Güncellemeler
+1 yıl
Biseksüel kadınların yorumlarını bekliyorum yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Nasıl yaklaşmam lazım ona açık açık kadınlardan %50 erkeklerden %50 etkileniyorum dedi, bende kıskanç bir yapıdayım doğrusunu söylemek gerekirse hep kıskanç yaklaştım ondan mı geri durdu diye düşünmedim değil?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, ben de biseksüel bir kadınım. Ama aşk olarak her zaman erkeklere aşık oldum veya kadınlara karşı kendim gibi birisini bulamadığımdan veya bulsam bile çekici bulmadığımdan aşk hissetmedim genel olarak cinsel açıdan çekiliyorum kadınlara o şekilde etkileniyorum. Ama asla bir erkeğin etkilendiği şekilde değil zaten hiçbir kadın o şekilde etkilenemez. 3 sene önce bir ilişkim vardı ve inanın sadece ona bağlı ve sadık kaldım. Tabi gördüğüm bazı kadınlardan etkileniyordum ama bir sürelik oluyordu. Yani siz bu kadar ince bir detaya bile takılabilir misiniz onu sormak isterim size.
Biraz kıskanç olduğum için mi yanaşmıyor evliliğe.
Sanmıyorum o yüzden olduğunu. Bir insanın biseksüel olması onun sadık olabileceği gerçeğini değiştirmez kendimden örnek verdim. Kendi hemcinsini beğenebilir ama bu onun cinsellik yaşamak isteyeceği anlamına da gelmez yani bir kadın nasıl beğenip yorumluyorsa o da öyle olabilir.
Evlilik konusunda sohbet edince hoşuna gidiyor ama yanaşmıyor ondan sanıyordum ben
Onun başka bir sürü sebebi olabilir inanın :)
Çözemedim sebepleri söylemiyor hep cinsel travma yaşadım evlilik düşünsem ilk seninle düşünürüm diyor ama istemiyorum diyor
Erkeklerle ilgili bir güven sorunu var demek ki
Bayağı güven sorunu var aldatılmış daha önce 2 sene uğraştım yanaşmıyor yeni pes ettim.
Merak etme inan kaderinizde varsa her türlü birlikte olursunuz.
Bu bayrak profilinde 🌈 ✨☀️ ne anlama geliyor bakar mısın?
Geç gördüm kusura bakma. LGBT destekçisi olduğunu gösteriyor.
Aynen öyle ama sosyal medya hesabında hep erkekleri ekleyip çıkartıyor durmadan bir kadın neden erkekleri ekleyip çıkartır ki
Önemli değil rica ederim, sanırım açık ilişki istiyor hem erkek hem kadınla. Öyle sezdim bir kaç defa dile getirmişti avrupada yaygın bu diye
Olabilir. Ekleyip çıkardığı insanlar sonradan anlaşamadığı insanlar olabilir. En azından başından dürüst olmuş kandırmamış.
Başından dürüst olmadı 2 sene sonra söyledi bunu bana, anlaşamayıp siliyor işte herkesle sohbet eden biri.
Ben sadece erkekleri kıskanıp dayanamıyorum düşünsene bir de kadınlar rakip paranoyak olur insan Allah kurtarsın
Olmaz umarım ama seni bir kadınla aldatsa tepkim ne olurdu
Evliliğe yanaşmamasının sebebi bumu diye sorgulamaya başladım?