kendimi çok kötü hissediyorum bu doktorlar neden bu kadar terbiyesiz insan gibi soru soruyorum insan gibi cevaplar vermiyor azarladı resmen parayı almayı biliyo bu senin işin doktorsun hastalarına iyi davranmak birinci görevin gelmiş azarlıyo benı ağlıyorum şu an diş teli takıyorum gelmiş bana çenen geriye gitmiş dedi dişlerin benımki kadar dümdüz olmayacak dedi o kadar eziyeti boşunamı çekiyorum o kadar parayı boşunamı verıyorum:( çok kötüyüm şu an çok..:( benımde güzel gülüşlerim olsun ıstıyorum cok mu sey ıstıyorum...
Cevabın nedir?
- Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenın aglamak yerıne ona dersını vermen gerekmezmı nasıl mı alakası yok belkde ama soyle dusunelım aılem benım canım dedıgım ınsanlar bana senden hıc bır sey olmaz adam olmaz derdı oturur hungur hungur aglardım ve hep bır seyler yapmak ıstesem bır yerde tokezlerdım neden mı o sozler aklıma gelır kendıme olan guvenımı kaybederdım oyle yorldum kı nerdyse her gece aglardım acaba gercektern boylemıyım dıye sonramı ALLAH'a bınlerce sukurler olsun hamd olsun oyle bır surec gecırdım kı sımdı ne oldu bana bunları soyleyen aılem benımle gurur duyuyor ve sımdı el ustundeyım akrabalarım bıle saskınlık ıcınde nasıl basardın dıye ben ınandım bsardım kımseyı artık dınlemedım kendme guvendım benım sadece ALLAH'ım var dedım ve ona sıgındım asla dualarımı eksık etmedım ve cok sukur sımdı cok ıyı yerdeyım kım mı yaptı aılem degıl ben yaptım benımle gurur duyan cevrem aılem ıspatladım ama utandırdım onları cunku ben yaptım onlar bana degıl
Sen mı kım ne dıyorsa desın basardıgında zaten onlar kendılerınden utanacak sendekı sevk azım gurur ve ınanc senı zaten oyle bır yere getırırkı basıt gıbı gorunen seylerde bıle muaffak eyler bırak oyle desın ama unutma onunda basına gelecek o zaman pısman olacak fakat ıs ısten gecmıs olacak unutma alma mazlumun ahını cıkar aheste ahste o uzulecek bır gun basına gelecek ama sen mutlu olacak basaracaksın kımın ne dedıgı umurunda olmasın yolun acık olsun her sey gonlunce olsun sabır zaman ve ınanc en buyuk sılahın gucun olsun guven kendıne03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar güzel anlatmışsın ki gözlerim bir kez daha doldu okurken yemin ediyorum sana...
- +1 yıl
Sakın aglama sen dunyaya sureklı aglamak ıcın gelmedın mutlu huzurlu olmak bır seylerı basarıp bır yerelere gelerek mutlugu yasamak senınde hakkın ALLAH gonlune versın ve asla pes etme vaz gecme
Soran+1 yılçok teşkkür ederım allah heppimiizn gönlüne göre versin. dediklerini unutmayacagım
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 14,3b cevap paylaştı. Yok efendim doktoru dövdüler yok ümüğünü sıktılar yok kafasına sıktılar halk cahil doktorlara neden böyle yaparlarki onlar kendilerini siper etmişlermiş bizim için. ordan aletlerinden birini alıp gırtlağına soksaydın ya. ayrıca doktor hatası olabilir geriye gitme git şikayet et paranıda al
01 Yorumla
Soran+1 yılşikayetim yerini buldu çokta güzel oldu bakalım..
