Yeme & İçme Çat kapı size gelsem bana ne hazırlardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 610 Yapay Zekaya Sor Biraz eğlence 🤪 Güncellemeler+1 yıl 🥳 Çat kapı size gelsem bana ne hazırlardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Tavuk porsiyon pişiririm. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Ben kötü yemek yaptığım için bir şey hazırlayamazdım :D ama dışarıdan hamburger söylerdim kesinlikle.. yanında da kahve 2 5 Yorumla Soran +1 yıl hamburgerle kahve içmem ki 🤔 u Barış_LonelyForever +1 yıl o azman ne istersen sdfs u Barış_LonelyForever +1 yıl Zaman* yanlış yazdım Soran +1 yıl kola olsun sjjs u Barış_LonelyForever +1 yıl olsun sdfsd
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Annişim şütlaç yapmış biylikte şütlaç yeydik iki haftadıy hey gün şütlaç yiyoyum bağımlı oydum 2 1 Yorumla Soran +1 yıl ayy bende şütlaç çok severim ki 😍 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Bunlar var gel bitmeden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl harika hemen geliyorum 😍 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sıra gecesi eşliğinde neler yapılır aynı öyle yapardık mesela çiğ köfte yoğururuz sofrayı baştan sona kadar doldururduk 🙊 1 5 Yorumla Soran +1 yıl mükemmeel 😋 çiğ köfte çekti canım ya 🫠 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Oy , gel yoğurayım sana 🙈 Yorumla Soran +1 yıl geliyoruum ✈️😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hahaha hayal etmek de güzel bir gün gerçek olması dileğiyle 😄 Yorumla Soran +1 yıl inşallah schatzi 🥳😄 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Misafire iş yaptırmak ayıp değil bence sen yap beraber yiyelimmmm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl hazır olsun en iyisi uğraşmayalım 😂 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evde olanları koyardım. Avokadomu paylaşırdım 🥑 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌸
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Valla gıcık telefonu veririm uygulamadan ne istersen söyle hee bir de çay koy mutfakta tamamdır 😂 1 10 Yorumla Soran +1 yıl çay işi bende merak etme 😂lahmacun iyi gider 🤔 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tamam bana 6 tane sen kac tane yersen artık 😂 Yorumla Soran +1 yıl saate geç aslında hımm 3 yeterlidir diye düşünüyorum sjdj Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İyi de canım lahmacun çekti şimdi benim 🥹 Yorumla Soran +1 yıl sipariş et madem 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Mecbur edecem can bu başka şeye benzemez. Hem çay koyayım 🤤 Kilo aldıran soru sormuşsun kız 😂 Yorumla Soran +1 yıl fena mı oldu bak açıkmışsın 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yeni yedim kız ama olsun bir daha yerim canım çekmeseymiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl ye ye afiyet olsun 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah gıcık 🙏 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 2-3 saat zamanın varsa mantı hazırlardım :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl mantıı ya hayır demem zaten beklerim ahahavayy pekte hamaratlıyız 😂 Yorumla Seinjerlin +1 yıl Hiç sorma jdj Yorumla Soran +1 yıl aferin aferin sjsj Yorumla
napcankinicki Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İrmik helvası tatlı yiyelim tatlı konuşalım Heee bak ben tatlı sevmiyorum diyosan ki inanmam ama bazen yasak vb olabiliyor o zaman sana en sevdiğim 3 yemekten birini yaparım 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Kuru fasulye pilav meyve olarak elma mandalina kivi muz. 1 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Mantı, patates kızartması, sigara böreği, kısır, yanına çay 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 489 cevap paylaştı. Geldiğin gibi evden beraber çıkar, güzel bir yere yemeğe götürürdüm. 0 0 Yorumla
Üyeadıalmadım Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Bulaşık var yıkarsan bir kahve yaparız 😄 yok öyle emeksiz yemek 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Şöyle acılı çıtır kızartılmış kokoreç sipariş eder yeriz dermişim 0 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Kapıyı açmazdım misafir sevmem süpriz misafiri hiç sevmem 0 0 Yorumla
izmirinxnuru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl ne varsa elimde onu koyardım yoksa basit pratik bişeyler yapardım 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben hazırlamazdım da annem elleri ile börekler poğaçalar çay ile beraber göbeğin ortaya çıkardı 😂 0 0 Yorumla
