Gizli Üye(36-45)+1 yılnil karaibraamgil sen misiniz... ben de şu aralar kekle kabarmadığı için mesafeli biriyim. hayır ne ritüeller yapmıyorum kabarsın diye. bir kez olsun mu kabarmaz. rezil olmaktan bıktım emek vermekten malzeme israfından. üffffff sakin makin olamam
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKapı deliğinden bakardım önce bu kimin delisi deyip açmazdım 😀ahahahaha espri yaptım. Elinize sağlık deyip alırdım kekinizi sizi kırmazdım ama yemezdim sonra çöpe atardım.
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aşk olsun insan içeri buyur eder bir kahve ikram eder ben kapıdamı kalayım hee kapıda mı kalayım 😂 ... yorumun için teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ne demek efenim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSen gel yeter abla kek önemli değil yerim yine de :D
01 Yorumla- +1 yıl
Ya senin canını yerim. Teşekkür ederim 🙏 barışım sende çay yaparsın olur mu 🤗
+1 yılBebiş burası erkek yurdu ve 3500 kişi iki anlamda da açız, olan sana olur. 😂
10 YorumlaBuyur gel sekerimm çay kahve ne istersen ellerine sağlık her zaman misafir etmek isterim 😘
28 Yorumla- +1 yıl
Yaa bak böyle dedin kalbimi çaldın ❤️ bu nazik davetiniz için teşekkür ederim güzel bayan 🙏🙏 sizin elinizden çay içmek ve sohbet etmek bana mutluluk vericektir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
- +1 yıl
Canim dün ben seni bir soruda etiketlemistim bildirim gelmedi senin yorumunuda orada görmek bana onur verir
- +1 yıl
Başka bir soruda etketike yapmıştım eğlenceli bir soruydu
- +1 yıl
Benim görüşlerime gir
- +1 yıl
Quelina soruyu soran xper puanıyla burada kime ne menü yemek istersiniz diye bir soru
Yani şaşırırdım yanlığı için önce ama kırmamak için bir şey çaktırmazdım çayı koyar kekide yerdik 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂
- +1 yıl
Birde o kek yanmış değil 😂 o keke yanmış demek o keke karşı saygısızlık olur sadece güneş ışığına biraz fazla maruz kaldığı için biraz kararmış diyelim 🤣🤣
Yeme & İçme konusunda 756 cevap paylaştı. Ellerine sağlık der, misafir etmek isterdim. 😃 Ben çocukluktan beri böyle keklerin bağımlısıyım. Yanmış bile olsa yerim, o derece. 😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim genç adam 🙏 bende eli boş gelmedim gelirken size kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂 birde bu keke yanmış demek keke saygısızlık olur 😂 kek yanmadı sadece fazla güneş ışığına maruz kaldı 😂 oyuzden biraz fazla karardı 🤣 ... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
🤣🤣 ben yaptım ya oyuzden inşallah zehirlenmesiniz dedim 🤣 valla beni alan yaşadı 😂 böylede hamarat biriyim işte 🤣
- +1 yıl
- +1 yıl
😂😂😂 ilahi fenomen beyefendi çok şakacısınız 🤣🤣
Keki içeri alır seni yollardım.
Şaka şaka;
İçeri buyur ederim bir çay demler karşılıklı yer içer sohbet ederiz. Güzellik.06 Yorumla- +1 yıl
Vuu biran ödüm koptu genç adam 😂 beni kapıdan kovucaksın diye 😂
- +1 yıl
Çay mı en sevdiğim bayılırım hiç hayır demezdim ee bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 davetiniz için genc adam ben Batı karedenizliyim memleketim kastamonu İstanbul da yaşıyorum
- +1 yıl
Aynen bizim orada çok söylerler hatta uzatirlar kelimeyi söylerken 😂😂
Ben de bu güzel kalpli güzel hanımefendi, güzel bacıma Türk kahvesinden ve çikolatadan oluşan bir ikram hazırlarım el çabukluğu ile...
