Eşim yüzünden kadınlık gururum kırılıyor!!!!

merhaba arkadaşlar.bir süre önce eşimin facebook üzerinden başka bir kadınla mesajlarını yakaladım.bu mesajlardan anladığım;kadınla canlı sohbet videolu.benimle olmadığı gibi.nişanlılık süremiz boyunca bile konuşmayı ve mesajlaşmayı sevmezdi.evliliğimiz genel olarak her yönden iyi gidiyor.kendime bakıyorum nerde hata yapıyorum?bulamıyorum.ona soruyorum benim nasıl olmamı isterdin?cevap yok.neyse hikayeye gelelim.bu kadınla mesajlarını yakaladığımı öğrendi,yüzleştik.onun şifresini bilip mesajlarını gizlice okuduğuma kızdı.bende bidaha böyle bişeyie şahit olmak istemediğimi söyledim.tamam dedi.neyse zaman geçti,şifrelerini değiştirdi.hala aynı devam ediyor.başka fce aşları yapmış kendine.şifreyi tekrar buldum.ben yine yakalarım diye siliyo çoğunu mesajın.şimdi sorum şu;ben bana yapılan haksızlığı gördükçe gururuma yediremiyorum,ne yapmalıyım.tepkimi daha nasıl belli etmeliyim.akşam dedim aramızda kopukluk var,mesajlaşalım sen işteyken dedim,sen hep saçmalıyorsun diyo,ama başkalarıyla mesajlaşıyor!'!
Güncellemeler
+1 yıl
ayrılmak kolay da,iki tane çocuğumuz var.beni sadece bir kadınla aldatmıyor.ciddi olduğunu anlsam dakika durmam.kadınların ilgisi bunun hoşuna gidiyor.facede karı kralı olmuş resmen.
Güncellemeler
+1 yıl
onu mutlu görmek,bu mutluluğun sebebinin başka kadınlar olduğunu bilmek,ben de yanlış yapmaktan korkuyorum..
Eşim yüzünden kadınlık gururum kırılıyor!!!!