AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
227Cevap
sonunda bitecek olan bir aşk için insan ne diye evlilikle sınırlasın ki?
Başta aşk sanıyorsun :) sonra amaçları sevişmekten başka bişe değil. Kadının evlisi aşık olabiliyor ama herifin evlisi sadece mokoko:)
Ölümüne mokoko
@Aşkdoktoru34 iyi halt ediyorlar
Maalesef günümüzde o kadar normalleştiki bu durum hatta şu sorular bile normalleştiriyor bu durumu ve evlilik kurumunun hiç güvenilirliği kalmadı artık... Bence kimse evlenip çocuk yapıp onları ziyan etmesin artık...
hayır katiyen olamaz. insanların yuvasını yıkmaya ya da bir heves uğruna bşka insanları üzmeye hakkınız yok!
ben bunu kahpelik orusbuluk sayarım benim için cinayet sebebi. milletin vagon gibi geniş mezhebi beni bağlamıyor.
İlla aşık olacaksa kocasına aşık olsun başkasına ne gerek var
evli bir kisi baskasina asik olursa ahlaksız dir kimse kusura bakmasin !
O zaman yarın öbür gün karıniz kocanız sizi aldattığında gayet normal aşık olmuştur dersiniz.
Zevkinin kölesi olan kullanılmaya ve kaybetmeye mahkumdur.
Sever nie sevmesin kalbi yok mu malesef her evlilik ask evliligi olmuyor
evli insanlar yanlizca eşlerini sevebilir bunun haricinde olan bseye sevgi değil kahpelik diyoruz...
ben evliyim ve allaha aşığım bunun neresi sorun anlamadım?
Evli insan ancak yanındaki mücevherine aşık olabilir. İkinci aşka yer yoktur, bu bir nevi yuvanın sarılmasına neden olur. Her iki taraf için de geçerli bu durum. Birbirlerinin kıymetleri bilinmeli
evet olabilir sonuçta hiç birimiz duygularımıza hükmedemeyiz. ama olmaması gerekir. çünkü biriyle duygusallık olması için samimiyet gereklidir. kimseyle o kadar samimi olmayacaksın.
karakter meselesi severek evlendiyse sonradan baskasina aşk hissi duyabilir ama geri cekilmesi gerek evlilik bu bosan baska bul sonra tekrar baskasina asik ol ttekrar bosan o olmaz
her insan bir kere birine asik olur bacım kalbimi bu
aşık olmamalı, herşeyin bir sınırı vardır hayatta, nefsine hakim olmali
evlenene kadar sevmek buyuk nimet. ama evlendikten sonra ihanet.
Mantık Evliliği isteyen arkadaşlar dökülsün :)). Aşk evliliği yapan insanın böyle çetrefilli işlerle işi olmaz
hayir olamaz bu kişiliksizlik. aşk mi istiyor ne bok yemek istiyorsa boşansin oyle yesin!
Sevmiş evlenmiş. Daha ne aşkı?
Aşk değil, sekstir o.
Aşk olsa duramazsın. :D
Bence olmamalı başkasını sevecekse aşık olacaksa niye bir başkası ile evlendiki o zaman ilginç bir paradoks
Kızlar Öncelikle paralı erkeklerden başka erkekleri görmeyi öğrensinler bu sorduğun soru 2. Mesele..
Aşkı meşki bilmem ama evliler çatır çatır sevişiyor. Evlenince ideal toplum düzenine ulaşılmıyor emin olun. Bazılarınız için şok bir bilgi olabilir ama durum böyle.
hakkı yok. kazayla adam ölüyor ama :) en iyisi evliliğini renklendirmeye çalışmak
O yüzden her gün aşık olacağınız kadınla evlenin 🙄
tabiki var hersey kovanin elinde eger atesi sondurdurse ya harlicak ya da sondurucek sonmusse zaten bitmistir yoluna bak:)
zihniyetine soktugumun kahpesinin assagiligi burda insanları yonlendirdigin şeylere bak namusunu miktigimin arkali önlü çift delikli vurduran oraspi
seviyorsa bir insan baskasina asik olmaz... evlilik cuzdandan ibarettir sevmiyorsa evlide olsa asik olabilir
Zinhar olmaz öyle bir şey olmamalı toplumun ahlaki değerleri düşüren bir hareket
aslında toplumda yanlış olarak görülse de aşk oluyor aşk zaten beğenme hoşlanma duygu değil midir
Eğer yanlış kadını seçtiğinin farkına vardığın da başkasına aşık olabilir bu çok normal yani. Aşk ihtiyaçtır ( kişiye göre ) o yüzden aşık olabilir
eğer yanlış kadının seçmişse başta o nikah masasında evet demiycekti hayır diycekti
Evet sevebilir erkek kadinini kadinda kocasini sevebilir bir mahsuru yok😂
Dediğin şey aldatmaya giriyor süslü laflara gerek yok bence. Bu iğrenç.
karıma aşık olurum
Aferin sana.
karım benım derim askımsın
Valla iyiymiş bu devirde senle evlenmek istiyorum'un mantığı da sonsuza kadar senle olmak istiyorum degilmiydi? aşkının biteceğine inanmadığın kişiyi bulunca evlenilmiyormuydu? ne değişti pardon? yoksa ben mi geriden geliyorum?
hayır sevemez evlililer hele hiç aşık olamaz karşıdakı insanın hakkina niye giriyor o zaman evleniyor.
