Merhaba; ben 27 yaşında 1 senelik evliyim. Geçtiğimiz hafta eşim bana biseksüel olduğunu hatta sevgililik dönemimizde yurtdışına gittiğinde bir erkekle partide öpüştüğünü söyledi. Bu durumun başka hiçbir şekilde tekrarlanmadığını da belirtti. Beni çok sevdiğini gerekirse bunun için doktora gidebileceğini de söyledi. İlk başlarda çok önemsemeyeceğimi üstesinden gelebileceğimi düşündüm ama yapamıyorum. Her gece rüyalarıma giriyor ağlayarak uyanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Öneriniz varsa bekliyorum..
Cevabın nedir?
Ne yazık ki etrafımda çok bulunan bir durum biseksüellik ⚤
Bu konuyu buradan ziyade ona anlatmalı ve yardım istemelisin. Konunun kaynağı da o düzeltebilme şansı da onda
Ilk bir yılda bunu itiraf ettiği için ona teşekkür ederdim yerinde olsam.. 😃03 Yorumla- +1 yıl
İnsanların cinsel tercihlerini asla sorgulamam saygı duyarım ama bu insan eşin olunca durum değişiyormuş. Düşünsene çift cinsiyetten eşini kıskanıyorsun. En müsait bir zamanda karşıma alcam sanırım konuşmak için. En kötü psikolojik destek. 4 yıldır beraberiz bu arada 🙄 Evlilik 1 sene ve çevremizdeki herkes onu maço tavrıyla tanıyor. Sanırım en çok zoruma giden durum da bu..
Cinsel Yaşam konusunda 772 cevap paylaştı. Çok zor bir durum. Öncelikle sabır diliyorum. Sanıyorum ben olsam eşimden buz gibi soğurdum. Ama kendinize biraz zaman vermelisiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
40 yıl düşünsem böyle bir adamın böyle birşeyle bana geleceğini düşünmezdim. Asla soğumadım hala çok seviyorum ama hazmedemiyorum. Ona da birşey söyleyemiyorum. Çok arada kaldım.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın. Yakın çevremde bu şekilde bir çift var. Gayet mutlular. Eşin seninle mutlu olduğu sürece farklı yönlere pek eğilmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Benimle mutlu olduğunu bensiz yapamayacağınu söylüyor zaten. Normal şartlarda çok kıskancım çünkü kız çevresi çok çok fazla zor kurtardım diyebilirim. Ama erkekten kıskanmayı yediremiyorum kendime ki kıskanmıyorum da nasıl atlatacağım bilmiyorum. Geçer mi sizce de 😑
- +1 yıl
Geçer rahat ol. Şimdilik bilmediğin bir şey olduğu için ve değişik geldiği için çekiniyorsundur muhtemelen ama bu şekilde çok fazla çift var. Seninle rahat olursa zamanla körelebilir bu hisleri. Körelmese de seni rahatsız edecek sonuçları olacağını zannetmiyorum. Yani ne durumda olduğunu da bilmek gerek. O da sizin özeliniz tabi. Bildiğim kadarı ile dereceleri var. Ama olağan bir şey olduğunu biliyorum. Alışınca seni pek rahatsız etmeyecektir.
Tedevisi var, ama kendisi o sapiklıkdan kurtulmayı mutlaka istemesi ve kafasında ben bu işden kurtulacagım demesi lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Doktora gidelim diyor zaten ama dediğim gibi ben bununla baş edebilirim sanmıştım. Hatta olabilir doğal birşey bu diye tepki vermiştim. Alkolü fazla kaçırmışım sanırım o esnada 😒 Umarım üstesinden gelebiliriz.. Daha doğrusu gelebilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Herşey’den önce burada’ki yardım etmeyen kötü/moral bozan yorumlar için özür dilerim. Biseksüellik tedavi edilebilecek bir şey değildir biseksüel yunuslar ve gay penguenler vardır, bu doğuştan gelen naturel bir şeydir. Eşinin yaptığı şey kısmen seni aldatmak da olsa ben ayrılmaz 1 şans daha verirdim, şahsen söylüyorum benim karım bana bizim sevgililik dönemimizde bir kişiyi öptüğünü ve tek gecelik olduğunu söylese ayrılmazdım, fakat bu hiç olmamamış gibide hayatıma devam etmezdim tabii ki. Seçim senin, ayrıla bilirsin affedede bilirsin.
10 Yorumla
+1 yılEnişte de kendini garantiye almış. Kadın olmazsa erkek afjflf
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. Kadınlar bitti şimdi erkek rakipler mi türedi diye düşünüyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılLGBT den nefret ederim..
00 YorumlaPSikologa basvurun derim
00 YorumlaAyrıl ne yapacaksın topmuş 😱
11 Yorumla- +1 yıl
yangına korukle gıtme cadı
o herifi dışarı çıkartma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılyapcak bir sey yok öyle kabul etcen
05 Yorumla- +1 yıl
ya boşucan ya da öyle kabul etcen
- +1 yıl
kendi cinsi ile münsabeti olmuştur evlen medan önce
- +1 yıl
Evet. Yani beni sevdiğinden hiçbir şüphem yok. Ama gözümün önüne geldikçe kaldıramıyorum. Kendi itiraf etmese ömrümün sonuna kadar öyle bir durumu sezmem..
- +1 yıl
zor
- +1 yıl
doktor gitsin tedavi olsun
+1 yılEşinle bir tanışalım
00 Yorumlaen iyisini yapmış kerata
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrüyanda kocanı mı dikiyorlar?
12 Yorumla- +1 yıl
Çok komik cidden gülmekten g*ötüm yırtıldı
+1 yılAyrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılkötü bir durum
00 Yorumla
+1 yılgece gece seks
00 YorumlaHemen boşa;
00 Yorumlagay mıymış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yuhhh ya
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında