Moralim cok bozuluyor kafama da taktim bu yuzden ne yapmalı yani insanlar neden anlamiyor neden merhametsiz?

Gecen sene surekli hasta oldigum icin hoacqkar inanmayip hastalik hastasi diyor hep fakat gercekten hastaydim doktor bakıyordu inceliyordu ona gore ikac yaziyrodu bir sey cikmasa adam derdi zaten bir seyin yok diye her neyse bu sene yine ayni derhaneye gitmek zorundayım cunku buranin ders anlatan hocalari iyi sirf onlar icin katlanmak zorundayım cunku baska dershanede daha kotu de olabilir bilmiyorum 3. senem olacak baska sansim yok ama mesela bu gun gorusmede bike hastalik hastasi bu kiz diye benimle ilgilenecek olan yeni gelen rehberlikciye soylediler bu beni rahatsiz etti moralim bozuldu tamam evet ailem bile inanmıyor zorla doktora goturuyorum sonuc çıkıyor evet rahatsizlik var ama ben onca dertle uğraştığım yetmezmis gibi bunlarla da ugrasiyorum bu beni cok olumsuz etkiliyor
Moralim cok bozuluyor kafama da taktim bu yuzden ne yapmalı yani insanlar neden anlamiyor neden merhametsiz?