+1 yılBak bak bak moralinide bozarmış boş yere -.-
Şikayette etmişsiniz sonuçta, o höthöt doktorun söylediklerini boşverin yahu ^^
O gün morali bozuktur size çatmıştır belki. O doktorun düşüncesizliği yüzünden canınızı sıkmayın lütfen =) Bazı doktorlar öyle ne yazık ki. Her meslek grubunda sinir bozucu insanlar olabiliyor. Başka doktora gidin artık bence.02 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın o anın getirdiği durumla iki gündür üzüldüm işte ne yapayım.. ama geçti biraz birazz.. bundan sonra onun adı höthöt:)))) sevdim bunu:))
- +1 yıl
Ha şöyle gülün işte ^^
+1 yılbir tane dangalaklada ben tartışmıştım. dişlerim sararmıstı hafiften temizletmeye gittim bir aşagılamalar felan. mal ben neden temizletmeye geldim resmen aptallar ya işini yapıp sussa gebercek sanki. dişlerin düzgün olsa gitmezdin herhalde onların densizliği bu egoistlere denk gelmemek için dişlerime cok dikkat eder oldum.
07 Yorumla
Soran+1 yılbirgün onlarada bu davranışları yapan olur mutlaka..
- +1 yıl
ne hissettiğini cok iyi anlıyorum o gün bende cok aglamıstım sacma oldugunu biliyosun ama onurun kırılıyo işte karsındakinin mallıgı yüzünden
Soran+1 yılaynen kendini çok küçülmüş hissediyosun o an ona muhtaç gibi ama bilemiyorum anlatamadım şimdi ama sen anladın canım..
- +1 yıl
anladım ama ben baslarım dişine deyip kalkıp gitmiştim o koltuktan. D
Soran+1 yılben yapamazdım çünkü babamda yanımdaydı yüzsüzlük olurdu adam her defa geliyor yanımda
- +1 yıl
benimde annem yanımdaydı ama ben daha parayı felan vermemiştim o yüzden kalktım :D
Soran+1 yıl:D allah kahretsın ben verdım işte :))
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
28Cevap
gerçekten üzüldüm adına. işte doktor dövüncede doktor dayak yedi oluyor. harbi sopalık adamalr var. benimde benzeri geldi yanlış teşhis yüzünden sıkıntısını çektim halende çekiyor. bir insan malsa okumakla geçmeş. eşşeklik baki dememişler boşuna... her yere şikayet ette görsün ebesinkini..
05 Yorumla
Soran+1 yıldün ebesinin resmini gördü bir daha ki kötü davranışında ebesini canlı görecek:)
Soran+1 yılbilmiyorum ama güzel bir azar aldı birde uyarı:)
Soran+1 yılbenimle daha fazla inatlaşmasında ne olursa olsun sonu..
+1 yılhaklısın düzelir bakma sen onlara
şikayet et o da nasıl davranmasını bilsin de kendine gelsin terbiyesizliktir bu. Allah'tan içlerinde çok iyiler de var03 Yorumla
Soran+1 yıldüzelsin diye umuyorum canım artık başka çarem yok ne yapayım.. şikayette ettim gerisi ona kalmış
- +1 yıl
olmadı doktorunu değiştir her türlü kaybeden o olacak ama nasıl bir empati yaptıysam ben de çok kızdım o doktora ve şu an içim içimi yiyor
Soran+1 yılböyle empati yapabilen insanlar gerek bana halden anlayan canımsın sen
Sağlık konusunda 875 cevap paylaştı. tek derdin dişlerin olsun be arkadaşım bak dünyada ne insanlar var şükret haline madem seni bukadar üzdü doktor başka doktora git seni anlayan dinleyen biri olsun..
05 Yorumla
Soran+1 yıltabiki öyle benımkı dert degıl bende hayatımda cok kötü şeyler yaşadım ama şu an da canımı yakan ve sıkan olay bu:( parayı ödedik artık nasıl derim babama benı başka doktora götür diye
Soran+1 yılbir daha bana kötü davranırsa gerekli cevabı vericem zaten insanlara tahammülün yoksa doktor olma demi...
Soran+1 yılarayıp gereken cevabı verdım arkadaşım
+1 yıldişçini değiştir. hayattaki olumsuzlukları, yaşadığı karamsarlığı müşterisine yansıtmadan elinden geleni yapmaya çalışan başka bir doktor ara. zor mu bu kadar ya da kendini bu kadar üzmeye değer mi?
05 Yorumla
Soran+1 yıltüm parayı aldı artık yapmak zorunda ama katlanamıyorum hal ve hareketlerıne o kadar gıdıp geliyorum ınsan bunları dermı ya...
