LÜTFEN BANA YARDIM EDİN?

TACİZ EDİLİYORUM...
Herkese merhaba ben 20 yaşında bir genç kızım. Büyük bir hata yaptım şu an zor bir durumdayım eminim bu yazdıklarımı okuduktan sonra beni kınayıp laf sayıp dalga geçenler olacaktır. Arkadaşlar kınamayın...
Bundan 8 ay önce babamın iş yerinde benimle konuşmaya çalışan benden 7 yaş büyük birisi vardı. Sürekli bir şeyleri bahane edip bana mesaj atıyor aynı zaman da ben neden mesaj atıyorsun rahatsız ediyorsun dediğim de benim kötü bir niyetim yok sen herkese bu gözle bakarsın oho işin zor gibi şeyler söylüyordu. Arkadaşlar biz maddi manevi zor dönemlerden geçtik o dönemde tektim annemden uzaktım babam deseniz işkolik bir insandı zaten iflas eşiğindeyiz. Bu da o dönemi fırsat bilip bana yaklaştı. Neyse gel zaman git zaman bu şahıs beni takip edip ders çalıştığım kütüphaneye kadar gelip beni takip etmeye olur olmaz her yerden karşıma çıkmaya başladı. Başta bende ikna olmuştum kötü bir niyeti olmadığına ama sonrasında bir cahillik ettim ve onunla garip bir ilişkimiz oldu başta çocukça şeyler yapıp eğleniyorduk. Sonrasında niyeti kötüleşti aramızda bazı şeyler yaşandı ama yemin ederim hayatımda ilk defa olan bir şeydi ve ben de nasıl bu duruma geldiğimi anlamadım inanın nasıl böyle bir şey yaptığıma inanamadım. Bana zarar verecek tehlikeli bir insan olduğunu biraz geç fark ettim ama zaten o dönemde iş yerimiz kapanmıştı. Kapandıktan sonra bu benim peşimi bırakmadı hergün yazdı aradı takip etti yeri geldi tehdit etti.
Benim o dönem sevdiğim biri vardı ve bu da onunla arkadaşmış aynı zamanda şimdi o kişi bana yazıyor beni tanımak istiyor ama korkuyorum olanları duyarsa diye. Netice de arkadaşlar tutup anlatabilir ve ben bayağı tanınmış bir ailenin kızıyım böyle bir şeye kalkışsa kendini de yakar ama arkadaşına sırf hainliğinden anlatabilir diye korkuyorum Ve kendimi namussuz basit görüyorum öyleymişim sanırım nefret ediyorum kendimden. Arkadaşlar napacağımı bilmiyorum şikayette bulunsam olay aileme taşınsa herkesin kulağına gidecek etmesem hayatım boyunca peşimi bırakmayacak. Nolur beni bir kardeşiniz olarsk görün yol gösterin Doğuda yaşıyorum küçük bir şehir en ufsk bir olayda memleket ayağa kalkıyor. Bu yüzden elim kolum mahkum lütfen yardım edin bana yol gösterin ben çok yoruldum.
Ben başka bir hata yapmak istemiyorum. Bir cahillik aptallık ettim herkesin başına gelebilecek bir durum ama eminim benim gibi aynı durumda olup böyle şerefsiz insanlara köle gibi mahkum kalan bir sürü kişi vardır.
LÜTFEN BANA YARDIM EDİN?