LÜTFEN OKU LÜTFEN ACILARIMI ANLATTIM DİNLE LÜTFEN?

en kötüsüde nedir bilir misin gelmiceni bile bile sevmektir durmadan adını sayıklamaktır kapı çaldında evet o geldi telefon çaldında evet o aradı diye diye kendini bitirmektir özlemektir susmaktır canının acıdını bile bile susmaktır sana yaptı hataları bile bile susmaktır en kötüsüde nedir bilirmisin iç çeke çeke özlemektir adına bile muhtaç olmaktır yapamayıp diyip takarsın kulaklığı kulağına yürürsün uzak bir yolda geçeceğini zanledersin geçmez ki ozamanda acır kalp denen lanet şey o zamanda sızlar içiniz sonra başını öne eğersin sanki arkanda solundaymış gibi hissedersin ama bilirsinki en çok o yoktur yanında ama bilirsinki en çoku gitmiştir senden gitmem diye söz verenler şu an hiç biri yokki yanımızda kalırımdiye yemin edenler şu an ismi bile geçmiyor arkamda hiçmi sızlamıyor içi hiçmi özlemiyor beni hani böyle olur arada hiçmi fotoğraflarıma denk gelip ah diye diye bakmıyormu hiç özlüyorum ulan adını sesini bana yaptın yanlışı bile özlüyorum hani böyle boğaz düğümlenmesi derler ya hah işte tamda öyle onun ismi geçince benim boğazım düyümleniyor onun sesine ihtiyacım var herşey üst üste gelirken en çok ona ihtyacım var içim acıyor ulan bir iç nasıl acır kafam bile ağrıyor düşünmekten beynimi yicem neden gitti beni neden sevmedi çokmu çirkinim yoksa sevdiği başka birimi vardı benimle sadece oynadımı yoksa beni gerçekten sevdimi bana seni seviyorum demişti seven insan gidermiydi söz vermek böyle basitmiydi hiç acımıyormu ulan onun içi benim içtiklerimle dolu içim pekiyi ama omu onun neyle dolu onun yaktı sigaralar acısından değil
LÜTFEN OKU LÜTFEN ACILARIMI ANLATTIM DİNLE LÜTFEN?