- +1 yıl
mmmm. o halde şöyle yapmalısın 'köprüyü geçene kadar ayıya dayı de' bu deyimi biliyosundur. dişçileri bilirim ters olsan işini iyi yapmaz. şimdi senle bir şota yapıcaz. o ne kadar kötü davranırsa davransın sen iyi davranıcaksın nazik olcaksın acındırıcaksın kendini, dişlerindeki işlem bittikten sonra koltuktan kalkıp doktora sen bağırıcaksın (hayal gücüne bırakıyorum). arkanı dönüp elini kolunu sallaya sallaya çıkıcaksın. buna motive olmaya çalış, şu an etkisinde olduğun durumun duygusal kötülüğünü azaltır. ! yalnız ! son işlemin olacağı günden bir önceki gün bana söyle ^^
Soran+1 yılçok güzel konuştun şu aşamada yapabileceğim en iyi ve mantıklı şey bu olur sanırım ben ıstesemde kötü davranamam ki insanlara bugun kavga etsem haklı bıle olsam yarın özür dıleyen bır ınsanım 2. sene sürer demişti en fazla 2sene sonunda hala aynı yerınde olursan verırım tabıı haber
- +1 yıl
2 seneye kim öyle kim kala -_- o halde 2 sene sonra son işlemden önce eğer kötü davranmaya karar vermiş olursan 'bunu yapmalı mıyım?' diye sorup vicdanen kararını verirsin. sevgiler ^^
Soran+1 yıltamam öyle yaparım artık allah büyük ölmeyiz inşallah çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatlattın beni..
sıkıntı onun sıkıntısı olmadığı için acımasız :) halini anlayan bir doktora paranı yatırmalıydın. o elinden geleni yapar sana nasıl cevap vermesi gerektiğini blirdi
03 Yorumla
Soran+1 yılgeç oldu güç olmasın artık..
Soran+1 yıltabikide öyle para bulunurda sağlık bulunmaz. allah korusun
1. doktoru bulunduğu hastenin insan hakları bölümüne şikayet edebilirsin. Bence KESİNLİKLE DE ETMELİSİN.
2. "güzel gülüşlerim olsun istiyorum" diyorsun. Gülüşlere güzelliği katan dişler değil, tebessüm ederken yansıttığın sıcaklığındır ;)19 Yorumla
Soran+1 yılşikayet ettim, elbette gülüşte önemli olan sıcaklıktır ama ne bileyim işte taktım bir an için kafama, üzüldüm
Soran+1 yılgülümsettin beni:)) evet olabilir değil mi.. nerden bilebilirim ki.. çok mutluyum şu an istemsiz...:))
Soran+1 yılgülüşümü engellemeye çalışanlar utansın bozmak yok söz veriyorum istemsiz bir şekilde devam ediyorum şu an gülümsemeye..:)
Soran+1 yılen güzelidir hatta ve ben bunu bugün yaşadım..:)
O zaman ne diye tedavi ediyomus sikayet et ajki basina gelsin parani almak icinmi sadece. Hem her doktor bir degilki bazilaricok iyi yapiyo isini. O kadin belkideseni kiskanmistir siz hic birbirinizi cekemezsiniz zaten (:
03 Yorumla
Soran+1 yılarayıp şikayet ettim demin
Soran+1 yılsahibini aradım bundan sonra daha iyi davranırım demiş
tospaaaaaaam aglama bakim sen :-( guzel tospa sana aglamak yakismaz heme sil gozyaslrini bakimm, seni aglatan meşe odununda yansin insallahh :-)
14 Yorumla
Soran+1 yıltospaaa:):) inşallah:):)
Soran+1 yılağlamak yok gülmek var!! tospaaaaaa:))) tammam tammam:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağıdaki cahillere sesleniyorum o doktor günde sizler gibi 100 kişinin ağız kokusunu çekiyor çoğu kişi nede olsa para veriyorum diye her boka azar çekmeye çalışıyor adam olun lan
111 Yorumla
Soran+1 yılşu an cahil olan birisi varsa o da sensin. 100 değil 1000 kişinin ağız kokusunuda çekse insanları rencide etmeye asla hakkı yok. bizde demedik ona git dişhekimi ol diye kendi seçti o mesleği. madem insanlarla ilişkisi kötü otursaydı evinde. farkındaysan azar çekende doktor haksız olanda doktor parayı alanda doktor çatır çatır yiyende doktor senin gibi cahiller yüzünden böyle bu türkiye.
