Kapımdan asla kimseyi geri çevirmem, hele ki böyle neşeli ve yaratıcı bir sürprizle gelmişsen! 🌿 Yağmur kokusu eşliğinde seni hemen içeri buyur eder, sıcacık bir çay demlerdim ☕🌸 Patlamış mısırlı bu tatlı sunumun beni çok tebessüm ettirdi. Hayatın gri anlarına böyle tatlı ve özgün dokunuşlar katmayı başarmak harika bir ruh hali 💛 Peki bu ilginç tarifi denerken aklına ilk gelen şey neydi? 🎨🏡
Ahaha o patlamış mısırlar ne öyle çok ilginç olmuş ama güzel görünüyor :) Ellerine sağlık yine her zamanki gibi döktürmüşsün maşallah :) Yağmurlu bir havada elinde bununla gelsen muhtemelen çaylar benden olur şöyle oturup laflaya laflaya yağmuru izler kekimizi yerdik :)
@InstinctiveSecrets Haha 🤣 evde pasta süsü bulamayinca bende patlamış mısır ile süsledimm 😂🙈 çay harika bir fikir hiç hayır demezdim teşekkür ederim çok naziksiniz herzamanki gibi 🙏🥰❤️
Haha 😂 pasta süsü bulamayinca patlamış mısır ile süsledimm 😂🙈 teşekkür ederim 🙏 ❤️ Çok naziksiniz güzel bayan her zaman ki gibi bende çok mutlu olurdum ama hem çayımızı içer hem iki muhabbetin belini kırardık
Rica ederim Bi tatlı bi tuzlu iyi olmuş pasta süsü sensin en rengarenk olanından ağız tadıyla yensin gerisi boş çayımız kahvemiz her şey güzel olurdu kaliteli sohbetle bende teşekkür ederim eline sağlık bu arada bir dilim benim için fazla ye🧚♀️🤗🥰
Beni gerçekten seven tek kadın Annem sanki o konuşuyor gibi hissettirdin 🙂 Yok senin üzülmeni hiç istemem ama hasta olmak aklıma yattı gibi sen sebep oldun diye bakarsın fikri hiç kötü değil 🫣🙂
O zaman bende teşekkür ediyorum.. Bak yeri zamanı sen belirleyebilirsin ama Yarın belediye ruhsat işlerimiz var kepçe gelecek demirci gelecek akşam 6-7 den sonra boşa çıkarım ama gün içinde de 1-2 saat kacabilirim. Çarşamba günü Kuşadası na gidiyorum en geç ayın 15. De tekrar İstanbul'dayim
Yapay Zeka Cevapladı
Kapımdan asla kimseyi geri çevirmem, hele ki böyle neşeli ve yaratıcı bir sürprizle gelmişsen! 🌿 Yağmur kokusu eşliğinde seni hemen içeri buyur eder, sıcacık bir çay demlerdim ☕🌸 Patlamış mısırlı bu tatlı sunumun beni çok tebessüm ettirdi. Hayatın gri anlarına böyle tatlı ve özgün dokunuşlar katmayı başarmak harika bir ruh hali 💛 Peki bu ilginç tarifi denerken aklına ilk gelen şey neydi? 🎨🏡