EŞİN AİLESİ ILE TATİL?

Merhaba arkadaşlar özellikle evli çiftlerin cevaplamasını rica ediyorum. Şubat ayında evlendim. Kış dolayısıyla erteledik ve balayı olarak 1 aylığına kayınvalidemlerin yazlığına geldik. Görümcem ve çocukları ile (8 kişiyiz) 17 gün oldu ve 13 gün daha buradayız. Aslında eşimin bütçesi de vardı aylık 14 bin maaşı var ve kurbanda çift maaş alıyor 28 bin aldı. Otellerin haftalığına 20 bin civarında ücret talep edildigi için götüremem kurban var dedi ailemle tatil yapalim dedi burada hem tatil yapmak hem de kurban kesmek istedi. Eşim kesti kurbanı da. Her sene bu şekilde ailecek geliyorlarmış. Başta gelmek istemedim çünkü çok uzun bir süre. Ama göze batmamak ve önyargılı olmamak için geldim. Geldiğimden beri hizmet güler yüz anlamında her işi yaptım. Kayınvalidem kpss çalıştığımı bildiği halde örn:komşular çok tatlı gelinin var ne güzel öğretmen diye beni övdüklerinde "Onun bana ne hayrı var oğlum besliyor onu" gibi laf sokan cümleler kuruyor. Cevap vermiyorum ama çok canım sıkıldı. Evlendiğimden beri bi dediklerini ikiletmedim. Kaç kere misafir ettim ağırladim. Tatil beraber olacak dediler ona da tamam dedim. Ne zaman ki cocuk muhabbetinde bize çok karıştı ben en az bir yıl bekleyelim daha erken dedim istemedim düşman gibi oldu. Böyle kayınvalidelere nasıl davranmak gerekiyor?

EŞİN AİLESİ ILE TATİL?