• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evliler de sevebilir mi?

Aybuke6 u
Aybuke6 Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
139
Yapay Zekaya Sor
Ben evli değilim ve bu durumu doğru bulmuyorum.
Bugün bir soruda konusu geçti, sonra böyle bir şarkı olduğunu öğrendim, sormak istedim
#aşkilişkileri
Evliler de sevebilir mi?
Evliler de sevebilir mi?
Evliler de sevebilir mi?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
22 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Malefiz1313
    Malefiz1313 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Ben de şarkıyı İlk defa duydum dün böyle bir soruya cevap da vermiştim evliler sevebilir bence nasıl sevebilir size örnek vereyim ve açıklayayım her evli sevmez şöyle ki aldatmayw kesinlikle karşıyım kesinlikle şartlar ne olursa olsun da insan aldatmamalı bahanesi olmaz aldatmanın bu bilmiyorum ama örneğin eşinden ilgi görmeyen hiç karı koca ilişkisi yokmuşcasına yaşayan eşler oluyor kadın olsun erkek olsun bu durumda dışarıdan herhangi birine karşı ilgi duyup aşık olup sevebiliyorlar ama sevmek dediğimiz şeyi şu an o kadar karşılıklı bir şekilde olduğunu lanse ediyorlar ki karşılıksız aşkları içimize attığımız aşkları susup bir kenarda sindirmeye çalıştıklarımızı kimse konuşmuyor bazen insan sever ama o sevgiyi hiç yaşamaz yaşatmaz ve hissettirmez bazen evlisindir başkasından hoşlanırsın ama evli olduğun için hiçbir şekilde ona meyletmezsin hiçbir şekilde ona bunu söylemezsin çoluğum çocuğum eşim var diye içine atarsın gömersin bu şekilde sevmek mümkündür bu şekilde sevene saygı da duyuyorum elinde olmadan aşık olmuştur sevmiştir ama bu sevgisini içine atmayı doğru bulmuştur karşı hiç bahsetmemiştir buna saygı duyuyorum üzülürüm de o kişiye.. ama evli olduğu halde biriyle konuşuyorsa hayatına alıyorsa cinsel birliktelik duygusal birliktelik yaşıyorsa bu aldatmadır bu karaktersizliktir ve bu omurgasızlıktır bu tür bir eyleme ve söyleme hiçbir şekilde saygım yoktur..

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• wouldliketobeLulu
    wouldliketobeLulu Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sevmekten ziyade kendisine bir kaçış yolu bulur demek daha doğru geliyor bana. Kendi yorumumu yapmadan önce tüm yorumları okudum ve bir çoğuna güldüm, kimisine hak verdim.

Güldüm çünkü o hayatın içine girmeden boşanmayı bu kadar kolaymış gibi görmeleri komik geldi. Komik çünkü evliliği bu kadar basit görebiliyorlar ve basit gördükleri halde basit muamelesi yapan diğer güruhu yuhalıyorlar. Biraz iki yüzlü bir tutum bu bana göre.

Evlilik öyle saçma bir müessese ki kopması öyle lafta olduğu kadar kolay değil ama sağlıklı devam etmesi de bir o kadar zorlu... Sevgi bitti ayrılalım diye bir dünya yok mesela... Alışmışlıklar var kimisinde, kimisinde çocuk... Kimisinde sorumluluk bilinci ve vicdan var kimisinde zorunluluk... Her biri için farklı tonlarca sebep sunulabilir ama hep bir devam sebebi var ve sanıldığı gibi yoğun sevgiyle devam eden evlilik sayısı çok nadir, hele günümüzde...

Bu durumlar yaşanırken ilişkinin sağlığını koruyamayan çiftlerde, taraflar kendine kaçış yolu olarak çeşit çeşit şey bulur. Sevme durumu da aslında bu kaçış yöntemlerinden biri bana göre. Kendi içsel tatminini yaşamak adına ona iyi gelene gitmek.