025 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏davetiniz çok naziksiniz kahveye hiç hayır demezdim sizin elinizden kahve içmekten onur ve mutluluk duyarım genç adam bende eli boş gelmedim gelirken size kek getirdim 😂 ... yorumunuz için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Siz muhteşem bir insansiniz benim için kendini bilen seviyeli bir duruşu çizgisi olan saygılı yüreği güzel bir adamsın önemli olan bu gerisi hiç önemli değil genç adam 🤗🤗
- +1 yıl
Bu konuda gerçekten çok ciddiyim çünkü ben sizin yorumlarınızada denk geliyirum ve okuyorum hiç kimse için cizginizi bozmuyorsunuz kaliteli bir insan olduğunuz kullandığınız kelimelerden ve cümlelerden belli oluyor bu konuda sizi takdir ediyorum ve ayakta alkışlıyorum 👏👏👏👏👏 sizin gibi bir insanı tsnima fırsatı bulduğum içinde kendimi bu konuda şanslı hissediyorum 🙏🙏
- +1 yıl
Sert bir mizacınızın olduğunu okadar iyi anlamış ve çözmüş bir insanimki ben millete genelde Makara cevaplar yazarım ama size yazamıyorum çünkü ağır başlı bir kisiliginiz var ve sizin kişiliğinize uygun konusnaya çalışıyorum
- +1 yıl
Ben ilk başlarda zaten sizden çok korkuyordum 😄😂 çünkü sert ve otaritersiniz yorumlarınızdan biliyordum bunu oyuzden bir şey yazmak konusunda da çekiniyordum ama sonra zamanla ve sizi tanıdıkça aslında kişiliğinizin bu olduğunu anladım ve alıştım
- +1 yıl
Estafurullah bende düşüncelerimi paylaştım sizinle asıl ben teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ben sizden daha önce de bu övgüyü almıştım aylar önce halada hatırlıyorum ne yazdığınızi dedinizki ben burada haddini bilmeyen kadınlara haddini bildiriyiorum ama sizin gibi hanifendileride ayrı tutuyorum çünkü siz bu saygıya layık bir insansiniz demiştiniz
- +1 yıl
Aşk olsun srn şimdi benim kekimi beğenmedin mi? Kekin tadına bir baksaydınız bari 😂 eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂😂
- +1 yıl
Rica ederim bunu yapabildiysem ne mutlu
- +1 yıl
Sizde benim yorumlarıma hiç denk geldiniz mi bilmiyirum genelde mizah ağırlıklı samimi komik tabiki konuya göre değişiyor bu ciddi bir konu ise cevaplar da ona göre veriliyor sizin karakteriniz neyse benide sizin tam tersiniz olduğu düşünün samimi , konuşkan, neşeli cıvıl cıvıl, enerjisi yüksek, pozitif hiperaktif olaylara uyumsal yaklaşan sabırlı anlayışlı eleştiriye açık bir insanım yani sizin tam zıt karakterinizim
- +1 yıl
Bazı insanlar dışarıdan sert görünür çünkü mizacı budur o kişi sizi tanıdıkça guvendikce samimi buldukça kendini açar ve o neşeli çocuk ruhunu gösterir zaten. Ama sadece size güvenir ve samimiyetine inanırsa sizi gerçekten anlamda tanımak için öncelikle sizi çözmek anlsmsk lazım
- +1 yıl
Benim çok görüş okuma âdetim yok. Ancak aşk ilişkileri bazında ciddi ilişkiler, evlilik, faydalı cinsel sorular, kişilik ve karakter, ekonomi konusunda dikkat çeken soru olunca bakarım kayda değer bir görüş vat mı? Genellikle sizin espritüel yazılarınızı o zaman görürüm. Matrak sözleri okuyunca bazen gülerim. Çok gülen biri olmasam da...
- +1 yıl
Her insanın içinde çocuk vardır önemli olan onu dışarı çıkarabilmek tıir zaten
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 sizi güldürebiliyiorsam ne mutlu bana burada bana ne lakaplar takıldı biliyirmusun ; sitenin neşesi , pozitif kadın , neşeli bayan , çılgın ruhlu muhasebeci 😂 ve sitenin gülen yüzü , herkes beni burada bu şekilde tanıdı ve sevdiler sağolsunlar hatta dun ve bugün bununla alakalı çok güzel iltifallar aldım hem bayanlardan hem erkeklerden. Az önce bir beyefendi de şey demiş. Sizin yorumlarıniza sorularınıza denk geliyorum KS de çok sevilen bir kişisiniz gördüğüm kadarıyla isminiz gibi gibi kişiliğiniz çok renkli. Çok sevecen ve çok neseli birisiniz demiş ve ben bugün ilk defa gördüm onun yorumunu tanımıyordum dünde aynı şekilde bir kızdan böyle bir şey almıştım sizin yorumlarınızı okuyorum ve size bayılıyorum demiş çok tatlısınız KS de yorum yapmaktan ve okumaktan en keyif aldığım ibir insansınız demiş ve daha buna benzer bir çok kişiden gelen yorumlar buda beni çok mutlu ediyor. Açıkçası busekilde tanınmak sevilmek çok güzel bir duygu
- +1 yıl
Bugün bir kız bana şu kişiyle aranda bir şey mi var diye yazmış bana saygıyla cevap verdim sonra bir baktım ki başka yorumlar yazılmış o kıza karşı ya bu beni okadar mutlu ettiki anlatanam millet beni benden daha iyi tanımış o övgü dolu sözler beni savunma şekilleri vss bunlar çok güzel şeyler gerçekten mesela bir tanene fenomen şöyle yazmış okiza rengarenk yollar bu sitede çok sevilen çok neşeli pozitif bir insandır herkezle de sohbetlerini burdan yapar buranın en renkli uyesidir gerek kişiliğiyle samimiyetiyle tam bir hanımefendidir ve buranın çok değerli bir üyesidir vss gibi sağolsun beni savunmak istemişler herkes kendince birşeyler yazmış kız bana öyle bir şey yazma gereği neden duydu niye yazdı bilmiyorum ama yinede saygıyla cevap verdim merakı gitsin diye
- +1 yıl
Tabiki müsade sizin bana zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim 🙏 iyi geceler
- Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİçeri alır hemen Türk kahvesi yapardımm sonra gelsin gıybetler dedikodularr
13 Yorumla- +1 yıl
bu nazik davetiniz için çok teşekkür ederim 🙏 böyle dediniz gönlümü çaldınız kahveye bayılırım 🤗 elinizden kahve içmek ve sohbet banada mutluluk verir... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim canım benim 💕
Senin de ellerine sağlık 🌸 - +1 yıl
Teşekkür ederim 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
+1 yılYanmış lâ bu 😃nyse kapıma keksız bıke gelsen tehlikelisın
09 Yorumla- +1 yıl
😂😂 gözünü korkuttuğumu bilmiyordum 🤣😂
- +1 yıl
Tahmin etmen lazımdı😒
- +1 yıl
Artık ettim 😂 o zaman benden korkmalısın seni yemeden hemen kaç burdan genç adam 😂🤣🤣
- +1 yıl
Korkuyorum zaten 😌😞etım ne butum ne yiyip napcn beni
- +1 yıl
Korkma leynn 🤣😂 tecrübeli ellerdesin
- +1 yıl
Tecrübeli eller mi 🤔🤣🤣
- +1 yıl
Napck o eller 🙄😝ameliyat değl herhalde 😁
- +1 yıl
Hıı hııı 🤣🤣 bademciklerine bakıcamm😂🤣
- +1 yıl
Yok yoh bakma onlara🙄😀sorun yok
Kek hastasıyım, hepsini tek seferde yerdim kesin. Çok yemişliğim var tek seferde bir kalıp kek..