Cevap sahibi+1 yılYa ya hep müşteri masum zaten gitmeseydin oraya zorlamı bağladılar yazıııık acıdım şimdi
- +1 yıl
Babasının hayrına yapmıyor doktor olmasaydı o zmaan
Cevap sahibi+1 yılŞimdi benimde çoğu arkadaşlarım doktor bende doktor sayılırım örnek vereyim birincisi kadın diş yaptırır ama fare dişi tabiri verilen dişler oldugu için dişleri küçük olacak e adam yapmış rahatmı abla yav rahatla reklamlardaki gibi olmuyor valla paramın karşılığını alamadım halbuki bu onun elinde değildir neyse bizimki durumu anlatıyor yok kadın yok helal etmem yok bunların görünüşünü beğenmedim en sonunda adam çıkardı hem parayı verdi hem kovdu napdın şimdiki durumda aynı sen 6 yıl oku binbir emekle düzen kur 3 kuruşluk insanlara boyun eğ yok öyle
Soran+1 yılbelli bir konuma geldiğin için bunları söylüyosun doktor olmasaydın belki sende bu duruma karşı çıkıcaktın gizli olmandan belli herşey gelmiş bide burada ahkam kesiyosun o doktorlar oralara gelebilmek için çok şey harcıyorsa o doktorlara paraları veren insanlarda sokakta toplamıyo o paraları hergun eşşek gibi çalışarak kazanıyolar haberın var mı burası adaletin olmadığı bir dünya ve herkes hakkını savunmaya mecbur anlıyo musun kendi ağzınla söylüyosun çok çalışıp buralara gelmiş falan doktor olmak için sabır gösteren insan
Soran+1 yılhastasınada sabır göstermesını bilir en ücra köşesinden 3 kuruşluk insan burada sensin sen sinirlerimi bozma benım ağzını topla önce yine diyorum doktor olmuşsun ama ADAM OLAMAMIŞSIN!! unvan önemli değil önemli olan adamlık saygı bilmem anlatabildim mi sen hastalarına 3 kuruşluk insan gözüylemı bakıyosun bu nasıl bir edepsizliktir nasıl bir terbiyesizliktir şu an yazdıklarımı bile hak etmiyosun farkında mısın ben hala yazıyo muyum sana edep öğrende gel kaybol şimdi.
Soran+1 yılonlardan aldığın parayı harcarken nasıl vicdanın rahat edicek çok merak edıyorum
Soran+1 yılyazık çok yazık böyle insanlarda var yazık
Cevap sahibi+1 yılLafı makatından anlayan bir hasta daha ne kadar meraklısınız insanların laflarını çarpıtmaya ilk önce şunu bilin anlayışsız kendi vücüdunun şeklini sırf gördükleri gibi olamıyacagı bakın olmadıgı demiyorum olamayacağı için ne kadar edepsizleşen insanlar varki örnek siz burada gelmiş bana ders vermeye çalışıyorsunuz ve aklınızca bana adamlık öğreteceksiniz öylemi güldürmeyin beni verdigim örneklerde bile hiç düşünmeden aaaa 3 kuruşluk insan dedi aaa böyle dedi aaaa şöyle dedi üstelik benim o şahıslar için kullandığım cümleyi genele yaymanızda ayrı bir komedi açıkçası şimdi türban olayına girecek diye bekledim bence sen en iyisi git siyasete atıl hem öyle okumuş filanda istemiyorlar bu konuşmayı başka yerlerde yap eminim hepimizden iyi kazanırsın
Cevap sahibi+1 yılBu arada bir şey fark ettim bana gizli demiş çok açık arkadaşım hahaha
- +1 yıl
sen adam ol tamam mı
çekmek zorunda değil işini adam gibi yapamayacaksa bıraksın gitsin olay bu kadar basit
insanlıktan çıkmış gelmiş bir de burada ahkam kesiyorsunuz
kadın kompleksli o zaman. seni kıskanmıştır belki de ne dersin?