Yapılması doğru değildir ama ne biri aldatmış diye yargılarım ne de biri aldatılmış diye üzülürüm. Ne biri sebepleri olduğunu iddia ederek aldatsa hak veririm ne de o sebepleri verdiği için aldatılanı yargılarım... Çünkü kimse yaşamadığı şeyi anlayamaz, çünkü o ayyakabıları ben giymedim.

Umarım herkes öyle güzel evlilikler yapar ki gerçekten kınayabileceğim bir hal alır bu durum 😊

1
    4 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Bekara koca boşamak kolay 😅

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Bekara evi geçindirmek de kolay 😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Bilmeyene her şey kolay haha

Yorumla
    • wouldliketobeLulu
      wouldliketobeLulu
      1 yıl

Maalesef 😂

Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.

Evli manitası olanlar 'sever' tabii moduna girmiş, merak etmeyin sizi de sever, eşini de 🤦🏼‍♀️ sevgiye saygımız sonsuz. Evliyken başkasına kayan gönlün varsa, evli olduğun insana ihanettir bu. Biraz empati yapmak farz, ilerde eşinin başkasını sevdiğini öğrenmek mesela.. çok acı. Ha karakterin bu kadar zayıfsa, başkasına kayıyorsa gönlün veya aklın o zaman 'evli' sıfatından sıyrıl sonra istediğini sev. Ama 'mış gibi de yapma. Evlenirken de söz verirsin, hem Allahın huzurunda hem Nikah memurunun biraz sözünün eri olmalı insan. Evli biri sevebilir ama eşini sever, çocuklarını sever.. aç kalmış duygularını bastırmak adına başkasına duygu beslemez. Ahlaki çöküşü nasıl kurtaracağız bu milletin bilmiyorum artık.. nefret ediyorum evlilikten ve bazı evlilerden.

3
    11 Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

@Sosyetic_SheqiiL şu köşeye bende imza atayım eline sağlık 😄

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yapma düşman çekeriz 😂

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

Gelene kapı kapatılır mı ahshzhshx

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Gelenin kim olduğuna bağlı yavrum kddk

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

Ayıp ayıp jdjdj

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Sen ev sahibisin, sus djd

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

Tamam sen iste kapının koluna sıkıştırırız hdjdnxl

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

Yaparız ama vıcık vıcık olurlar ıyyy 😄

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

Zaten cıvıklar el sürmeden hallederiz jfnckf

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      1 yıl

🤌 eee anlaştık bebeğim o zaman 😃

Yorumla
    • ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ m
      ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ
      1 yıl

Anlaştık hayatım 😄

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Benim evli olan bir hocam sürekli beni överdi ben de özellikle sizin de oğlunuz çok tatlı annesine çekmiş derdim. Bir gün baktım bu hocam sen izmirli misin hocam , çok tatlısın evlilik duygu beslemeye engel değil yazdı. orada içimden ya sabır diyorum. Sonra baktım vazgeçmiyor benden sevdiğim var dedim son çare. Çok onursuzca bir şey kadın birine güvenip evlilik yapmış eşi ise bu tarz biri. O gün o kadın ve o çocuk için üzüldüm. Maalesef bazı erkekler ve evli kadınlar dur durak bilmiyor oldukça doyumsuzlar. Ben şikayet ettim kuruma siz de böyle bir şey olunca ödün vermeyin duruşunuzdan insan onuru için yaşar.🎀

2
    2 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Yok ya ne işim olur
      En iyisini yapmışsın

Yorumla
    • Bihteeerrr u
      Bihteeerrr
      1 yıl

En iyisi aynen tepki koyulmasa önünü alamayız 🦋

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

O-Pera
O-Pera Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Bu eski şarkıyı görünce nostalji rüzgarları esti resmen. Ama sorunun içeriğine gelirsek, sevgi her şekilde değerli ve kıymetli. Ama evlilik gibi bağlılık üzerine kurulu bir ilişkide başkasını sevmek tartışmalı ve duygusal açıdan karmaşık bir durum. Herkes için doğru olan farklıdır ama iletişim, dürüstlük ve karşılıklı güven bir ilişkinin temel taşıdır bence. 🌸

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

42

Cevap

• StrongerLion
    StrongerLion Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Duyar makinesi olarak görev yapan arkadaşlara göre tabii ki sevmemeli. Hatta bunu berbat bir davranış olarak görüyorlar. Sanki kendileri mükemmel karaktere sahip 10x10'luk insanlar.

