Güncellemeler
1 yıl
burada 25 yaşında erkek kendisini tanımıyorum alakadar değilim başımdan geçen bir olayı anlattım ( eski konuştuğum kişi engel attı küfür edip dedim) o an üzüntü stresden kullanıcı adı yazmışım neyse erinmemiş gitmiş ulaşmış iletişim kurmuş olduğu gibi anlatmış dedikodumu yapmışlar iki erkek konuşmuşlar, sonra gelip birde bana anlatıyor asla yazmıyorum bakmıyorum bilgim yok lütfen yazma dediğim halde hemen ulaşım sağlayıp iletişime geçip iğrenç bı konuşma yapmışlar * veriyor mu demiş
Güncellemeler
1 yıl
Eski konuştuğum kişi polisti o da demişti güya çocukken ben ailemin tecavüzüne uğramışım 100 tane siki olsa bana vermemiş çok nefret ettiğini demiş 25 yaşında olan herif kral adam iyi sikici falan birbirlerine iltifat edip beni boklamalarını anlattı yazmış engel attım ama lanet olmuş bana elimle koymuş gibi buluyorum böyle ruhu kepaze o pu ruhlu erkekleri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir aslan da olsan bitik göründüğünde ilk süründen kovulurusun unutma. Ayağa kalk
Aslan Yaralı da olsa aslan aslandır.. ama ben o kadar güçlü değilim
Güclü olma güclü görün. Görünemiyorsan sus sessiz ol güçsüzlüğünü bilmesinler
Mantıklı o yüzden sustum sesiz oldum
Yooo bence yanlış mantık sessiz olmak. Ağlamak güçsüzlük göstergesi demek gibi bişey.
Kime ne anlatacağını bilemediğin zamanlar olur. Sessiz kalıp bir düşün sonra konuş. Bu sana kendinden emin bir tavır yukler. Üzme kendini ve yastığa başını mutsuz koyduran her seyi uzaklaştır hayatından
Bunlar sahte çözümler. Tedavi etmek yerine ağrı kesici kullanmak gibi bişey.
Yoruldum var ya dün o kadar ağladım ki insan nasıl bu kadar gaddar olur zalim olur bı de gelip bana küfür ediyor çocuğunu s. rim diye bunlar hep genç yaşta evlenip ayrılmış olmak ve sahipsiz güçsüz sanmaları
@yabancı0006 aga yapma o zaman. Bi tek eleştirip polemik yaratacak şeyler yazınca da çözülmüyor. Hariçten gazel okuma kendi cevabını paylaş.
Soyum da gürcü var Kürt var ama konyalıyım ben olay sorun istemiyorum o sebeble engel atıyorum adama yedirirler o yoksa o lafları hem hukuki maddi manevi asla güçsüz değilim uğraşmak istemiyorum
Bu kadar az bilgi ile yorum samimi olmaz. Ezber yorum olur. Ben hayattan sunu öğrendim. İlerlemek için kabullenmek değil korkuların veya zatıflıklarımızın üstüne gitmek gerekir. Gelişmenin üstüne koymanın gereği bu
Amacım polemik değil öyle ise özür dilerim. Bende senin gibi yardımcı olmaya çalılıyordum
@yabancı0006 eyvallah öleyde amma bak konu bağlamından çıktı. Bizi konuşuyoruz soru yenine. Lütfen kendi sorunu sor.
Olayı dinleyemedim kusura bakma başka bür yerede yazmış olabilirsin. Bence ciddi manada konuşurken ölçüp bicenler daha kazançlı bu hayatta
Olur be öyle herseyin bir bedeli var
ve zamanı Önemli olan karekterine zarar gelmemesi öyle değilmidir.
Allah sana uzun ömürler versin kimseye canını vrme.
Zalim olmaları önemli değil, senin tavrın önemli :)
İstediğini vermedin diye
boş ver herkesi
Hayata insanlarla tutunma, kendi başına tutun
Zor anlarsın insanları knk
İnsanlar zalim değil. Sadece tükenmiş...
Tükenmiş mi canım da bedenim de gözleri var burada bile dedikodu mu yapan araştırma yapan erinmeyen var neyin tükenmişi tükenen benim bıktım bu itlerden kendileri okumuş güya statü dağılımı olarak insanları hakir görme makyajı olan rahat olan kadın hanımefendi bize ise saygısızlık iğrenç şekil konuşmak engel atıyorum kurtulmuş olmuyorum yine de Allah'ın belası bunlar lanet olmuş bana elimle koymuş gibi buluyorum gereksiz insan bunlar ruhu kepaze erkek bunlar
Silktir et gitsin
Ne oldu merak ettim dinlemek isterim
Çünkü azginlar
Sıkıntın ne?
Karakteri bozuk adamlara denk gelmişsin.. takma
Ee hayat
Sorun ne tam olarak
Benim eski konuştuğum kişiden bahsettim burada bana küfür edip engel attı gitti demiştim o an üzüntü stresden kullanıcı adı yazmışım, bu herif erinmemiş gitmiş ulaşmış iletişim kurmuş olduğu gibi anlatmış dedikodumu yapmışlar iki erkek konuşmuşlar... sonra bu herif gelip bide bana anlattı saatlerce sinirden üzüntüden kahroldum ağladığım
Aynı ben
Hangisi sen