Eşimin hakaretlerini unutamıyorum!?

Merhaba arkadaşlar, nişanlıyken sorumlarımdan bahsettim 4 yıllık flört vs aileler tanışıldı eşim nişanlı durumundayken sürekli tartıştık hatta yüzükleri atmaya kadar geldikailem olmaz bırak dediler ben direndim ailemde üzüldü çok bende eşimin ailesinden hiç değer görmedim ne arandım ne hesaba katıldım. bir cul bile almamışlar evlatlarına bana ceyizden geçtim bir iğne nasibi yok neyse sevdik dedik evlendik. Her şeyimizi kendimiz yaptık. Benim ailemde destek çıktı ki benim babam yok bu arada çok zorlandım bende eşimde çalışıyoruz çok şükür. Evlendik eşimin kız kardeşi 2 ay bende kaldı evliliğimin ilk günlerini 26 yaşında evde başka biriyle yaşamak zorunda kaldım kursa gidiyordu ve kalacağı yer varken inat etti çıkmadı evden hepsinin hele eşimin ailesinin burnu bir karış havada ama yine de saygısızlığım olmadı sustum daha neler neler neyse nişanlı iken eşim annemi (bu arada bizim alışverişlerimize vs hiç karışmadı hatta yanımıza bile gelmemiştir) arayıp benim param yok her şey ortak kızınıza akıllar vermeyin vs diyerek işi bitirme durumuna getirmişti. Annem çok kızmıştı şok olmuştu kadıncağız delirdi kadın sevdiğin adam bu mu diye ama ona telde hiç konuşmamış tamam oğlum demiş kapatmış neyse evlendik bu durumları yediremiyorum. Annemi arayıp sormaz. onun ailesi hemen geldiler bize nasıl iyi davrandım anlatamam. Sonra muhabbet açılıyor ben unutamıyorum nişanlıyken olanları hatta bazen niye evlendim ki diyorum yeni evliyiz 2 ay oldu ilk aylarda ben senin ailene DÜŞMANIM hiçbiri sevmiyorum vs vs sustum sustum içime attım şimdi isyan ediyorum aılemle düşman olan bir adamla niye evliyim ki diye seviyorum onu o da öyle şimdi o uysal evine baglı hep özür diliyor stresli dönemlerimde söyledim ben o lafları arayı düzeltcez iyi olucaz diye öyle iyiki ama ben yine de unutamıyorumm geceleri daralıyorum. Ama kıyamıyorum da her gün bu konuda tartışmak istemiyorum onunla hep benden çıkıyor tartışmalar kendimi durduramıyorum. onuda üzmek istemiyorum ama o beni çok üzdü unutamıyorum.
Eşimin hakaretlerini unutamıyorum!?