Benim cevabım ise evet "sever". Yanlış mı yanlış. Kimse bunun doğru olduğunu da iddia etmez, edemez. Yaşamak hatalarla dolu bir dünya. Yapacak çok bir şey yok, oluyor böyle yanlışlar.

2
    1 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

En gerçekçi görüş

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Herkes herkesi severse herkes herkesin cocugu olur dhdbdb

3
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Valla bilemedim ya, zor sevdiğini iddia edebler var ama bilemiyorum 😅😅

1
    0 Yorumla
  • sinem23__ u
    sinem23__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Ben evlensem kocam yeter bana🥰

3
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

Sevmemeli ama evdeki boşluktan dolayı seviyor

1
    0 Yorumla
  • cerenncerenim_
    cerenncerenim_ Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı.

sadece tek birseyi merak ediyorum siz evlenmeyi cocuk oyuncagimi saniyorsunuz madem aldatacaksiniz ne diye evleniyorsunuz niye insanlarin duygusuyla oynuyorsunuz niye insanlarin hayatini karartiyorsunuz sirf coluga cocuga karisayim evleneyim evlendigim zaman aldatirim istedigimi yaparim istedigimle konusurum diyemi evleniyorsunuz sizin icin evli olupta bitirmek baskasiyla konusmak bu kadar kolaymi ya olm baskasi icin aldatacaksaniz hic evlenmeyin hic sevmeyin daha iyi ya sizin niyetiniz evlilik yuva kurmak coluga cocuga karismak degil siz ictenlikle sevmek sevilmek istemiyorsunuz sadece 2-3 gunlugune igrenc bir heves ugruna insanlarla gonul eglendirmek istiyorsunuz insanlarla 2-3 gunlugune cikarlariniz icin menfaatiniz icin konusuyorsunuz siz aski oyuncak sanmissiniz sen ilk once skktir git 50 kisiye degilde bir kisiye sadik olmasini ogren adamlik nedir onuda ogren ne kadar suratsiz igrenc orspu cocugusunuz siz ya sizin kalbiniz falan yok sizin kalbiniz yosun tutmus daha adam gibi sevmeyi bilmiyorsunuz bir kisiye sadik olmasini bile bilmiyorsunuz tek bildiginiz heyecan pesinde kosmak seviyorum asigim ayagina insanlari kandirmak tek isinize gelen bu ama sunu unutma yasattigini yasamadan olmeyeceksin igrenc kalplerde curuyup gideceksin her konustugundan ayni yaptigin muameleyi goreceksin ozaman anlayacaksiniz aldatmayi insanlarin duygusuyla oynamayi ozaman anlayacaksiniz neyin ne demek oldugunu

2
    1 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Niye bana odaklı yazıyorsun🤣

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Evlilikte sadâkat önemlidir her zaman. Karşılıklı aşk ve güven olduğu sürece kadın ve erkek birbirlerini gerçekten, hayatları boyunca ömürlük severler, bu zor da sıkıcı da olmamalı birbirlerine gerçek anlamda aşkla ve güvenle bağlanmak evliliğin asıl amacı zaten. Birbirlerini tanıdıkça, ruhen ve kafaca uyumlu ortak yönlerini keşfettikçe birbirlerine daha fazla git gide çoğalan bir aşkla, güvenle, hatta tutkuyla sımsıkı bağlanan bir evli çift benim düşünceme göre o evliliğin değerini daha fazla derinden ve kâlpten hissetmeliler. İki insan en başta birbirlerinin değerini yaşarken ve yanlarında iken bilirlerse o aşk, o güven daha fazla güçlenecektir, birbirlerinden başka kimseyi görmez, istemez, sevmez olacaklardır.

