AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
cok yanlış bisey olmaması gerek ama olabiliyor cok gordum etrafımda yinede buyk konusmamak gerek allah seytana uydurmasın
Nazlı hanım takip atarmısınız
Sevebilir birbirimizi seviyoruz ama doğru olmadığının ikimiz de farkındayız allah inşallah onun sevgi ve muhabbetini kalbimden alır bir gelecek hayal edemiyorum çünkü :(
Bir benim yorumuma bak bir senin seviyen ortada ağır karaktersizsin
Evlilikdeki heyecan bitmişse, evlilikde şiddetli olmasa bile kavga var ise ve en önemlisi cinsel yönden artık birbirlerine çekici gelmiyorlarsa, ama bir nedenden ötürü çocuk var diye iki tarafda boşanmaya yanaşmıyorsa gözler dışarı mecburen kayar ve evlilikde bulamadığı veya eksik kaldığı aşk tarafını farklı yollarla gidermeye çalışır. bu en doğal durumdur. kimsenin yadırgamaya hakkı yok
Dünya tersine donmus ne dmek çocuğun varken başkasına aşık olmak
zaten o çocuğun senin aşkının meyvesi değil mi
o zaman sen ağacı taşlı yo sun. ..
Madem evli olanlar aşık olmak istiyorlar. Gitsinler. Boşanma davası açıp Boşandıktan sonra istediklerini yapsınlar.
evliyken sevmek yerine, evlenmeden sevmek daha mantıklı, yuva yıkmak hoş değil keza. lakin bu tarz şey bir fantazi olarak düşünülüyor belli ki..
Evliyse olamaz olursa kaypaktır , olursa kanı bozuktur. Olursa anası ya da babasının içi s***yordur. Kahp*elik vardır kanlarında. Eger aşşagıda buna evet diyenler varsa anaları babasından babaları ve evli kardesleride bol bol s*kişen geniş insanlardır. Bunlarca vurun geçin
Ne münasebet gitsin karısını sevsin kimsenin duygularıyla oynamaya hakkı yok
EVET evlilerde aşık olabilir... Ama eşine sırılsıklam 😎💞
Sevgi ve aşk bittiyse boşanırım evlilik kurumu öyle basit değil bana göre boşandıktan sonra ne yaparsan yaparsın kimse karışamaz dediğin olay bana göre hem etik değil hem de o evlilik için zamanında verilen emeğe sevgiye saygısızlık;)
Evli bir erkek karısının başkasınla aşık olup fingirdemesine göz yumuyorsa öyle erkek için başkasına aşık olma sorunu olmaz şahsen ben bana yapılmasını istemedigmi başkasına niye yapimmmm
Hayır yok. Aşık olucaksan boşa kocanı git ne istersen onu yap.
Tkp atsana
olmamalı o duruma fırsat verecek şeylerden kesinlikle kaçınmalı dikkat edilmeli çocuk oyuncağı değil bu evlilik
aşık olanın kafaya ben madem yapamiycan evlenme free takil boynuna bicak dayamiyorlar evlen diye
Hayır aşık olamaz eğer birine aşık olacaksa o da evlatlarına olmalı.
Hangi şartlarda evlendiklerine göre değişir. Severek, aşık olmadan, istemeden evlenenler de var. Onlarıda göz önünde bulundurursak. Evet evlilerde aşık olabilir.
bunu bekarken okusam hayır derdim 6 yıllık evliliğim var sadece ismi evlilik kalan herşey bitmiş sayılır o yüzden evet diyorum
Gidip boşanın madem eşinizi sevmiyosunuz. Sonra ne halt yerseniz yiyin iğrençleşmeyin
olabilir görücü usulü evlenenler. veya evlenmek zorunda bırakılanlar var bu dünyada ve her insan aşkı tatmak isteyebilir. aşık olarak evlenenler bu durumun dışında kalır ama onlar zaten aşıklar ve mutlulardır...
uzakdan davulun sesi hoşdur aşk 1 defa olur kocani seve bilirsin ama asik olamassin, aşkini yaşa diycem ama kocanida aldatmiş olursun adamada yazik deilmi. karar seni hayat senin
hayir olamaz bir kadin ya da erkek severse bir kisiyi sever 2sevemez madem seviyirdun niye evledin sen niye imza atiyorsun iyi gunde kotu gunde ne bu askin heycani gittimi baskasina vurul ne bu liseli asikmi ozaman evlenmiyeceksin
Başka birine aşık olacaksa evlenmesin. Önce evde kalırım korkusuyla mı evlenmiş? Biz diyoruz sevdiğimiz ölse başkasıyla evlenemeyiz millet evliyken başkalarıyla aşna fişna peşinde :D Bir zahmet ölün siz.
Böyle bir soru sorarak bunu meşrulaştırmaya çalışılışmayın böyle bişey bence mantıga bile aykırı müslüman olan birinin iç bunu almaz.
Evli birinin tek aşkı eşi ve çocuklarıdır. Bence aşık olamaz.
Öyle bir hakları yok. O hakkı istiyorlarsa eğer bosanip öyle o hakka sahip olacaklar. Eşlerini aldatmayacaklar. Bakın bu şerefsizliktir...
diyelim ki çok sevdiğim biri var evlisin onunla ve ondan başka birini sevmek gibi bir ihtimal dahi yok ama sevdiğin kisi için geçerli değil bu sence sevdiğin kişi 2. bir hakkı var mı senin tabirinle aşık olmaya
boşansın istedigini yapsin ama bu onca yil gecirdigi insana saygısızlıktır.
evli bir insanın gözleri helalinden başkasını görmemeli...