pusatkaracabeyli Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Pilav hariç her yemeği usta eli değmiş gibi yaparım ama gelirken malzemeleri al gel boş gelme 0 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Köfte salata ayran doyduğunda ise türk kahvesi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl miss 🌸 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Kek yaptım, evde ne varsa desteklerin yanını. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🌸
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Flammkuchen :D sever misin? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum kız onu hiç denemedim de görmedim de ben şok sjjs Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Echt? :D çabuk Google amcaya sor Lachs’la yapıcııım Yorumla Soran +1 yıl es schaut lecker aus 😋pizza gibi ama daha ince Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet çok hafif 😬 Yorumla Soran +1 yıl hoşuma gitti benimde, denicem mutlaka danke schatzii 🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bitte bebeğim 💚 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mısır patlatırdım olmaz mı :D 1 10 Yorumla Soran +1 yıl açım ama 😒 Yorumla Gökay90 +1 yıl Yemek yok ya yumurtalı ekmek atardım fırına gerisi kahvaltılık ve çay :D Yorumla Soran +1 yıl peynir zeytin vs ve taze ekmek? 🤔 Yorumla Gökay90 +1 yıl Evet :D Yorumla Soran +1 yıl tamam olur 😄 ama yemek yapamaman üzdü sjsjdj 😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl Malzeme yok yoksa yapardım patatesli yumurta falan jsajs Yorumla Soran +1 yıl halen yumurta demen peki ahaha Yorumla Gökay90 +1 yıl AHAHAHA :D Yorumla Soran +1 yıl gülersin işte böyle çünkü haklıyım 🥳😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl HAKLISIN sjasjjsa :D Yorumla
__NoName__ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Portakallı pekin ördeği 1 6 Yorumla Soran +1 yıl ördek hiç yememiştim sjsj Yorumla __NoName__ +1 yıl Bende hiç yemedim ama sert olurdu herhalde ya Yorumla Soran +1 yıl yemediğin şeyi bana tavsiye etmen 🤔 Yorumla __NoName__ +1 yıl Ama pahalı bir lezzet 🤔 ve benim içinde ilk olacak diye😄 Yorumla Soran +1 yıl zehirlenmek istemiyorum sjjdj Yorumla __NoName__ +1 yıl 😄👍 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bilmem Allah ne verdiyse 1 0 Yorumla
_Chava_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Makarna :))) 2 4 Yorumla Soran +1 yıl soslu mu? 🤔😄 Yorumla _Chava_ +1 yıl Evet hxhxhj Yorumla Soran +1 yıl 🌸😄 Yorumla _Chava_ +1 yıl :))) 🌸🌸🌸 Yorumla
ZeZe034 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 +1 yıl mutfak orada git yap banane :D 2 2 Yorumla Soran +1 yıl başkasının mutfağına girmem banane 😄 Yorumla ZeZe034 +1 yıl herşeyin ilk vardır bence :D sen yemek yap bende film bulayım :D Yorumla
Mindheist Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Büyük boy pizza söyler bir de şarap açardım içersen. İçmezsen zaten bana niye geliyon😀 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Misafir umduğunu değil bulduğunu yer 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yemeğe götürürüm bir şey hazırlanmaz öyle 0 0 Yorumla
a101kekspr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Himm hdhr ne hazırlama mı isterdin? 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Misafir umduğunu değil bulduğunu yer 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 459 cevap paylaştı. Him evde bulunnl o an canim ne isterse 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çiçeğim Allah ne verdiyse hazirlarim 0 0 Yorumla
PembeninKürküsü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Dışardan söyler party yaparız aşkom😋💋😂😂😂 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çay ve muhallebi 1 0 Yorumla
Berus34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Çay var içersen 0 1 Yorumla NutellaSürenAdam +1 yıl O kadar mesaj attık geri dönmedin Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Tavuk pilav 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Düşünmem gerek.. 0 0 Yorumla
Cipsssss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Yemek sipariş ederdik kim uğrascak eğlenelim biraz 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 477 cevap paylaştı. Çay ve kahve 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Makarna 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Tavuk porsiyon pişiririm.