1
    0 Yorumla
  • statüko
    statüko Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sevmekten tam olarak kast edilmiş pek anlaşılmış olmuyor olsa da ben anladığım yönde cevap verme hakkımı kullanıyorum.

Bu ülkede “terzi kendi söküğünü dikemezmiş” diye bir düşünce ve mantık olduğu sürece derler, derler…

2
    0 Yorumla
  • _Ꝉմղą
    _Ꝉմղą Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evliler her ne olursa olsun eşlerine sadık olmalı burada birçok soruya denk geldim evliyim ama başkasıyla ilişkin var ve şiddetle bu durumu kınıyorum Aybüke asla tasdik etmediğim bir şeyi eğer evliliğinde mutlu değilsen yolunu ayırırsın sonra ne halt yersen yersin ama ben kesinlikle doğru bulmuyorum ve evliler her ne olursa olsun eşlerini sevmeyi denemeli diyorum eğer yapamıyorsa ayrılmalı.

3
    0 Yorumla
  • DorothyFoster
    DorothyFoster Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Sevemez kocasından/karisindan başkasını sevenin ruhu kaş@rdir. Karaktersizdir. Namusu edebi yoktur. Göz ucuyla bile bakıp aklından "kurban olduğum Allah neler yaratıyor" bile diyemez.

3
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

Evliler kendi eşlerini sevsin.
    Bu nasıl bolluk kafası.
    Gerçi bu hale sokulması aldatmanın meşru yapılmaya çalışılması gibi bir şey haline geldi.
    Söylenen ve söylenecek şeyler karşısında şaşırma yetimi galiba kaybediyorum.

2
    0 Yorumla
  • Mahperi_Geri_Döndü
    Mahperi_Geri_Döndü Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Valla iyiymiş bu devirde senle evlenmek istiyorum'un mantığı da sonsuza kadar senle olmak istiyorum degilmiydi? aşkının biteceğine inanmadığın kişiyi bulunca evlenilmiyormuydu? ne değişti pardon? yoksa ben mi geriden geliyorum?

2
    0 Yorumla
  • Ustabilir
    Ustabilir Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Evli birinin bir başkasını sevmesini dogru bulmuyorum bunun adı sevgi olamaz
    Sevgi kutsal bir şeydir böyle bir amaç ile kirletilemez

Ya sevgiyi bilmiyordur ya yaşadığını sevgi zannediyordur diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkes her zaman doğruları yapmıyor sevmek zaten insanın elinde bir olgu değil severse kesinlikle boşanmalı.

2
    2 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Çoğu seviyormuş gibi yapıyor bence cinsellik için kullanmak için. Gözlemlerim o yönde

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Erkekler evet kadınlar için yazdım

• _ѵɑӀҽղԵíղ0_
    _ѵɑӀҽղԵíղ0_ Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Böyle bir şey duyduğum da bile miğdem bulanıyor. Sevebilir diyenler herhalde anne ya da babaları farklı kişiler. Bir DNA testi yaptırsınlar kendilerine.

2
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Ahahah pavyona gidip orada çalışan kızlarla aşna fişne yapan 40 yaş üzeri erkekimsileri rahatlatmak için yazılıp söylenmiş öyle yerlerde çalınan bir albüm..

1
    0 Yorumla
  • Aşk_tanrısı_eros
    Aşk_tanrısı_eros Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 50%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.

Sevgi dünyanın en güzel duygusu. Aşk dünyanın en güzel hissi ve her ikiside yaşadığımızın ve kalbimizin attığının belirtisidir. Kalp sevmezse ölmüşüz demektir.