03 Yorumla
Soran+1 yıldiyosuun:) bilmem kıskanmıştır belkide:P :////
Soran+1 yılayy..:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktorun terbiyesizlik yapmış o ayrı ama canım kendini bu kadar kötü hissetmene gerek yok. Bu kadar güçsüz olma açıkçası.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayat benı güçsüz olmaya itiyo elimden olmadan ağlıyorum hemen:(
- Sağlık konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yıltek derdin bu olsun... birgün bir çaresi bulunur elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah bulunur tek derdımde bu degıl be arkadasım
Adresini ver o doktorun bukadar da kirilgan olma sende onun bir laf soksaydin yemisim doktorunu adam olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılpişman oldum laf sokmadığıma zaten bir daha bana davranışına göre pat pat sokucam lafları doktorsan doktorluğunu bil dimi.
Soran+1 yılyok ağlamayı bıraktım sadece ufak bir burukluk var içimde o kadar o da geçer değil mi
Soran+1 yılmaçta sevmiyorum ama yapacak başka bir şey olmadığı için otudum izledim:))
hepsinin ta hımınaaaaaaaaaa. ağlama geçecek söz veriyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılsöz mü:)
Soran+1 yılbende sana kurban olurum yaaaaaaa... :)
Benim doktorum çok kibardir :D canimli cicimli konuşur acayip tatlıdır :D
00 Yorumlasonra da medyada doktorlara şiddet uygulanıyo derler.
gerçekten daha hakeden çok doktor var07 Yorumla
Soran+1 yıldoktor olmuşlar lakin adam olamamışlar
Soran+1 yılhepinizinde desteğiyle umursamama kararı aldım umursamayacağım gerektiğinde lafınıda vereceğim..:) dediğin gibi bunlarda heryerde.. ne yazık ki
Soran+1 yılhaklısın hakaret değilde üslubumla söylerım iğneleyici olurum biraz o kadar..:)
Soran+1 yılöyle, teşekkür ederım çokk..:)
+1 yılDoktorları, hastahaneleri hiç Bir zaman sevemicem her gittiğimde sinir olup geri dönüyorum
00 Yorumlacanım aglama:** ole karaktersizlerde var sıkma acanını:/
02 Yorumla
Soran+1 yılkaraktersizki ne karaktersiz hemde, ağlamam geçti:(:))
+1 yılSıkma canını yaw devlet ya da özel ise dişçi şikayet et
022 Yorumla
Soran+1 yılözel diğer ay gittiğimde edicem görür o benı ağlattığı ıcın
- +1 yıl
Mutlaka şikayet et bide doktor hekim diyorlar şiddetin en büyüğünü Terbiyesizliği onlar yapıyor
- +1 yıl
Sıkmayın lütfen canınızı
Soran+1 yılşikayet ettim sizi dinleyip
- +1 yıl
Nereye :-?
- +1 yıl
Bide ağlamayın lütfen
Soran+1 yılözele gidiyorum sahibine şiayet ettim oda konuşmuş
Soran+1 yılyok ağlamıyorum şu an
Soran+1 yılbeni aradı dişimi yapan kadın beni yanlış anlamışsın herşey güzel olucak falan dedi herkesin çene yapısı bir değil benımkı gibi olmayacak derken onu kastettim falan dedi ama haala içimde birazda olsa üzülme dokunsan ağlama hissi var
Soran+1 yılaldı parayı giden paraya yazık olur değişirsem
- +1 yıl
Yola geliyorlar işte hatasını anladı ya arar
- +1 yıl
Sende inadına git orda yap sert tavırlar sergile
Soran+1 yılgerçekten biraz sert olmak gerekiyomuş
- +1 yıl
Git oraya hem paran boşuna gitmez hem doktorun sana karşı hassasiyetini görürsün ne kadar nazik olacak öyle canını sıkma tamammı
Soran+1 yılevet bundan sonra çok kibar olucak yazık, çok teşekkür ederım telkinlerin içinn tammam
- +1 yıl
Tammam Rica ederim :-))
Soran+1 yıl:);))
- +1 yıl
Ağlamayın böyle gülümseyin daima
Soran+1 yıltamam, sizde:)
- +1 yıl
Ben zaten gülümsüyorum ağlayan üzülen sizsiniz :-/
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi şikayet edicem mahkemeye vericem de boşuna mı geldşm yanınıza, sonrada başka doktor bul
01 Yorumla
Soran+1 yılşikayet ettiim
evet cenesel sorunlar düzelmiyor belli yaştan sonra hayırlısı
00 YorumlaSonrada gel doktorlari dövme peh.. Geçmiş olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılbence üzüldügüne degmez.