00 YorumlaKapıda beklemeyin lütfen içeri buyurun derim :)
08 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 genç adam bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂 yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Çay mı çaya hiç hayır demem elinizden çay içmek ve sizinle sohbet etmek bana mutluluk vericektir 🙏 şimdiden içmis kadar oldum düşünmeniz yeterli 🤗 şimdiden elinize emeğinize sağlık 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Aslı ben teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Buyur gel çay demleyeyim birlikte yiyelim derdim 😅
Ama işin kötü tarafı aynı kekten dün bende yapmıştım 😂
00 Yorumla
+1 yılBir kahve eşliğinde keki yer, sonra keki getireni yerdim 😂😂😂
06 Yorumla- +1 yıl
Aşk olsun siz evinize gelen tanrı misafirini hep yermisiniz böyle kendimi ormanda kaybolmuş kırmızı başlıklı kız gibi hissettim şu an 😂🤣 inşallah uyku setsemi kurt ile kuzuyu birbirine karıştırmamm 😂😂
- +1 yıl
tabii ben kötü kalpli kurdum.. sor bakayım benim dişlerim neden bu kadar büyük? 😁😁😁
- +1 yıl
Soruyorum sizin dişleriniz neden bu kadarı büyük 😂😂kötü kalpli adam 😂
- +1 yıl
kek getiren kızları daha iyi yiyebilmek için 😂😂
- +1 yıl
Olmaz ben korkarım 😂 senden
- +1 yıl
😁😁 Korkma hiç acıtmam canını, bir lokmalık yaparım seni 😂😂
+1 yılKapıyı sonuna kadar açardım.. sen yeterki gel.. Mükemmel insan 🤗
07 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 karizmatik beyefendi bende eli boş gelmedim gelirken size kek getirdim 😂 adettendir 🤣 eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂 sizde bir çay yaparsanız hayır demem sizin elinizden çay içmek ve sohbet etmek benide çok mutlu edicektir genç adam 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim güzel kadın 🙏 Çay ve güzel sohbetimize kekin ortak olsun 🤗
- +1 yıl
Sana kek getirdim ya ondandir 😂 işte böylede hamarat birisiyim 😂 tabi buldun benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istememen çok normal 😂😂
- +1 yıl
Maşallah marifetli ve güzel kadın 😀 Ellerine yüreğine sağlık 🤗🙏 Seni herkes sevmiş benimsemiş burada zaten.. Geceme renk kattın ❤️
- +1 yıl
çok teşekkür ederim sende öyle 🙏 yorumlarda seni görmekten onur ve mutluluk duyarım🤗 seviliyorsun genç adam 😊
- +1 yıl
İyi geceler Allah'a emanetsin 🌹
- Yeme & İçme konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne çilekli puding döksek doğum günü pastası olur bence 😃😃
04 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum üstünede mum koyarız iyi ki doğdun @Zodyaklısamara_hep😂 böyle mutlu olasın 😂Allah için çalışasın diye bağırıriz 😂😂 sende mumları üflersin... yorumun için çok teşekkür ederim ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏🌺☘️🌺☘️🌺
- +1 yıl
Rica ederim canım benim 🥳🧚 iyi ki doğdun KS için daha fazla yorum yapasın daha fazla puanlar alasın takipçi sayın artsın asdfg 😃😃😃
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
💖🥳
+1 yılBiraz fazla esmerleşmiş sanki ya da hastalıktan benim gözlerim görmüyor 😂😂
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 sadece biraz güneş ışığına fazla maruz kaldı 😂 oyuzden haliyle fazla karardı 🤣🤣 ... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Lezzeti yerindeyse sorun yok
Hoş geldin sefa geldin istediğin kadar kalabilirsin😂
015 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 genç adam ama elide boş gelmedim gelirken kek getirdim bir çayınız varsa alırım
- +1 yıl
tamam pikiii 😄😄
- +1 yıl
Ben korku filmi izleyemem Mahmut abi 🤣 sonrasında korkuyorum çünkü 😂 g,2 3 etkisinde kalıyorum evin içinde dolaşamıyorum 🤣
- +1 yıl
Ama macera aşk komedi filmi olur 😂😂
- +1 yıl
Neyi halledersiniz Mahmut abi 🤣
- +1 yıl
Sıkıntı yok hallederiz 🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBir boğa olarak beni en çok börekler açmalar, kekler, pastalar yzpmalar etkiler zaten 😀
05 Yorumla- +1 yıl
Ozaman seni şimdiden etkiledigimi düşünüyorum genç adam 😂
- +1 yıl
Eve de davet edersen Ta ta Tatammmmm 🤣🤣
- +1 yıl
Beni genç de hissettirirmiş sen bu işi biliyorsun.
