Yeme & İçme Kapınıza bir tabak sarma ile gelsem ne derdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamlar KS!Mis gibi yaprak sarması ile gelsem kapınıza, verdiğiniz tepki ne olurdu? 😂Şiirsin sen! 🤍 Kapınıza bir tabak sarma ile gelsem ne derdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Gel gel geç içeri derdim gadası 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 691 cevap paylaştı. Gömerim yani. Bol limonlu sarmaa efsoo ❤ 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. hoş geldin gel bakalım ver tabağı bana sen elinde kalmasın ben onu yok edeyim 😅 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Harika olurdu kesin ve cok mutlu ederdin biliyormusun:) 0 0 Yorumla
Keslerr Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Allah seni cennetten mi yolladı gel yoğurtla yiyelim derdim 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl canim bu sarma degil dolma olmus 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Kendimi cok degerli hissederdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gel gel geç içeri derdim gadası
Gömerim yani. Bol limonlu sarmaa efsoo ❤
hoş geldin gel bakalım ver tabağı bana sen elinde kalmasın ben onu yok edeyim 😅
Harika olurdu kesin ve cok mutlu ederdin biliyormusun:)
Allah seni cennetten mi yolladı gel yoğurtla yiyelim derdim
Bu dolma olmuş sarma ince olur
canim bu sarma degil dolma olmus
Kendimi cok degerli hissederdim
Cok kalin gorseldeki ama😅👌
Of dayanamam yerim