Eşimin iş arkadaşları arasında 2-3 bisexuel kişi var. Yurt dışında yaşıyoruz. Eşim ona Anal-plug (oyuncak) kullanmamı istemişti. bende taktım ama içimden bir soğuma geldi. Ve aklımdan bu düşünceyi atamıyorum. Eşim acaba bisexuel mi? Nasıl anlarım bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslinda biseksuel le alakasi olmayabilir.. cunku erkeklerde g noktasi var ve cogu erkek aslinda zevk alir oksanmasindan yalanmasindan ama erkeklige b. k surmemek icin yaptirmaz kimse.. birde dikkat etmen gereken bisey de sen plug u soktugunda sertlesmesi daha da mi oluyor... ona bakman lazim... eger ki daha da oluyorsa boseksuel daha cok zevk almak ve daha iyi sertlesmek icin yapiyor olabilir..
212 Yorumla
Soran+1 yılDomalmisti önünü pek görmedim
- +1 yıl
Elinle kontrol edebilirsin... her nekadar domalsada elinle hissedebilirsin... eger ki biseksuelse belki araniza 3. bi kisi yani bi erkekde olmasini isteye bilir once kendi ocin sonra sen tepki vermezsen sana da teklif edebilir..
Soran+1 yılAnladim TSK ederim. Ama o an dokunmak bile istemedim ona.
- +1 yıl
Neden dokunmak istemedin..
Soran+1 yılKonu kapansın bitsin hiç olmamış gibi davranalım istedim
- +1 yıl
Anladim.. peki ilerisi oldu mu?
Soran+1 yılOlmadı henüz
- +1 yıl
Yani ben o gece icin sordum.. devam ettiniz mi diye?
Soran+1 yılEtmedik yani öyle bıraktık olmadı iki taraflı da sanki
- +1 yıl
Ilerisi olabilir mi peki.. esin iaterse senin tepkin nasil olur..
Soran+1 yılIstemem
- +1 yıl
Ama sen istemezsende egilimi varsa ve sende gizli kacak yapacaksa yanimda olsun gibi bi dusunce olabilir ileri zamanda...
En İyi Cevaplar
yaa eşi böyle olsun diye isteyen kadınlar da var sen neden soğuyorsun. bunu değerlendirmelisin bencee. hoşuna giden iri yarı bi erkek varsa eşinin yanında flörtleşip eşinin tepkilerine bakmalıısın..
12 Yorumla
Soran+1 yılKizar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBu bir fantezimi aranizda? O zaman niye suphelendinki
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim öyle fantazi yok o almış öyle istedi bende yaptım o an ama süpjelendim
- +1 yıl
Tamam da bu aranızda işte.. suphelenme bence
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle olma ihtimali var gibi.. Hele ki iş yerinde de varsa.. O an zevk alıyorsa öyledir.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani zevk aldı ama belli etmemeye çalıştı gibi geldi bana. Sonra sordum iyiydi tuhafı dedi.
Soran+1 yılAma iğreniyorum ben öyle midem. Kalkıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zaman ki eşim seks sırasında popoma masaj yapıyor daha da sertlesiyorum g noktası var erkekde gayet normal takma kafaya avantaja çevir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıldeğişiklik istemiştir belki, konuştunuz mu değişiklik yapalım tarzında?
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet de ne bilim tuhaf oluyor
- +1 yıl
tuhaftır zaten her yeni fantezi, ama hoşuna giderse devamı gelir. Ben bunu sevmedim canım başka şeyler deneyelim de. İlla öyle istiyorsa o zaman biseks olduğunu düşün daha bu aşamada düşünme.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşları ile baya yakın sanırım. Onların olaylarına daldığından birisinin sokmasını merak etmiştir belkide. Hoşlandıysa geçmiş olsun.
00 Yorumlabiz eşcinseller analdan zevk alırız eğer eşin zevk aldıysa bisex olabilir
133 Yorumla
Soran+1 yılAldı ama utandı birazda sanki
Soran+1 yılYani gay olma yolunda mı ilerliyor
Soran+1 yılHmm nasıl olacak peki ilerisinde?
Soran+1 yılErkek de istiyecek mi?