019 Yorumla
Soran+1 yılevet değmez ama kendıme söz gecıremıyorum güzel olucak dıye ümit ederken söyledıklerı seyler canımı yakıyo
- +1 yıl
sen yinede güzel olucak diye düsün , kendi kendini üzmenin kimseye bir faydasi yok ama sana cok zarari var.
Soran+1 yılolmayacak ama olacakmış gibimi düşüneyim gerçekten canım cok yandı
- +1 yıl
olmayacak diye bir sey yokki? sonucta oladabilir bir doktor olmaz der digeri olabilir der
Soran+1 yılevet doğru söylüyosun aslında ilk baslarda cok yavaas ilerler dişlerin demişti gittiğimde ne kadar çabuk ilerlemiş diyip bozulmuştu
- +1 yıl
o yüzden üzme üzme kendini bos yerine :)
Soran+1 yıltamam üzmeyeceğim..:)
- +1 yıl
Hadi bakalim sevindirici bir haber :)
Soran+1 yılevet..:)
- +1 yıl
senin adina sevindim gercekten eger bunu basarir ve devam edersen bu dogrultuda :)
Soran+1 yıldüşündüm ve dedim kendi kendime. ben napıyorum. daha önemli şeyler var hayatta okey ama dedim sonucunu bekle ve gör acele etme sadece bekle sonuçta doktorlar da yanılır hemde çoğu kez ben ınanıyorumkı güzel olucak..:) inanmam gerekir.. o her ne derse desın ben ınanıp sonucu beklıcem.
- +1 yıl
iste bu kadar :) aferin sana bravo
Soran+1 yılçak o zaman dostum.. :))
- +1 yıl
caktim say ama keske doktorun yüzüne caksaydim eyiydi :))
Soran+1 yıldemi demi... neyse laflarımla çakarım ben bir dahaki sefere imalı konuşurum adamsa anlar.
Soran+1 yılsenin yerinede çakıcam söz :))
- +1 yıl
saolasin eline koluna diline saglik
Soran+1 yılasıl sen saoll kardeşim
- +1 yıl
sen saol yahu ben bisi yapmadim ki
Sana şaka için demiştir bunuu :D
00 Yorumladoktoru deiş hersey düzelir inan
00 Yorumla
+1 yılGeber canimin ici kiyamam /(
04 Yorumla
Soran+1 yılbu ne aptallık kendine gel
- +1 yıl
Öldunmu kanka :(
Soran+1 yılbsg?
- +1 yıl
Aaaa ilk siz?
+1 yılSikayet et doktoru bnce oyle kisiler cok
014 Yorumla
Soran+1 yıldiğer ay gittiğimde söylicem zaten ama bir hasta şikayet ettiği diye çıkarmazlar sanırım
- +1 yıl
Herkes boyle dusundugu icin zaten boyle terbiyesiz kimseler oluyor
Soran+1 yılaynen öyle arkadaşım..
- +1 yıl
Sen sikayet et yakinsa geleyim bnde sikayet ederim
Soran+1 yılçok teşekkürr ederım canım arkadaşım hayatta böyle insanlar olduğu sürece hayat tam anlamıyla kötü olmaz sanırım bir daha gittiğimde gerçekten sahibiyle konusucam bana böyle böyle dedi bunlar gerçek mi dicem sahibi bana gelip bunu düzeltiriz çok kolay demişti bu neden böyle söyledı onu anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Rica ederim arkadasim yardimci olduysam ne mutlu bna
Soran+1 yıloldun tabikide çok teşekkür ederım güzel arkadaşım
- +1 yıl
Bende tskr ederim burada anlasacak insanlar gormek ne guzel ya
Soran+1 yılaynen insanlık ölmemeiş değil mii:))
- +1 yıl
Aynen oyle iyi anlastik valla seninle kanka diyesim geldi :)
Soran+1 yılbaana kanka diyebilirsin kankaa..:)))
- +1 yıl
tamam kankam nasilsin
Soran+1 yıliyiyim kanka nasıl oluyum hayat mücadelesi veriyorum.. sen nasılsın tatil planların neler:)
- +1 yıl
bnde iyiyim kanka tatildeyim bn zaten
- Sağlık konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın her insana gülmek çok yakısıyo dert etme
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl etmem
- +1 yıl
ama kafayı takarsan daha kötü her sey düzelir doktora gelince o kişiliksiz bir insan
Soran+1 yılöyle..