Hersey olabilir hayatta. Ama dikkat etmk lazim yagmurdan kacarkn doluya tutulmmk ve sonunda uzulecegimiz bir durum olusmmali
aşık olmanın evli si bekarı olmaz insan için aşk yoktur sadece istek arzu sevmek vardır net.
aşk sadece ALLAH ın
Bir erkek evliyken başkasına aşık olup başkasını severse tam bir şerefsizdir karısına sadık kalmalı bence böyle iş kabul edilmez madem başkasını sevicek ne diye evleniyor ya
Tamamen haklısın , ortada bir aldatılma var demektir bu durumda boşanmayı mı / aynı şekilde intikam almayı mı tercih edersin⁉️
boşanırım neden bir şerefsiz ile hala evli kalayım ki
aferin sana oyle biriynen yaşanmaz tatlım
yani neden yaşıyayım ki saçma olur
Aşk bir kere yaşanır madem evliylen birine aşık oluyosun o zaman evli oldugun kişiye aşık degilmişsin ki sen evliyken birine aşık olcak kadar nasıl yakınlaşabilir misin?
Sevilmemesi gerekli ama kalp bu eşinden soğuyabilirsin ne bileyim şiddetli geçimsizlik falan olur başka yerlere yönelinir ama duygularından emin olunca eşine söylenmesi gerekli
tabiki olabilir, ama sadece asik olabilir ilerisi değil
Çok ön yargılı olmamak lazım duygu ve yaşayış anlaşma karşılıklı olan şeyler, ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan zor demiş nede olsa.
Aşık olur neden olmasın ki evli olduğu insanı aldatmamak ihanete uğratmamak için ayrılırsın sorunsuz bir şekilde ondan sonra ne yapacaksa yapsın
karaktersizlik aladatmayla esdeger düsünmesi bile serefsizlik o. rospu cocuklugunun alemi yok
evet aşık olabilir karısına ve kızına
Nasıl cevap kız öyle o 😂
Öyle bir hakkı yok eğer öyle düşünüyorsa o kişinin eşine saygısı yoktur
Evet ikinci aşk genelde olabilir. Ama genelde farklı tende heyecan arıyor insan
Sizde ikinci aşkı arıyor musunuz
Hayır, evlendiği kişiyi sevsin. Ona da kendine de eziyet etmesin
Millet bunu kavrayamıyor sanıyolarki insan evlenince kimseye bakmaz kimseye ilgiduymaz
bence evli olan biri asık olmaz ben mesala evli olsam karımı seviyorsan asla birine aşık olmam karımı cok seviyorsam
Gönül bu gider konabilir ama içinde öldüreceksin öldüremiyorsan kilitli tutacaksın
hakaret edilmeyecek gibi değil sorunun sorulması bilr saçma iğrençce
Hayır olamaz evlendiği kişiden başkasına gözü kör olmalı hemde severek evlendiyse
Millet zina yapmamam için evleniyor ne boş insanlarsınız ya bu sitede sizde aynısını
Evet şu an aşık olduğum hissettiğim sevdiğim kadın...
Eşinden ayrıl ozaman? Neden onunla beraberken böyle adice bişey yapıyorsun. Yazık o yapsa nasıl hissedersin acaba. Aa aşık olmuş olsun mu dersin. Yazık kalıbınıza.
evli değilim.. aptal bir yorum yapmışsın evliyim mi yazdim.
Soruyla alakasız yanıt verme ozaman, evet falan demen kabul etmen gibi algı yaratıyor.
sevdiğim kadın evli..
Sana yazdığım şey onun için geçerli ozaman.
bilmediğin icin konuşuyorsun ama bence herseye atlamamalısın..
Burada yorum paylaşıyorsan karşı yönden gelen fikirlerede açığım diyorsun bilmem anlatabildim mi?
ama bilmediğin bir konu hakkında ön yargılı olmak karşı fikir değildir saldırganlıktır anladin umarim.
Yoo soruya evet demişsin ve tamda tahmin ettiğim şekilde yasak bir düşünce ve belkide bir ilişki var ki var yani
tahmin.. hii peki tahmininize devam edebilirsinizz
Seni anlayabiliyorum..
beni m
Evet
anladım
Olur mu hiç öyle şey o zaman niye evleniyorsun her kızla gönül eğlendireceksen yanlış bir durum.
birlikteliği kötü gidiyorsa tabikide bir arayış icinde olacaktır
o zamn kimse evlenmesin ikinci ye gerek yok ayrıca aşk öyle basit değil
Herkes genel anlamda sevgiye ve kaçamağa yani farklı bişeyler yaşamaya ihtiyaç duyabilir 😂