Soran+1 yılYapmazsam erkek istermi
Soran+1 yılAma ben ona rahat olmasını söylesem o duygusu ortaya çıkar mi
Soran+1 yılBence çekinmiyor pek benden
Soran+1 yılYok ona karşı açamadım tekrar konuyu. Sadece nasil bir duyguydu diye sordum. Rahatlatıcı dedi
Soran+1 yılEskiden çok iyiydi. Son yıllarda düştü bays
Soran+1 yılIlgisi uzun. Süre yoktu. simdi var ama performansı etkilemiyor beni. Yani duygular yok ortada o yüzden hep eksik kalıyor.
Soran+1 yılPsikolojisi niye bozulsun ki bence değildir.
Soran+1 yılHmm peki ne demeliyim konuşurken incitmek de istemiyorum ne kadar anlayışım olmasa da
Soran+1 yılKapalı değilim ne alaka? Yönelim dediğin benim gözümde yanlış birsey anlam veremiyorum. Karşı cinsleri iz dururken 😅yani var benimde lezbiyen arkadaşım. Ama anlam veremiyorum. Bende olanı niye istiyeyim. Kendinde olmayanı ister arzular insan
Soran+1 yılNeyse ne kim ne severse sevsin. Ama net olsun eşim dediğim kişi de vajina sevmeli. Sonuçta bende vajina var. Penis seviyorsa evlenmiyecek
Soran+1 yılO zaman evlenmeden söyleyip benim tepkime bakmaliydi
Soran+1 yılHafif inliyordu
Degistir bunu... hangi ulkesiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmanya
Soran+1 yılTakip attim. Mesaj at söyliim
+1 yılSorsan daha iyi değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılSoramıyorum. İçimden gelmiyor
Anal plug ile alakası yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden anlatım. Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet eşin öyle istedigini yap ikinizde mutlu olun
07 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl mutlu olacam öyle
Cevap sahibi+1 yılNe yanı eşin senle iliskiye girmiyormu
Cevap sahibi+1 yılisterseniz özelden konusabiliriz
Soran+1 yılGiriyor. Ben girmiyor demedim. Sen dediğini yap ikinizde mutlu olun dedin. Ben onun dediğini yaparak nasıl mutlu olacağım?
Cevap sahibi+1 yılSana girince mutlu ol demek istedim dikkatinde bayağı dagınık
Cevap sahibi+1 yılKarar senin istersen boşan
Cevap sahibi+1 yılAma sana hak veriyorum madem eşin böyleydi. senle evlenmeyip escinsel evlilik yapabilirdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine anal plug mı taktın:)?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılYa bugün moralim bozuktu ve bu site sayesinde cidden eğlendim🤩
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılBu benm ciddi bir sorunum...
Cevap sahibi+1 yılBana pek ciddi gelmedi. Adama anal plug takıyorsun sonra da bisex olma ihtimalini sorun mu ediyorsun?
Soran+1 yılO istedi diye yaptım o an eminmisin diye baya sordum. Evet dedi bozmadım o an bozuntuya vermedim. Yüzüne gay misin diye de soramadım.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Amacım dalga geçmek değildi kesinlikle. Yani troll değilsen bilmeni isterim
Soran+1 yılTskler
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bana kalırsa da öyle görünüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Cuckold yakındır
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun diğer seviyesi o mu?
Olabilir sana birşey sormak istiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSor buradan
Oyuncak rahat giriyorsa sıkıntı vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılRahat girmedi de zaten ince bir plug tı
Soran+1 yılYa bu evlilik içinde kendimi zaten yeterince erkek rolünde görüyorum yakında kendime zarar vermekten korkuyorum. Kadin olamadım birtürlü yemin ediyorum isyanlardayım.
Gibi gibi görünüyoo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine soktunmu
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSana soktumu oyuncagı
Cevap sahibi+1 yılYakında sana birini buluyum benim haberim olsun kadınlığını bu şekilde yaşatayım diecek
Soran+1 yılNeden bildin
Cevap sahibi+1 yılÖyle öyle
Cevap sahibi+1 yılTahminlerim nettir
Soran+1 yılEvet o tarz birsey önerdi. Ama tam öyle değil. Yazamam şimdi burada
Cevap sahibi+1 yılOzelden yaz
Cevap sahibi+1 yılDur ben tahmin edeyim sanada oyuncak alayım onunla yapayım gibi şeylermi
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılHoşgeldin
Soran+1 yılNereye
Cevap sahibi+1 yılBuraya
Cevap sahibi+1 yılOnerisi neydi
Cevap sahibi+1 yılBirini bulalım benide senide rahatlatsın diecek ilerde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri