaninda sana bunu yapmamliydi bende sinava hazirlanirken ayni seyleri hatta kelimesi kelimesine yasadim😔
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
insanlar sadece kendini düşünür olmuş. aşk filan yalan dolan.
Bu ne ya bla bla bla bla... amma sıkmışsın çocuğu. Donecegi varsa bile soğumuştur bu mesajlardan sonra.
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
çok biliyosun sen. siktiri çekip gidemez öyle. daha dune kadar askim bitanem , bir anda git yazma bana diyemez. adam gibi aciklicak. sen ve onun gibilerin vicdani yok iste.
Öncelikle bir nefes al. İkincisi bu ağzıbozukluğu bırak. Ağzıbozuk olmanın bir gerekçesi olamaz. Bir kıza da hiç yakışmaz. İkincisi seni neden terk ettiğini yazmış. Hala neyin peşindesin anlamıyorum.
Küfür yakismamis haa birde o sana nasıl konustuysa sende o kadar alltan alarak konusmussun unutma sen ondan daha degerlsin niye lafı uzatırsin ki saçma
bir anda gitmesine anlam veremedim, herşey çok güzeldi cidden. aşkım için uğraşmak istedim , değer verdim. kendimden de nefret etmeme sebep oldum zaten. sinir olmakta haklisin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İnsanlar nasıl bu kadar acımasız olabiliyor ya? Bunu hakedecek hic bir şey yapmadım ama ayrılırken bile hayvan yerine konuldum?
En İyi Cevaplar