AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Kızım dengini bulucaksın hele bu zamanda en ince ayrıntısına kadar dengini bulucaksın eğer dengi isen şans bulursun
Gözüne güzel gelmeyene şans veren kadın da yok. İlişkiyi başlatan beğenidir. Beğenince tanımak istersin.
Benimle sevgili olurmusun bitanem
Allahın yarattığını beğenmeme gibi bir lüksümüz yok cirkinse cirkin insan değilmi ruhu karakteri önemli benim için
Çirkin kadını sevsen de güzel olmaz ki. Ha zengin biriysek mümkün ama. Estetik diye bir şey var. Bundan bahsetmişler sanırım.
Kişiye göre zevkler ve renkler değişir. Bu yüzden kadının güzeli çirkini yoktur. Zaten erkek bir adam gönlünü anlık kaptırır
Çünkü çirkinse sevişme isteği oluşturmaz çirkin kızlar içim şunu söyleyim en azından çekici olun göze hitap etmeyen kadının hiç şansı yoktur.
Bunu frikik öncesi kurulan bir baraj olarak düşün, çirkin kızlara bir baraj kurulur, gol olması için barajın aşılması lâzım...
Seven insan çirkin güzel dinlemez kiii sadece sever , Bazı şeylerde nasip tabi
dışı bu kadar güzelse içindekiler kim bilir ne kadar güzel olur mantığıyla hareket ediyoruz
Şunu söylemekten bıktım ama alışverişte bile vitrini güzel ve dikkat çekici olan mağazalara giriyoruz
Şans veriyoruz tabiyki de çirkin ama zeki olsun iyi niyetli olsun tabiyki de veririz
dışını beğenmeyince içini merak etmiyorlar sorun bu.
her güzel kızda sevilmiyoki sadece göze hitap eder bir beğenidir asıl sevdiğin kişi senin için çok başka oluyo
keşke güzelliğin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını anlasa herkes
göbeğin olmasını ve çatlakları sevdiğin insanda sevebilecegini anlasalar
siz neden (benim gibi) çirkin erkeklere şans vermiyorsanız ondandır kesin.
Erkekler görsel mekanizmalarına göre seçim yapar. Yapısal bir durum bu. Görsellik=Çekicilik bizim algımıza göre.
Örnek veriyorum. Bunun neresine şans vereyim
https://i.hizliresim.com/AkV3q7.jpg
Oda zaten sana bakmaz 😂
ne kadar gereksiz bir yorum😏
benim mi 😒
hayır bu malın yaptığı yorum bu soruya siyaset karıştırmasi cok ilginç 🤔
benimde tuhafıma gitti
Mavibalonmusun nesin sana bu sözüm. Googleye en çirkin kız yazdım bu çıktı. Aslinda en kahpe ve soysuzun resmidir. İki anlamdada degerlendirilebilirliligi açısından yerinde bir resim diye bunu koydum. Bit kadar byninle benim ne anlamda koyduğum anlam vermeye calsma Bence. Spastik beyinli
Erkekler kadinlardan daha cok onem veriyor goruntuye
haklısın erkeklerde öyle. kadınlar erkek maymundan bir az farklı olsun parası olsun
Çünkü erkeklerin çoğu kalbe bakmayı bilmedikleri için güzel yüze bakma ihtiyaci hissediyorlar.
10 numara aşk yaşayan arkadaşlarımın hepsi birbirinden çirkin
Dış görünüş ilk sözü iç görünüş son sözü söyletir diyedir.
Bence insan sevdiği kişiyi hep güzel görür. Yani o kişi dünyada ki en güzel insan gibi gelir
Bütün çirkin kızların yakışıklı uzun boylu sevgilisi var ne sansı daha 😄
kadinin guzel olması cok onemli ama kalbinin guzel olmasi daha Cook onemli...
Her kadın güzeldir yalanina inanmam, inandığım doğru her kurtlu baklanin bir kör alıcısı vardır.
Kime göre çirkin. Göreceli bir kavram bu herkesi beğenen birisi var mutlaka.
Çirkinler olmasaydı güzellerin hiç bir değeri olmayacaktı ki.. Çirkin sayesinde güzel sanşlı oluyur.
Ne diyor şarkıcı kadın?
-Değerimi bilen usta ellerde Elmas gibi işlenirim
bence erkekler içindeki güzelliği dışa vurmaktan çekindikleri için hep çirkin gözükür durumdadır.
Yapı olarak insanların çoğu dışını beğenmediği şeyin içini merak etmez. Maalesef durum böyle.
