Benım liseden beri arkadasım vardı lıseden sonra daha cok samımı olup ozellıkle dışarda vakıt gecırıp buluşmaya başladık ama cıddem kafa dengıyız ya en basıtınden bı araya gelınce hıc durmuyo cenelerımız aynı seeylere gülüp eğleniyoruz bırbırımızı anlıyoruz bazen kavga da etsek anlaşıyoruz yani, ve cok anımız var her neyse ama ıkımızde 2 sene önce, 18 yasında kotu şeyler yaptık hırsızlık gıbı en son aılem öğrendi ve onunla görüşmemi yasakladı görüşmedik 7 ay sonra tekrar gızlı görüşmeye başladık sonra annem yıne ogrendı kızdı sımdı yıne 7-8 aydır görüşmüyoruz ama başkasıyla yapamıyorum onunla kafa dengıyız en son ınstadan konuştuk o kadar, kendımı cok yalnız hıssedıyorum hele hele böyle bahar havalarında ıyıce yalnız hıssedıyorum ama aılem ızın vermiyor bence fazla büyüttüler olayı sızce
Güncellemeler
+1 yıl
Mdse
Güncellemeler
+1 yıl
Offfff burada bıle yok yalnızım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arkadaş olalım ne hırsızlık yapmam ama diyim 😂 e normal yani hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz çalmak her zaman çalmaktır gayet haklılar
Onlar istiyor ki put gibi olayım hıc hata olmasın vs ayrıca herkes o yaşlarda bır şeyler yapar bazısı sıgara kumar oynar bende caldım ne var o yaslarda bız de guzel gıyınmek ıstedıgımız yıyeceklerı yemek ıstedık asıl aıleler de suç bıze bu ımkanı vermedıler bıle bız ıkımız yasıtlarımıza göre daha gerıdeydık hep ama gectı bıttı
Bu benim fikrim sadece bir sonrakine adli suç kaydın olursa emin ol iş görüşmelerin hiç eğlenceli geçmez ilerleyen yaşlarda bazı hatalar veya eğlenceler o an güzeldir ama bazılarını bir ömür taşırsın damga gibi
Haklısın ama artık yapmam zaten gızlı gızlı bulustugumuz zaman da artık yapmıyorduk eglenıyorduk normal arkadaslar gıbı o kadar bu genç yaşımda tıkılıp kaldım oyle hıcbır sey yapamıyorum yapayalnızım dıgerlerının yanında kendım olamıyorum onlara ayak uydurmaya çalışıyorum sadece
Senin sahip olduğun gibi bi arkadaşım vardı ailem kapıdan kovar bacadan girerdi 😂 ama düzeldi yani sonra ama o * peşindeydi bahsettiğin şeyleride yapardı seni anlıyorum yani ama halada konuşurum kendisiyle
Aılenden gızlı mı? Korkmuyor musun yıne öğrenirler dıye
Yani onun iyi olduguna inandırırsan yaptıklarınızda gizliyse bence hiç bir sorun yok tecrube
Özelde de konuşabiliriz istersen?
Hırsızlık meselesı 2 sene önce ortaya çıktı o günden berı görüştürmüyorlar zaten. saklanacak bırsey yok o günden sonra yapmadık
Katıymış ailen
Aynen
Kız çocuğusun normal değil mi sencedr
Hıc pısman degılım ıyı olmus hala caldıklarımı kullanıyorum onlar olmaysadı asla alamazdım üstüme basıma bır şey, denize gıdınce gıyecek mayom var en azından, onların suçu benım yasımdakı kızlar baba parası yıyor ama ben yıne calıstım kazandım aılemın bana aylık verdıgı harçlık 80-100 TL o zamanlar 50 bıle degıldı, cok ıyı yapmısım.
Bu kadarını düşünmemiştim hiç dediğin gibiyse iyi yapmışsın cidden
Kımse anlamıyor ki bizi bız hırsızlık yapmadan önce aylarca ış aradık olmadı Şu an hırsızlık yapmıyorum ama donlarım yırtılmak üzere artık daha don alamıyorum kendıme fakirler neden çocuk yapar anlamıyorum cıdden
Nefret duyuyor gibi konuşuyorsun ailenden
Seninle konuşmak istediğim bir kaç konu var özele gelir misin?
Hyr cok sevıyorum nefretlık durum yok ben hayatımdan kaderımden nefret edıyorum sadece sırf bu yüzden asla çocuk dünyaya getırmem asla hemde
Gelmedin özele
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
İzmir
Kocaman yer kim nereden bilecek görüştüğünü
İzmir merkez degıl kı kucuk ılcesı var en sonda arkadasımın dayısının yengesı bizi görmüş ıspıyonlamıs anneme nefret edıyorum herkesten
Neden karışırlar ki iki iyi anlaşan insana. Sen görüşmeye devam et bir yolunu bulup
18 yasındayken hırsızlık yaptığımız ortaya çıktı ama gectı bıttı ki bızde haklıydık yasıtlarımız gıbı ıstedıgımızı yemek guzel gıyınmek bızımde hakkımızdı ama aılelerımızın ımkanı yoktu, bızde bu careyı bulduk çöl abartıyorlar bence
İnsanların kendileri yapınca sorun olmuyor ama başkası yapınca yargılama kısıtlama başlıyor
Ve ben artık bunalıyorum arkadasım yok aslında var ama onları ıstemıyorum ben onların yanında sankı maske takmısım onlara ayak uydurmaya çalışıyorum gıbı ama hırsızlık yaptıgım arkadaşımın yanında hep kendım gıbıyım ıkımız aynı aıle yapısına sahıp olduğumuz ıcın bırbırımızı cok anlıyoruz
Geçmişte olan olmuş ama önemli olan senin anlayan tamamlayan arkadaşınla olman. Kimse onun yerini tutamıyor ise sende onun için kıymetli isen kimseyi ilgilendirmez
Annem en son bana yemın ettirdi görüşmicrksşn dıye vs bılmıyorum napıcam
18 yaşını doldurmuş kişilere kimseler bu durumda karışamaz
Erkek olsaydım karısamazdılar
Bu zamanda artık kızlara da karışamiyorlar. Kızlar gizli gizli takılıyor
Gizlice devam edin
Aılem abartıyor mu sence
Hırsızlık iyi bir şey değil
O yaşlarda yasıtlarımız cok guzel gıyınırken her ıstedıklerını alıp yerken bız her şeyden muaftık denıze gıtmek ıstesek mayomuz bıle yoktu bence aılelerımızın sucu bu kadar maddiyatsızlık olamaz
Herkes ailesini seçemiyor