- +1 yıl
Bu arada KS'de yerin özel zaten çoğu seviyor seni. Sevecen bir yapın var, rumuzun bile sevecen.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
+1 yılİçinde ceviz ya da kuru üzümde olsaydı keşke ama misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş 😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılDeyme ustalara şapka çıkartır bu lezzet elinize sağlık.
00 Yorumla
+1 yılAllah razı olsun derdim :D Ama brownie olmasını tercih ederdim
00 Yorumla
+1 yılKeki alır, tabağa bir şeyler koyar geri verirdim. Teşekkürler, güle güle.
00 Yorumla
+1 yılSeni çok severdim önce çayla keki tabi🙂
00 Yorumla
+1 yılSeni içeri aldım önce Kekini yerdim 😂😂😂😂😂Ondan sonra sana çay ikram ederdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapıma böyle bir kekle geldiysen muhtemelen hayatımdaki yerin özeldir evime kadar geldiysen boş cevirmezdim fırsatı degerlendirirdim🌺
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi fırsatı genç adam 😂🤣
Cevap sahibi+1 yıl🤷♂️🤷♂️ (🌺) bu emoji beni temsil ediyor gizli olduğumda bile ben olduğumu anla olur mu 😄
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzerinde body ve çatalın da olacak mı kekle beraber?:)
00 Yorumla
+1 yılhoş geldin bi çay yapıyimda beraber yiyip içelim
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle yaşadı 😀 adam zehirlenmezse harika
12 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 aynen bende öyle düşünüyorum 🤣 adam kekten zehirlenip ölmezse eğer ikinci baharını yaşamaya hak kazanır 😂😂 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏🙏 🙏
- +1 yıl
naziksin tenk yu
Dalga geçerdim kesin 😂
026 Yorumla- +1 yıl
Aşk olsun insan bir içeriğe davet eder 🤣 incindimmm 😂
- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 bende eli boş gelmedim gelirken size kek getirdim 😂😂 eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂🤣
- +1 yıl
😂😂 seni kek gibi yakmam ben kavururum 🤣🤣
- +1 yıl
Keke bunu yapan sana neler yapmaz 😂 genç adam 😂🤣
- +1 yıl
😂😂 senin. Küllerinden doğmak için keke mi ihtiyacın varki 🤣🤣
- +1 yıl
Sizde bir çay demlersiniz çok mutlu olurum sizin elinizden çay içmek ve iki muhabbetin belini kırmak 😂🤣 beni çok mutlu edicektir genç adam 😂
- +1 yıl
Yaaa Kani666 çok Romantiksin 🤣 😂
- +1 yıl
Cay tavşan kanı olsun ve şekerli olsun lütfen
- +1 yıl
Birde o kek yanmış filan değil sadece güneş ışığına fazla maruz kaldığı için biraz fazla karardı 🤣🤣
- +1 yıl
Olmazzzz " çünkü annem yabancılarla konuşma dedi 😂 sizi tanımıyorum çünkü 😂 şeker 🍬 filan verirlerse sakın alma dedi 😂🤣
- +1 yıl
Keki fazla güneş ışığına maruz bıraktım 😂 böylede hamarat biriyim işte 🤣 vallahi beni alan yaşadı 😂
- +1 yıl
Öyle ölmem üzerime benzin döküp yaksaydin keşke 😂 insan evine gelen misafire böyle mi davranır hee 😂 yıkıldım şu an 😂 şaka şaka benim boyum bukadar 🤣🤣
- +1 yıl
Şuana kadar hiç bir erkek bana hayır demedi 😂 ama evet te demedi 😂😂 duygulandım lann 😂 kıyamam bana 🤣
- +1 yıl
Yaa bak böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHemen içeri alır kahveyi de ben yapardım ajcjs
03 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 güzel bayan kahveye hiç hayır demezdim sizin elinizden kahve içmek ve sohbet etmek bana da keyif vericektir... Yorumun çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim🌸
- +1 yıl
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌿🌺🌿
Kapı kaldınız içeri buyurmaz mısınız
08 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 bende size gelirken eli boş gelmedim Kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂😂 sizde bir çay ikram ederseniz hayır demem elinizden çay içmek ve sohbet etmek benide çok mutlu edicektir genç adam 😂...