Sevebilir tabi. Ben sevmiştim. Aynı zamanda eşimide seviyordum. Sen de seviyorsun başka 1 erkek. Olabilir
Evlendiğin adam seni aldatmışsa sende intikam İÇİN başladığın aldatma olayında aşkmı yaşardın aşkımı olurdun
eşine aşık olsun. aşık olmayacagı kadınla niye evleniyor. bulsun cillop gibi birini ömür boyu sürsün sefasını.
tersini düşün kadın için
Severek evlendiyse olmaz. Eger şartlar baskaysa severek evlenmediyse töre aile zor vs. aşık olabilir. Severek evlenip baskasına aşık oldum diyen erkek de aşık değil sadece yatak sevdasındadır.
Sevdim evli cocuklu bayan çok sevdim hemde ama olmuyor o başkasına ait ken istediğin zaman görüşemiyorsun sürekli tetikte beklemek kaçarak gizlenerek buluşmak zor işler
Ya aşkın ne olduğunu bilmiyordur ya da aşık olduğunu sanıyordur ilk evliliğinde. o yüzden 2. aşk diye bir şey yoktur. (bana kalırsa aşk diye birşey yoktur. onun yerine göze ve gönle hoş gelen sevilen kişi vardir)
Evet olabilir, herkes insan. Özellikle aldatan kişiler için yapılabilir bence. 2. bir aşk arayışı durup dururken oluşan birşey değil aksine ihtiyaçtan yani o heyecanı karşı taraftan alamama durumundan dolayı doğuyor bence.
Ayrılıp olabilir. Ayrılmadan katiyen olmamalı, hatta aslında bir kere evlenmek ve öyle kalmak daha iyi olabilir. Bu yüzden evleneceğim kişiyi titizlikle seçeceğim, ve çok ileri yaşlarda evleneceğim.
aşk başka bir şey.. ancak fiziksel ya da ruhsal ihtiyaç başka.. bunu sağlayabilirsin belki dışarıdan.. ancak aşk yoksa evlilikte yoktur.. ayrılmalısın
Evet diyenlerin evlendiğinde eşleri umarım başkasına aşık olur da bu gavatlık ve genişlikle o zaman da mutlu olurlar
bana simdiki aklimla bir asir oncesinin kadini lazim... acil🤒🤕
İki tarafında biribirine ilgi göstermesi gerekiyor sürekli soğumamalı aşık olamaz
Tek eşli olmak gerektigini düşünüyorum. Diger türlüsünü benim midem almaz üzgünüm.
sonuna kadar evet derim bu soruya tamamen monotonlaşıyor nerdeyse abi kardeşe dönüyor
Evli misiniz
@DoğrularınEfendisi çok belli oldu dimi
"Hayır aşık olamaz" demek yanlış olur. Tabii ki olabilir ama olmamalı bence
dogru olmaz, evlilige ihanettir, eşine ihanettir yürümüyorsa boşanıp devam edilmesi vicdanen dogru olan yoldur
aşk boş bir kalbin ihtiyacidir ve evliysen eşine aşık olabilirsin hergün
aşık olursun, hayran olursun, ama dokunamazsın. hayat bu işte.
Aşık olur eğer karısıyla aralarındaki bağ koparılıp bitmişse
saçmalık olur eğer evlendiğin kişiyle aranda hiç birşey yoksa o evliliği bitirmelisin hem ona hem kendine yaptığın bir saygısızlık olur...
Aradığı aşkı bulamayanların, en doğal hakkıdır. Bir ömür mutsuz geçermi?
Keşke aşık olmasa ama ne yazık ki aşık olabilir ama bunu kendi içinde sindirmesi gerekir. O yüzden sosyal medyada bile evlilerle samimi olmamak gerekir.
eğer eşi isteklerine karşılık vermezse tavır yaparsa aşık olmak ile beraber aldatır da 🤔
Oturduğu yerde otursun karısını/kocasını sevsin. Zaten birine aşık ikinciye olmak mı? Çok saçma.
kesinlikle hayir başkasına aşık. olacaksa karısına gecinebilecek imkanları sağlayıp ayrilacak
En iyi görüş bence
tskk
Rica ederim
Eğer aşık oluyorsa hâlâ hiç evlenmeseydi çünkü duygular önemlidir bir erkekte olsa bir bayan da olsa öyle bir sevmeli ki birbirini her gördüğünde aşık olduğu tek kişi karısı veya kocası olmalı öyle bir sevmeli ki aşkın kelime manasını sözlükten değil birbirlerinden öğrenmeli öyle bir sevmeli ki sevmeyi ibadet eder gibi sevmeli eğer bunlar yoksa o evliliğinde manası yok...
Duygularınızı siz mi yönetiyorsunuz onlar mı sizi? Bunun cevabına göre değişir.
Bence olur ama normalde olmamasi gerek. olma nedeni de mutsuz evliliklerdir
Sevmeyelim de tasa mi donelim demisler ama birini seveceksek illa esimizi sevelim
Bu A yı seçen erkekler/kadınlar eşiniz de A yı seçse nasıl olurdu.
bak gene sinirlendim evli birinin başkasına aşik olması herkesi yikiyo helede esi biliyosa
aşk birden fazla kişi ile yaşanamaz aşk tek kişiliktir