Eşim lezbiyen olabilir mi?

Arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim hatta tam 1 yıl bile olmadı daha birkaç ayı var. Evliliğimizin ilk aylarında ikimizinde tutkusu olması gerektiği gibiydi. Lakin aylar geçtikçe eşim cinsellikten kaçmaya başladı ben de üzerine gitmedim. İşte beni şüpheye düşüren durumda burada başladı. Eşim kız arkadaşlarıyla sürekli bir araya gelmeye başladıktan sonra böyle oldu. Öyleki kız arkadaşlarını en az eşim kadar görüyorum. Ya sürekli bizdeler. Ya da eşim onlara gidiyor eşimi almaya gittiğimide görüyorum. Tabi ki bu tek bşaına yeterli bir kanıt değildi. Lakin dün gece eşimin laptopunu kurcalayayım dedim. Bir de baktım lezbiyen içerikli cinsel videolarla dolu internet geçmişi. Telefonunu da kurcaladım ama bir kanıt bulamadım orada. Belki sosyal medya hesaplarına girebilsem daha net bir şeyler bulabilirdim ama giremedim şifrelerini bilmiyorum. Şimdi ne yapayım ben? Gidip yüzüne aşkım sen lezbiyen misin diyemem ki. Eğer cinselliği tam olarak kesmiş olsaydık evet sorardım ama cinselliği de tam kesmedik. Çok sıkıntıı bir durumdayım. Yardımcı olun lütfen.
Eşim lezbiyen olabilir mi?