1
    0 Yorumla
  • Renalzey
    Renalzey Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 88%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Evliler tabiki de sevebilirle tek şartla boşanarak tabiki kimsenin ahını vahini almaya kimsenin hakkı yok

2
    0 Yorumla
  • KadrosuzDj
    KadrosuzDj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Sever tabi evde huzuru olmayan sevgi görmeyen dışarda ufak bi ilgi görse kabarmadık yeri kalmıyor. Aşk bittiyse yolları ayırmak lazım

1
    0 Yorumla
  • BenYengeçKadını
    BenYengeçKadını Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Neeey?😳 bu soru bile çok yanlış, adabınızla boşanın gidin kimi seviyosanız sevin yaaa.

2
    0 Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kınayamam olabilir ama yinede tabi yuva bulunsun da istemem umut varsa

2
    0 Yorumla
  • kadınyokdertyok
    kadınyokdertyok Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

evlendikten sonra anne babalığı beceremeyenler olur

2
    0 Yorumla
  • MaviDondurma_
    MaviDondurma_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Evli insan sadece eşini sevip sadık olmalı saçma sapan şeyler cikartmasinlar ya

2
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Tabiki ahlaklı olanlar eşlerini sevmeye devam edebilir

2
    0 Yorumla
  • BilgiMeraklısıbirkız
    BilgiMeraklısıbirkız Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.

Evli olduğu kişiyi sevmiyorsa aşık bile olabiliyorlar🫥

1
    0 Yorumla
  • Kerimkaratekin
    Kerimkaratekin Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

Evet kendi eşini sevebilir başka türlü olamaz

1
    0 Yorumla
  • KelebekBlossom
    KelebekBlossom Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evliler sevemez önce boşanmalı sonra ne yaparsa yapar

1
    0 Yorumla
  • tortitotilla
    tortitotilla Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Sevdiğini almış işte daha ne sevecek kaç kere kaç kişiyi sevecek? Şefsizliğe bahane mi yok

1
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Bu sabah bende bu gibiler soru açtığını gördüm. Cahil insanlar fazlasıyla var.

1
    0 Yorumla
  • bushido
    bushido Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Tabiki de sevebilir. Ama sadece birbirlerini sevebilirler.

1
    0 Yorumla
  • Günesinkadini
    Günesinkadini Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Karısını, kocasını sevebilir başka birine gözü kayamaz sevemez

1
    0 Yorumla
  • Sauvagebey
    Sauvagebey Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

İlla biri sevilecekse ilişkilerinin meyvesi sevilebilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Neymiş

Evli olan sevilmezmiş

Züleyha'da evliydi

Yusuf'a aşık oldu vardır bunun hikmeti O aşkı kalbe koyan Allah'tır Ben seni yasaklara düşün özgür olsam nasıl severdim

0
    0 Yorumla
  • yakışıklıberkecan
    yakışıklıberkecan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Evliler de sevebilir. Annesini sever. Babasını sever. Abisi ve ablasını sever. Küçük kardeşlerini sever. Çocuklarını sever. Arkadaşlarını sever. İnsanları sever. Hayvanları sever. Sevecek o kadar çok şey var ki. Yeter ki sevmek istesin.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evlenmeden önce sürekli sev değiştirenler evlendikten sonra da boş durmuyor gönlü genişler

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Herkes sevebilir ama evliysen bu sadece kalbinde kalır!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Tabiki evlilerde sevebilir, boşandıktan sonra hiçbir sıkıntı yok 😉😉

1
    0 Yorumla
  • GözümmKIIZarıyor
    GözümmKIIZarıyor Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Bu soru çok yorum almaz 😂

2
    3 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Cevap belli 😂

Yorumla
    • GözümmKIIZarıyor
      GözümmKIIZarıyor
      1 yıl

Herkes eşini sever ama sitede farklı işler 😂😂

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Doğru değil demek😅

Yorumla
  • вshєldσn u
    вshєldσn Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı.

Burada herkes herkesi sever

1
    1 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
  • SAblaK
    SAblaK Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 42%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Niye sevemez miymmiş?

1
    4 Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

Eşlerini sevsinler

Yorumla
    • SAblaK
      SAblaK
      1 yıl

Eşlerini mi 😳 1 tane eş neyine yetmiyor?

Yorumla
    • Aybuke6 u
      Aybuke6
      1 yıl

🙄 karı koca iki tane olduğu için çoğul konuştum

Yorumla
    • SAblaK
      SAblaK
      1 yıl

Hee bende bi öyle bi böyle diyorsun sandım 😅😂

Yorumla
  • birgariphallerdeyim
    birgariphallerdeyim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Eşini sevmeyen başkasını sevebilir ama bu birlikte olacak anlamına gelmiyor ayrılabilir

2
    0 Yorumla
  • Hakan455
    Hakan455 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 43
    1 yıl

Tövbe tövbe eve getir kocanla karınla tanıştır oldu olacak tam yap

1
    0 Yorumla
  • Sevgiyiarayan07
    Sevgiyiarayan07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    1 yıl

Herkes sever sevebilir ancak başka biri hayatında iken doğru değil

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.

Öff saçmalık evliler anca eşini sevebilir sinirim bozuluyo artık skxksk

0
    0 Yorumla
  • cazsever
    cazsever Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 90%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

Evliler de sevebilir aşık olabilir ama önemli olan sadakati hatırlamak.

0
    0 Yorumla
  • düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Evet sevebilir. Evli olmak insani şeylerin son bulduğu anlamına gelmiyor.

0
    0 Yorumla
  • ProducerT
    ProducerT Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Evli karısını sevsin sevemiyorsa seveceği günü beklesin olmuyorsa boşansın ne istiyorsa yapsın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Asıl evliler sevmeli 👍

Yani evlenmiş Bi zahmet sevsin 👍

İnsan sevmedigiyle niye evlensin ki?

0
    0 Yorumla
  • İçimeişlerbakanı s
    İçimeişlerbakanı Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı.

Boşansın öyle sevsin

2
    0 Yorumla
  • BirEsintii
    BirEsintii Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Evet severler. Ama doğru bulmuyorum

2
    0 Yorumla
  • sarışın97
    sarışın97 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Evliler ancak eşini sevmeli

2
    0 Yorumla
  • şfxdşf
    şfxdşf Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

evliler esini sevsin bi zahmet

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Evet sevebilirler ama çoçuklarını

1
    0 Yorumla
  • sorucu060606
    sorucu060606 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Herkes içindekini yaşasın bırakın

1
    0 Yorumla
  • Ecrininizzzzzzzzzz
    Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et
    Master Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Evet💫
    Ama sadece eşini😅

1
    0 Yorumla
  • jelyz
    jelyz Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Olur mu öyle saçmalık ya

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Eşini tabiki sevebilir 🙄

1
    0 Yorumla
  • ByWαyɳe
    ByWαyɳe Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Omurgasız insan çok fazla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu da soru mu şimdi karısını sevmiyorsa evli olmaması icap eder zaten

0
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı.

eşlerini sever

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliler de sevebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evliler de sevebilir mi? 75 cevap verildi
Evliler de sevebilir mi? 368 cevap verildi
Evliler sevebilir mi? 17 cevap verildi
Evli biri sevebilir mi gerçekten? 3 cevap verildi
Evliler de sevebilir mi sizce? 32 cevap verildi
Evli biri sevgili yapsa nolur? 60 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dondurmalı haytalı yermisiniz? Sever misin?
  • Sen olsan şimdiki evinden taşınmayı düşünür müydün, neden?
  • İnsanın en ağır yükü nedir?
  • Görseldeki dizilerden kaç tanesini izlediniz?
  • Sence doğru insan kaldı mı?
  • Ayakkabıdaki kelebekler sizce nasıl duruyor?
  • Zevkleriniz hep aynı mı alakasız şeylerden mi oluşuyor?
  • Çok mu alaycısınız?
  • Aşık mısın aşka?
  • Çok hapşırır mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