Valla çirkin kadın yoktur erkek lerde şans vermiyosalar onların garipliği
Guzellikten kasitlari kesin iç guzelliktir dimi beyler :)
ego... ve biraz da desinler'e yapılıyor, kuruluyor ilişkiler..
kör insanlar güzelligi göremez gerçek güzellik insanın ruhunda saklıdır bunu farketmek içinde kalp gözü gerekir
Açıkçası kızların bitmek bilmeyen gizli özellikleri pek umrumda değil..
güzel çirkin kavramı kişinin bakış açısına göre degişir.
neden çirkin kadınlara sans verilmesin arkadaşar görmüyor musunuz kıçı kırık kzıarlın yanındki adamları boşuna mı denmiş Allah çirkin şansı versin diye
Hayır o öyle değil. Kurban olduğum Allah parayı yiyemeyene kariyi s2emeyene verirmiş diyeceksin :D
@İtthefak ahahh bu iyiymiş bak ilk defa duyuyorum ama doğru sanırım ya dıştan öyle görünüyor diye içten de kötü demekte istemiyorum ama gördüğüm hep öyle oluyor yani
Bu çoğu zamanla karşınızdaki insanı kendimizden daha fazla potansiyel yuklememizdrn kaynakli :) sende o yakışıklı erkeklerin yanındaki çirkin kız olabilirsiniz. Velkide sanıldığı gibi çirkin değilsindir halbuki
@İtthefak ben çirkin değilim çok şükür onlar hem çirkin hemde iş güç bilmez sadece dış görünüşten ibaret olan tipler oluyor genelde ama çok şükür öyle değilim yemek filanda yapabilrim fazlasıyla da mutlu edebilirim
@İtthefak o kıçı kırık kızlara pek anlam yükleyemiyorum erkeklere de anlam yüklemem pek birşey ifade tmiyor onları yanlarında taşıyabildikleri için
Herkes bir gün birisi icin dünyanin en güzeli/yakisiklisi olur. Ozamanakadar kendini sevdigin kadar güzelsin.
Allah bazılarına çirkin şansı vermiş gayet bol Hemde bence
@Orhunyuspopulls yok sağol 😂
Yapms be bende evet diyeceksin sandim yollarina gül dökerim olurmu :)))
Peki kızlar neden çirkin erkeklere şans vermiyorlar?
#çirkindeğilim
aslında her kadın çirkindir kendinden güzel olanlara göre her erkekte çirkindir :D o yüzden bu tür meseleleri pek takmayın kafanıza göre içinden çıkılmıyor ;)
Öyle bir söylenti bana ulaşmadı, tebliğ olmadı sorry 😆
aynı soruyu ilk önce ben sana sorayım. kadınlar neden çirkin erkeklere şans vermiyorlar.
Nereden biliyorsun minnak hanım belki ben öyle değilim
Guzeli daha guzel yapmak icindir cirkine sans zaten dogustan verilir 😜
bence bu karşılıklı enerji, çekim gücü, tandans Vs her neyse onunla ilgili
Konuşulana bakma genel olarak hem kadın hem erkek önce tipe bakarak karar veriyor.
guzel olmaya calis makyaj yap kilo ver bir kere fit vucuda sahip bir kadin her turlu guzeldir
Doğru erkeklere şans vermiyorsun sende demek ki :)
@Doğru erkekim sfgdfsda :P
O ruh güzelliğinden bahsediyor. Sadece kadın değil erkeklerde kedi gibi olıyor
Zevksizler işte onlar.
Yaşasın çirkin kadınlar 👊
@Orhunyuspopulls hayır -_-
insanın sevdiği kendisine güzel gelir çoğu kişi de dış görünüşe bakıyor
Kim demişse yanlış demiş. Gördüğün neyse odur fazlasını beklemek aptallık olur. Al bu cümleyle onu değiştirsinler bence 😂
kadınların hepsi standarttır ilgi görünce seni umursamaz önemsemezler o yüzden çirkin güzel farkı olmuyor
Ben her zaman çirkin kadinlari tercih ederim sadik sadkat ve arzu en yuksek seviyede olan onlardir. Kendini begenmislerin kaprislerine katlanamiuorum
Kimse cirkin degildir aslinda ben belki begenmem baskasi hastasi olur. İlk bakista guzel gelmez uzun uzun bakarsn bisi soyler aklini basindan alir
çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır Allah hiçbir kadını çirkin yaratmamıştır erkek sadece elektrik alamaz bu çirkin olduğu anlamına gelmez
maymun suratli biri bile olsan makyaj yapsin bide seksi giyindi mi güzel gelir makyaj yapmak mühim yani
İnsanlar etiketini beğenmediği şeyin içeriğini merak etmezler.
"kadinlar kalbiyle erkekler gozuyle sever" diye bir laf da var neden bilmiyorum cevaplara bakicam