Ben kötü yemek yaptığım için bir şey hazırlayamazdım :D ama dışarıdan hamburger söylerdim kesinlikle.. yanında da kahve
hamburgerle kahve içmem ki 🤔
o azman ne istersen sdfs
Zaman* yanlış yazdım
kola olsun sjjs
olsun sdfsd
Annişim şütlaç yapmış biylikte şütlaç yeydik iki haftadıy hey gün şütlaç yiyoyum bağımlı oydum
ayy bende şütlaç çok severim ki 😍
Bunlar var gel bitmeden
harika hemen geliyorum 😍
Sıra gecesi eşliğinde neler yapılır aynı öyle yapardık mesela çiğ köfte yoğururuz sofrayı baştan sona kadar doldururduk 🙊
mükemmeel 😋 çiğ köfte çekti canım ya 🫠
Oy , gel yoğurayım sana 🙈
geliyoruum ✈️😂
Hahaha hayal etmek de güzel bir gün gerçek olması dileğiyle 😄
inşallah schatzi 🥳😄
Misafire iş yaptırmak ayıp değil bence sen yap beraber yiyelimmmm
hazır olsun en iyisi uğraşmayalım 😂
Evde olanları koyardım. Avokadomu paylaşırdım 🥑
🌸
Valla gıcık telefonu veririm uygulamadan ne istersen söyle hee bir de çay koy mutfakta tamamdır 😂
çay işi bende merak etme 😂
lahmacun iyi gider 🤔
Tamam bana 6 tane sen kac tane yersen artık 😂
saate geç aslında hımm 3 yeterlidir diye düşünüyorum sjdj
İyi de canım lahmacun çekti şimdi benim 🥹
sipariş et madem 😂
Mecbur edecem can bu başka şeye benzemez. Hem çay koyayım 🤤
Kilo aldıran soru sormuşsun kız 😂
fena mı oldu bak açıkmışsın 😂
Yeni yedim kız ama olsun bir daha yerim canım çekmeseymiş 😂
ye ye afiyet olsun 😂
Eyvallah gıcık 🙏
2-3 saat zamanın varsa mantı hazırlardım :D
mantıı ya hayır demem zaten beklerim ahaha
vayy pekte hamaratlıyız 😂
Hiç sorma jdj
aferin aferin sjsj
İrmik helvası tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Heee bak ben tatlı sevmiyorum diyosan ki inanmam ama bazen yasak vb olabiliyor o zaman sana en sevdiğim 3 yemekten birini yaparım
Kuru fasulye pilav meyve olarak elma mandalina kivi muz.
Mantı, patates kızartması, sigara böreği, kısır, yanına çay
Geldiğin gibi evden beraber çıkar, güzel bir yere yemeğe götürürdüm.
Bulaşık var yıkarsan bir kahve yaparız 😄 yok öyle emeksiz yemek
Şöyle acılı çıtır kızartılmış kokoreç sipariş eder yeriz dermişim
Kapıyı açmazdım misafir sevmem süpriz misafiri hiç sevmem
ne varsa elimde onu koyardım yoksa basit pratik bişeyler yapardım
Ben hazırlamazdım da annem elleri ile börekler poğaçalar çay ile beraber göbeğin ortaya çıkardı 😂
Pilav hariç her yemeği usta eli değmiş gibi yaparım ama gelirken malzemeleri al gel boş gelme
Köfte salata ayran doyduğunda ise türk kahvesi
miss 🌸
Kek yaptım, evde ne varsa desteklerin yanını.
🌸
Flammkuchen :D sever misin?
bilmiyorum kız onu hiç denemedim de görmedim de ben şok sjjs
Echt? :D çabuk Google amcaya sor Lachs’la yapıcııım
es schaut lecker aus 😋
pizza gibi ama daha ince
Evet çok hafif 😬
hoşuma gitti benimde, denicem mutlaka
danke schatzii 🌸
Bitte bebeğim 💚
Mısır patlatırdım olmaz mı :D
açım ama 😒
Yemek yok ya yumurtalı ekmek atardım fırına gerisi kahvaltılık ve çay :D
peynir zeytin vs ve taze ekmek? 🤔
Evet :D
tamam olur 😄
ama yemek yapamaman üzdü sjsjdj 😂
Malzeme yok yoksa yapardım patatesli yumurta falan jsajs
halen yumurta demen peki ahaha
AHAHAHA :D
gülersin işte böyle çünkü haklıyım 🥳😂
HAKLISIN sjasjjsa :D
Portakallı pekin ördeği
ördek hiç yememiştim sjsj
Bende hiç yemedim ama sert olurdu herhalde ya
yemediğin şeyi bana tavsiye etmen 🤔
Ama pahalı bir lezzet 🤔 ve benim içinde ilk olacak diye😄
zehirlenmek istemiyorum sjjdj
😄👍
Hiçbir şey hazırlamazdım, getir bir mutluluk getirir : ))
Bilmem Allah ne verdiyse
Makarna :)))
soslu mu? 🤔😄
Evet hxhxhj
🌸😄
:))) 🌸🌸🌸
mutfak orada git yap banane :D
başkasının mutfağına girmem banane 😄
herşeyin ilk vardır bence :D sen yemek yap bende film bulayım :D
Büyük boy pizza söyler bir de şarap açardım içersen. İçmezsen zaten bana niye geliyon😀
Ne hazırlamamı isterdin şekerim
5 tane kurabiyem var paylaşabilirim.
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Yemeğe götürürüm bir şey hazırlanmaz öyle
Tost. d
Himm hdhr ne hazırlama mı isterdin?
Çat kapı habersiz yani 🙄🤭
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer
Hemen bi türk kahvesi yetiştiririm
Him evde bulunnl o an canim ne isterse
Mutfağın yerini gosterirdim.
Çiçeğim Allah ne verdiyse hazirlarim