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏 - +1 yıl
tamam pikiii 😄 çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Eğer ev sahipliginizden memnun kalırsam 😂 her gün gelirim 🤣 artık
- +1 yıl
😂😂 tm pikiii oda olur kafam estikçe gelir giderim artık 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumumu silmissin tekrar yazıyım suratına firlatirdim zoruna gitti galiba sildigine göre
06 Yorumla- +1 yıl
Benim zoruma gitmez bayan sadece negatif insanlardan uzak dururum enerjimi düşürmemek adına eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Bu sorular da mizah amaçlı soruluyor birlikte gülelim eğlenelim diye
Cevap sahibi+1 yılBari yanik kısmını bıçakla kazı ancak öyle yenilebilir
- +1 yıl
Bunu ben yapmadım gülüm bir arkadaş yapmıştı bana atmıştı bende seni kekini Atıcam rezil edicem demiştim bugün komiklik olsun diye soru okarak attım 🤣 iki makara yaparız diye
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım en azından sen öyle değilsindir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bende bugün senden komik mizahi bir cevap beklerdim ama sen ne yapmışsın insanın enerjisi düşüren bir yorum yapma gereği görmüşsün benim burada bütün sorrularim yorumlarım mizah amaçlır oyuzden enerjimi düşüren kim olursa olsun erkek kadın henen kaldırırım
+1 yılNiye bir delimi eksik diyip suratına atardim
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 öyle ölmem birde tekme tokat giriş istersen 🤣 insan kapısına gelen bir misafire böylemi davranır 😂😂 genç adam
- +1 yıl
Benim misafirim benim kuralım efenim
Yarım kek demek
Yemedim sana ikram ediyorum
Çöpe atılmasın demeeejjj - +1 yıl
😂😂😂 belki yolda acıktım yedim olamazmi
- +1 yıl
Kabul etmiyorum efem
Insanlara karşı ümit etmiyorum
Zorlamiiii - +1 yıl
Tm pikiii ozaman ben hiç gelnemiş olayım 🤣
- +1 yıl
Evet evet
Yeme keki Oy le gel
Kovmuyorum misafiri
Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Hemeen çay demlerim 🤍
01 Yorumla- +1 yıl
Çay mı off bayılırım bu nazik davetiniz için teşekkür ederim güzel bayan 🙏 🙏 sizin elinizden çay içmek ve sohbet etmek banada keyif vericektir... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏🙏
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKekleme bizi apla derim. 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣
Islak kek kadar olmasa da olmuş işte
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 dimi ama 😂 bende öyle düşünüyorum valla beni alan yaşadı desene 😂
Şu kekin tarifini Bir de eşime verin derim 🙂
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 tabiki veririm ne demek sizinde böyle bir kek yemeniz en doğal hakkınız genç adam 😂🤣
- +1 yıl
😂😂 ben size yaparım merak etmeyin şayet zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşama hakkını kazanırsınız 😂
- +1 yıl
Yaaaa tabi orası öyle ellimden her iş gelir 🤣 böyle de hamarat bir kadınım işte 😄🤣
Tepsiyi alır seni yollardım
02 Yorumla- +1 yıl
Beni kapiyami koyucan yani 🤣 incindimmmm
- Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı yüzüne kapatırım
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 Aa ne kadar ayıp ben kapıyı yüzüne kapatılacak insanmıyım 😂 aşk olsun siz evinize gelen tanrı misafirine böyle hep davranırsiniz
Ooo hic hayir demem hemen gomerim keki 😂
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 inşallah zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
😂😂 valla beni alan yaşadı desene 😂 böylede hamarat biriyim işte 🤣🤣
+1 yılEvlenirim senle direk 😁😁😁😁
00 Yorumla
+1 yılEline sağlık ama portakal olmamış
00 Yorumla
+1 yılBuyurmazmisin sana sıcak çikolata yapım derdim ☺️
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Kek kekdir yenir, çay da hazır zaten
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAfiyet olsun keki yerim 🤣
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılÇayla ne gider 😁
00 Yorumla
+1 yılYanlış adres der, gönderirim. Xd
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Uzay mekiği gibi olmuş maşallah sana :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇaylar benden olsun derdim.
Birlikte yerdik.02 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için çok teşekkür ederim 🙏 bende gelirken eli boş gelmedim gelirken kek getirdim eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂🤣
Cevap sahibi+1 yılÖlmem herhalde, öldürmeye mi gelecektiniz?
İkinci bir baharı yaşarız kimbilir.
- Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın derim kek stoğu önemli 😂
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçayla beraber yeriz
02 Yorumla- +1 yıl
Davetiniz teşekkür ederim 🙏 çok naziksiniz çay olursa hayır demem bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂😂
- +1 yıl
neler yedik ölmedik buna mı ölcez :D
Yeme & İçme konusunda 663 cevap paylaştı. İçeri alırdım seni. Çayı demlerdim
03 Yorumla- +1 yıl
Bu nazik davetiniz için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Çay mı offf hiç hayır demem elinizden çay içmek bana mutluluk verir şimdiden elinize sağlık teşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni değil kekini yerdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKekini yerim😄😄
00 YorumlaBende çay demlerim çay kek TV yaparız
00 Yorumla
+1 yılYumurtalara hiç acımadınmı 😔
00 Yorumla
+1 yılKeki alır seni kapı dışarı ederdim
00 YorumlaEllerine sağlık 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim gülüm sağolasın
+1 yılAsla eliniz boş göndermezdim. 😂😂
08 Yorumla- +1 yıl
Ee beni içeri buyur etmiycrkmisin genç adam 😂 ben dışarda mi kalayım hee 😂
- +1 yıl
İçeri buyur ettikten sonra elin boş göndermezdim diyecektim canımın içi😂
- +1 yıl
Tm peki bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 genç adam bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂 sizde yanına bir çay yaparsanız hayır demem elinizden çay içmek ve sohbet etmek bana mutluluk vericektir... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Bu güzel yorumun ve düşünceli tavrın için asıl ben tesekkür ederim. Umarım zehirlenmem ve ikinci baharını benimle yaşamana nail olacak kadar hak ederim. Xper seviyem şu an mesaj göndermem için yeterli değil. Dilersen buradan mesaj gönderebilirsin dilersende ig:oguz. aydin06 oradan yazabilirsin.. Tercih senin ve mutluluklar dilerim🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim mesajını ve hoş sohbetini dinlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum🙏
- +1 yıl
🙋🙋🤗
- +1 yıl
❤️❤️
- Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇay.
01 Yorumla- +1 yıl
Off çay mı bayılırım 🤗 bu nazik davetiniz için teşekkür ederim 🙏 genç adam bende eli boş gelmedim gelirken kek getirdim 😂 adettendir eğer zehirlenip ölmezseniz ikinci baharı yaşamaya hak kazanırsınız 😂... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat