Güncellemeler
1 sa
Telefonum sarj olmuyor keske sikayetlenmeseydim piş saglıgım %70 ondan da olabilir ama sizin nazarınız değdi kesinlikle kötüsünüz hepiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya arkadaş öyle hastayım ki burnum, ağzım, yüzüm gtum durmuyor yani hani cidden kötüyüm sesim cemilden cemileye dönme gibi çıkıyor. Nefesi bir tarafımdan alıyorum arkadaşım 17 pro almış onunla birlikte geldi yıllardır 13 pro max kullanıyorum telefon artık gitti yani kıskandım öldüm ağladım evde bir yarım saat parasızlık çok zor beni anlayamazsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İlk okul arkadaşlarım aslı ile özgür evlenmişti, geçen yıl boşandılar. Özgür aslının kuzeniyle evlenmiş bugün. Aslı da düğünü basıp ortalığı yıkıp dağıtmış
En sevdiğim nick name gelmiş aslıyı haklı buldum özgürün allah belasını versin
İşin tuhaf yanı aldığımız haberlere göre özgür bu rezilliği kaldıramam diyip evlendiği kadını da terk etmiş shdshj
Özgür’le görüşmek isityorum. Pembe paravan sensin. Belkide allahından belasını bulması gerekiyor bana acil ulaşsın
Niye kısksndınki 13 promax 17 proya bi tık az kalmıs sadece yanı 5 seri degil 2 seri fark var gibi bişey olmuş
Hayır baya bir seri fark var telefonu yere düşürdğm elran değişimi olduğundan beri aptl bir telefon artık
İyi bi ekran taktırmazsan öyle olur
Sensin kötü
Az evvel Tmsf blokesi olan fonlari blokesini kaldırdılar
Canlı yayında adamlar kavga ediyordu tv100 de ne oldu
Ya işler siyasi aslında.. ben anladım noldugunu da buradan yazmasam daha iyi
boş ver hiçbir yerden yazma pandik atağım tutuyor böyle siyasi olaylara geriliyorum allah türkiyemize sahip çıksın
Amin, Game Of Thrones a döndü ülke, taht kavgalarina giriş bunlar..
@suandakituplardayim geçmiş olsın kalın giy artık ya senin de olur illaki neden anladın ki eğer hastalığında o da dahilse hormonsal duygusal değişimlerden olabilir o zaman normal
Delirdim ya öldm kıskanclıgımdan
@suandakituplardayim neden bu kadar çok büyüttün ki
Ben böyle bir kadınım
@suandakituplardayim senin regl zamanında daha dikkatli olmak lazım
Kes senini defol
Birinin başarısını övdum adam yarım saat sonra bana yazdı çok güzelsinix uçakla 3 saatte oradayım tanisabilir miyiz diye. Absürt olan su aramızda 35 yaş var ve ben 18 yaşında oldugumu belirttim. Yabancıydı. Tabi yok dedim 😘👍🏻
Selin sen ne yaşıyorsun ya şu cocugun ana baba bulalım lütfen
Girly bir şey yaşamıyorum niye direkt salliyorsun absürt şeyi sordun cevap verdim. Linkledn de üniversite ve cv geliştirme ile uğrasiyorum bu yüzden yani hatta övmedim bile emoji attım yorum olarak. Sizden korkulur yeminle
Linkedln iyi bir tercih olmus azmini severim ahzhshzshhxhsjshsjxhshsh allahım yarabbim
😭🥲👹😘👍🏻öptüm HAYATİM CİCEGİM BEBEGİM SENİ COK SEVDİM tam benim tipimsin iyi geceler
Annem ve kankilerimle kafeye gittik tutturdu gelcem diye
Telefon için krediye cekelimhahahhhh
Gejocan sen çoğu erkekten daha delikanlısın saol girlll
Normal geçti hiçbir absürtlük yok
Geçmiş olsun sağlık daha önemli
İp 18 de önemli bunun için şu an dedemin arsasını bile satarım gözüm döndü bir kere
Seni durduran şey ne
Dedemin arsalar durduruyo vermez ki bana erkek torun olsaydık anında verilirdi… ah ah hayat ahhh
Hala şansın var?
Erkek olmak istemiyorum bunun için fazla narinimm
İğneyi yedikten sonra narinlik galan kalmaz hahah
Ask olsun kiskibar bir kızım djjddjdj
Sen o sen değilsin artık zaten silineceksin pırlantalı bir hayata geçiş 😀
Ve maliyetsiz ama kokulu ve kıllı iğrenç geröekten iğrenç erkekler midemi bulandırıyor
Hahaha biz aldık kabul ettik kimse bize fikrimizi sormadı
İlginç bie kromozom seçimi olmus benim nazarımda geçmiş olsun djdjsjx
Sağlık olsun 😀
Obaaa pp deki sen misin kız
Dayama olayı
hayatımız entrikadan geçilmiorkk
Ay abla dedikodu çok
Söyle ivana anlat
Abla yazabilin mi
Yok canım yazamam
Sen bilirsin abla o zaman
Çok büyük dertmis