Sonra doktoru dövdü derler
10 YorumlaSağlık konusunda 747 cevap paylaştı. mahkemede görüşürüz de gülmeye başla :)))
00 Yorumlayapcak bir şey yok..
00 Yorumlaah yavrucuğum tüm derdin bu mu vah vah
01 Yorumla
Soran+1 yıltüm derdim bu değil...
+1 yılüzülme yaa boşver takma
022 Yorumla
Soran+1 yılkeşke söyledıgın kadar kolay olsa
- +1 yıl
ya doktor olsa ne olur insan olamadiktan sonra bak kardeşim benim de cenem biraz önde dişlerim üst üste geldiğinde tam kapanmıyor ama ne yapalım ki biz de böyle yaratilmisiz
Soran+1 yılbizimde eksiğimiz bu işte napalım haayat adil değil gerçekten hiç adil değil
- +1 yıl
Ben Mutluyum Böyle Sende Mutlu Ol Beterin Beteri Var Ya Bir Yerimiz Eksik Olsaydı Birde Onları Düşün Kardeşim
Soran+1 yılhaklısın kardeşim ne diyim ki haklısın.. en güzeli kabullenip susmak mutlu olmaya calısmak sanırım..
- +1 yıl
Hayat Yaşamaya Değer Mutsuz Olma :)
Soran+1 yılelbette değer.. güzel günler bizimle olsun kardeşim..:)
- +1 yıl
Amin Kardesim Benim Sen Mutsuz Olma Gülüşüne Ömürler Kurban Olsun Kardeşim
Soran+1 yılne kadar iyi bir insansın canım kardeşim ya of off bana böyle ınsanlar lazımmm :)
- +1 yıl
iyi olan sensin kardeşim benim :) sen en iyi en mükemmel insanlar ile tanisacaksin allahin izniylee nedeb mutsuz olacak yaa aa kizarim valla :)
Soran+1 yılallahın izniyle çok mutlu günlerimiz olucak inşallah kızma kızmaa artık daha iyiyim sayenizde..:))
- +1 yıl
Olacak Tabii Ki İyi Ol Tabii Yaaa :)
Soran+1 yıliyiyim..:)) sende iyi ol..:)
- +1 yıl
ooo krall :)) naberrrr yaa
Soran+1 yıl:))))) kral sizsiniz efenimm.. benım ne haddimeee:))
- +1 yıl
Sizde Kralicenizzzzz O Zamann :)))) Harbi Kraliceeeeeee
Soran+1 yılharbi kraaaaaaaaalllllllllllllll!!! dağılınnn
- +1 yıl
Estağfurullah Hanımefendi KRALICE GELDIII ULANNNNN buyrun kralicemm ;)
Soran+1 yılcanım yaaa:))) iki gündür mutlu edıp güldürüyosun benı hey allahımm:))
- +1 yıl
sen gül mutlu ol yeterr kralicemm gerisi boss hic mutsuz olma senn hic :))
Soran+1 yılkralım ne derse odur benım ıcın mutluyum, gerisi boş, hemmm.. sende mutsuz olma hiccc:))
- +1 yıl
Kralicem yaa kizin dibisin dibiiii ;)))
+1 yılŞikayet et böyleleri başka türlü adam olmaz
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun o nasıl bir doktormuş öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılallah belasını versın nefret edıyorum doktor olmuş ama adam olamamış
Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. hangi hastane
02 Yorumla
Soran+1 yılözel
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞaka yapmış adam la
01 Yorumla