Eşim gay olabilir mi?

bu soruyu sorduğum için öncelikle herkesten özür dilerim. kafam çok karışık.

eşimle evlendiğimizden beridir cinsel yaşamımız bazen orta karar bazense çok kötü. hiç mükemmel olmadı. eşim bana göre tuhaf istekte zaman zaman bulunuyor. anüsten parmaklanmak gibi. istediği için bir kaç kez yaptım. kendisi o an benle birlikte olurken aldığı zevkten daha fazla zevk aldığını görüyorum. gözlemim böyle. tüm erkekler bundan zevk alır mı?

bana karşı pek istekli değil. çoğu zaman birşeyler olmasını isteyen benim. istediğim zamanlar da ise çoğu durumda red ediliyorum. benim isteklerim pek onun umrunda değil zaten. kendi kafasında bazı şeyler kurmuş. örneğin öpüşmek mikrop kapmanın en kolay yoluymuş. oral seksi ise sadece kendisine yönelik ister. o yapmaz. ya da çok çok nadir. hastalık bahanesini çok fazla kullanıyor.

ben bakımlıyım, temizim hatta ondan daha hijyeniğimdir.

tüm bu açıklamalarıma göre eşimde bir sorun olduğu kesin. acaba bu sorun nedir? doktora gitmeyi istedim onla beraber ya da sen git nasıl istersen öyle yapalım dedim ama herşeye olumsuz.
Güncellemeler
+1 yıl
eşime birkaç gün önce burda size sorduğum soruyu sordum. gay, bisex her ne deniyorsa artık ondan mısın dedim. hayır nerden çıktı bu dedi. bende düşüncelerimi anlattım. o da rahatsızlıklarından ötürü isteksizlik oluştuğunu yakında düzeleceğini söyledi. üstüne birlikteliğe girmeye çalıştı ben istemesem de istediğini aldı. neyse. soruyu güncellemek istedim. benim halen kafam karışık çünkü cevabından tatmin olamadım. 6gün önce soruyu açmışım ve sadece bu soruyu sorunca yanaşdı bana. hala bana uzak
Eşim gay olabilir mi?