Uzun zamandır tanımış olduğum kız arkadaşım bunu söyledi. Kendisinin birde sevgilisi var ve benide çok beğendiğini çok hoşuna gittigini dile getirdi. Evet şu an aklinizdan geçen şeyi oda bugün benden istedi ama ben hiç alışık olmadığım için kabul edemedim. Ayrıca erkek arkadaşına o gozle hiç bakmadım utamacagimi da söyledim. Erkek arkadaşı da önce reddetmiş. Ona zorla kabul ettirdim diyor. Niye böyle bişey istiyorsun diyorum içimde boyle bir dürtü var seni de biliyorum çok iyisindir eminim diyor. Reddettim teklifi ama ne demem gerekli arkadaşıma nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben o erkek olabilirmiyim acaba , kız arkadaşım biseksüelmiş 1 ay önce öğrendim , ya , hayat bi anda anlamsız ve saçma geldi , hala idrak edemiyorum , 2 yıl sevgiliydik, beni sevmiyomuş meğerse , ben fake boyfriend ,
Sizce napmalıyım, özür bile dilemedi hadi ordan gitti, internetten kızlarla oğlanlarla fingirdiyo, ağzımı bile açmadım
Bu olay bir yılı geçti soruyu sorduğumu ben bile unuttum
Meloke sen misin
Bence olabilir. Keyifli oluyor
Benim kızda biseksüel çıktı , sıyırdım kafayı , yazdığına çokk güldümm bende getir bi tane daha çıtırda ayıklayalım dicektim
Gençliğimiz var derken bunu kastetmemiştik
Bende kız arkadaşım var diyorken bunu kastetmemiştim Ekrem abi
Anlıyorum saygıdeğer vatandaşım
Benim ne yapmam gerekiyor şimdi Ekrem bey arkadasimi da kaybetmek istemiyorum bu yüzden
Bir kereden birşey olmaz saygıdeğer vatandaşım
Ekrem bey sizde o yolun yolcusu gibisiniz
Aynı kanaatteyim saygıdeğer vatandaşım
Öpüyorum Ekrem bey sizi görüşmek üzere saygılar
Saygılar saygıdeğer vatandaşım 🙏
Neden denemem istemiyorsun
Çünkü kendisi arkadaşım ve sevgilisi var böyle biseyi kabul edemem ayrıca bilmem etmem yani
İlk başta tuhaf uç gelebilir ama hiç hayal etmeyi denedin mi o halde kendini?
Etmedim etmek de istemiyorum. Ben zaten onun sevgilisi gibi erkeklerden hoşlanmam. Bana şimdi ısrar ediyor kafayı yicem az kaldı
Etmeden ne hissedeceğini bilemezsin korkma bence:)
Sende şeytan gibi vesvese verip durma kardeşim
Sadece içinin bir taraflarında yer alan ama baskıladigin bir düşünce bu:)
Kanka sus Allah rızası için
İstediğin bir seyi baskiliyorsun
Tamam canım aynen
Bana bunları yazman önemsiz:)
Tamam canım
Merak ediyorsun nasıl bir şey olduğunu:)
O kişi tekin birine benzemiyor. Mesafeli kal
Doğru söylüyorsun ama annemle annesi de arkadaş ve ailesi kapalı , iyi insanlar. Boyle diyince şok oldum. Kızı geçtim erkek arkadaşına o şekilde bakamam , hiç kiskanmaz misin dedim senden bişey olmaz diyor. Şimdi de reddedince tripli bı şekilde yanıt verdi
Uzak olsun ya, bugün erkek arkadaşını paylaşan yarın ne ortamlara çağırır seni. Allah ıslah etsin
Aynen doğru diyosun. Empati kurdum da ben olsam kıskanırım asla paylaşamam ama bu rahatlıkla kendisinin de ona teklif ettiğini söyledi. Ben biseksüel ne demek onu bile bilmiyodum az önce araştırınca öğrendim geri kalmışım sanırım bunlardan
Sorun değil geri kalmak. Umarım kabul etmezsin şeytan uyup
Kabul edemem zaten
Etmez misin edemez misin?
Etmem
Aferin
Kız şimdi " sen niye kabul etmiyosun vazgeçeceğim yoksa bende , sanki evliyiz olmazsa ayrılırım denemek istiyorum " diyor ya acaba kıza büyü falan mı yaptılar tövbe yarabbim
Vazgeç yaz sen de
Dedim şimdi
Bana bari biz ikimiz yapsak diyor
İyice sapıttı. Sanırım tamamen çıkarman gerekecek o kişiye hayatından
Bende bence beni istiyorsun sadece doğruyu söyle dedim. Belki ama seni de erkek arkadaşımla görmek istiyorum diyor. Gerçekten şaka gibi geliyor bana böyle deseler inanmazdım hiç. Ailesine desem mahvolur hayatı herşeyi..
Boşver ailesine bir şey söyleme. Ona da bunlar hiç konuşulmadı gibi düşün de. Ama hafiften uzaklaşmaya başla ondan
Ben pek samimi değilim zaten eskisi gibi o erkek arkadaşıyla ne yaşasa diyordu ondan beri uzaktim. Bence vazgeç artık dedim ama lütfen falan demeye başladı soğuk konuşmayı denicem
Evet. İsabet olur
Teşekkürler
Rica ederim
Bende köleyim efendim bunda ne war
Kölelik olayı değil bu
Bence aynı efendim
Değil
Sizin takdiriniz
grup istemiyosanda tek onunla once deneyebilirsin
Ben arkadaşımla da sevgilisiyle de böyle düşünmemiştim şok oldum bişey diyemedim
kizla yakinlasmalisin biraz baktin hosuna gitmiyor soylersin
Kız zaten benim gibi kız arkadaşımda sorun yok
yap gitsin o zaman denemeye deger ölucez nasil olsa ahhahshhsb
3 lü mü istiyor aw
Ya ilk önce dalgasına dedi ağzımı aradı sonra baktım ciddileşti birden
Ohaq insanlarda ar namus kalmamış ne iğrenç bir istek bu ya
Ben hala şoku atlatamadım 10 dakikadır düşünüyorum
S2tir et gitsin mk kime yaptiriyorsa yaptirsin yani işin iğrenç yani sevgilisine senden bahsedince o da seni hayal etmiştir mk
Beni çocuğa söyledin mi diyorum daha demedim diyo ama tahmin etmiştir yani. Bide empati kurdum ben sevgilimle başka kızı düşününce kafayı yiyorum. Sen nasıl kiskanmiyosun dedim senden bişey olmaz diyor
😢🤢🤮🤮
Way ya ise bak
Aynen malesef
Beni de alın aranıza tam olsun :))
Oldu
tamam o zaman şimdi sen benim arkadaşın sevgilisi böylemi olacak
Ne.
takip atar mısın
Hyr