O sözü kim dediyse yalan demiş ;) bir kaç yalan daha var örneğin tüm kadınlar güzeldir yalanı 😎 birde kuyruklu yalan var. Tüm kadınlar çiçektir bu yalanda çığır açmış kuyruklu bir yalandır. Sürümden kazanmak isteyen tüccar misali ;) kim ki bu tür cümleler kuruyorsa işte o kişi ya Ne istediğini bilmiyor ya da tüm kadınlara yeşil ışık yakıyor demektir. Uzak durulması gereken erkek tipidir. Bir erkeğin bir kalbi vardır ve bir kadını sevebilir dolayısıyla benim için sadece bir kadın güzeldir. 😎 Diğerlerini Allah sahibine bağışlasın.
Bir kadının güzelliği ona bakan göze göre değişir doğrudur. Cirkin kadın sevilmez diyende kimmiş ki bir insanı güzel çirkin diye sevmekle bir heykeli sevmek arasında ne fark var. Tamam güzel kadınlar da var yok değil ama neden mutsuzlar? Kendini gerçekten bilen bir kadına sırf güzel olduğu için yaklaşmak bir yerde o kadına hakarettir çünkü obje olarak görülüyordur. Çirkin yakışıklı diye insanları ayırmak sınıflandırmak yanlış bana göre insan mı değil mi karakteri var mı yok mu iyi gelebiliyor mu gelemiyor mu? Soru bu
Bence veriyorlar. Yani yakışıklı olan genelde kendine göre daha güzel geleni ararken. Ortalama erkek veriyor bu şansı. Görselliğe bakan insanları özetledim. Kendi açımdan bunların hiçbir değeri ve anlamı yok. Sevdiğin insan senin gözüne dünyanın en güzeli gelir zaten.
Bir kadının güzelliği her zaman görülür, ayrıca kadınlar çirkin erkeklere şans veriyor mu? bunu boş ver kadınlar çirkin erkeklerin yüzlerine bakıyor mu merak ediyorum
Kadının güzelliği sevildiğinde ortaya çıkar yalanı, erkek egemen dünyanın, kadınların mutluluğunun ancak ve sadece erkeklerin varlığında mümkün olacağı iddiasını desteklemek üzere ortaya atılmıştır. Kadının güzelliği kendi içindeki dişilik enerjisinden gelir. Bunun farkında olması ve çevresine yayması için bir erkeğin varlığına veya sevgisine ihtiyacı yoktur. Biz erkekler de o enerjinin varlığını ve çevreye yayıldığını gördüğümüzde etkileniriz zaten. Kadının, kadın olduğunun bilincinde olması, kendini tanıması, yeteneklerinin ve becerilerinin farkında olması, zihinsel ve düşünsel evrimini, varoluş sürecini tamamlamış olması gerekir. Bu evrilme sürecinde kadının bir erkek tarafından seviliyor olmaya ihtiyacı yoktur. Bu süreci tamamladıktan sonra bir erkeğin sevgisini kabul etmeye hazır olur. Bu süreçten geçmeyen kadınlar ise, mutlu olmanın bir erkeğin varlığına bağlı olduğuna inanmaya devam edebilirler.
Çirkin diye bir kavram yoktur. Bunu insan dediğimiz daha doğrusu bunu diyenlere ben sadece canlı diyorum işte onlar görseli ön plana alınca ortaya çıkıyor çirkin olan bir şeyi Yaradan yaratmaz. Önemli olan kendine ait olan güzelliği sevmektir. Kendi hayatına adapte olan güzelliktir bu. Yani karşındakinin yapısı ile alakalı olmalıdır. İnsanoğlu bir yafta ile yapıştırıcı ağzında kelimelerinde bununla dolaşıyor. Hani dünyanın en güzeli veya en yakışıklısı falan onlarda evlenip kaç defa boşanıyor. Yani hayatına adapte ettiremiyorsan ve karakteri de bozuksa istediği kadar görüntü olsun. Dış yapıda insanoğlu başka şeyler arıyor da onu da diyemem RTÜK engeli yemeyelim akşam vakti. 😃 Yani insanoğlu başına gelen her şeyi hak ediyor kısa ve özet. Kafası yaptığı şeyden de kurtulmaz işte.
Akla ve zekaya aşık olmak insanlar. Dışa bakar. Ben şu an en güzelini sevecek durumda olmadığım için. Bana fark etmiyor.
Her zaman derim. İstediği karar güzel ve ya yakışıklı olsun biri içi boş olduktan sonra bir önem taşımıyor. Dünya da ben tekim modunda biri hiç çekilmiyor.
Hadi bakalım açıklasınlar bunu 😄 Hepsi öyle diyor ama dışını beğenmediklerine duygusal anlamda bakmıyorlar. Şu bir gerçek ki dış görünüş en büyük belirleyici. İç güzelliği önemli diyenleri samimi bulmuyorum o yüzden. İlk etapta dış görünüş etkiler insanı sonra da karakteri önem kazanır.
Alakasi bile yok ya. Kadin guzelse guzeldir cirkinse cirkindir. Sevilmeyle baslayan guzellikten kastedilen kadinin daha pozitif, neseli, guleryuzlu, heyecanli, fikir fikir olmasi herhalde. Insan sevildigi zaman aurasi degisiyor guzellesen o aura sanirim.
Herkes üreme iç güdüsüyle, içgüdüsel olarak çocuğuna en iyi baba veya anneyi seçmeye çalışıyor. Erkekler de kendisine güzel çocuklar doğurabilecek güzel ve sağlıklı genler arıyor. O yüzden çocuğu emzirecek büyük göğüs, rahatça çocuk doğuracak geniş kalçalar arıyor. Ne demiş eskiler kalçalı kadın pençeli oğlan doğurur. Sağlıklı olduğunu gösteren pembe yanaklar, pürüzsüz bir cilt orantılı bir yüz arıyorlar. Günümüzde bunlar makyaj ve estetikle sağlanıyor. Allık sürülmüş yanaklar, fondotön, rimel vs. Kadınlar da çocuğuna baba olacak güçlü erkek arıyor. Günümüzde gücü para ve kariyer temsil ettiği için kadınlar da paralı ve kariyerli erkeğe gidiyor.
Marketler de et de satılır ama bazıları gidip de pişmişini (hazırını) alır. Genel olarak uğraşmak istemiyorlar ve alt yapı yoksa da güzellik de bir yere kadar diye düşünüyorlardır. Örneğin sarkık bir göğüs ya da büyük numara ayak sahibi kadın gibi. Mutlu oldukça güzelleşse bile bazılarının güzellik algısına yetmeyebiliyor.
Hiçkimseye şans verip kimseden de şans istemedik de genel olarak karakteri dikkatimi çekmez ise dünyanın en güzeli olsa da şans vermem.(Evet şimdi söyleyebilirsiniz bekliyorum senin neyin var sen kimsin ki, onlar da sana ölüyordu zaten gibisinden linclemeye)
Yanımıza yakışmadığını düşündüğümüz bir bireye neden sırf hayal perestliğimiz yüzünden yakınlaşalım ki. Belki umutlanacak ve sırf bizim olasılığımız yüzünden üzülecek. Belkide öz güvenini yitirmesine neden olacağız. Atalarımız boşuna dememiş davul bile dengi dengine diye... Şans verip yakınlaşmak istediğimiz kadınlar ve bizi red edenlerde bizi kendi yanlarına yakıştırmadığı için red ediyorlar. Belki olur diye oynayıp atılmaktansa red edilmek en iyisi
Ego tatminkarlığı yüzünden, “bazı” erkekler komple dış güzelliğe bakıp eleme yapıyor, güzel gördüğü kadınlar egosınu tatmin ediyorsa, yakınlaşma çabasına girip kadını elde etmek için etkilemeye çalışıyor.
Çirkin kadın diye bir şey yok. Beni ciddiye alıp değer veren biri; sevgi ve bağlılığı bir ömür beraber yaşamak ve yaşatmak isteyebileceğim hayatımda ki en değerli güzelliklere sahip tek kişidir zaten.
Toplum olarak şu hatayı yapıyoruz. Ambalajını beğenmediğimiz ürünün içini merak etmiyoruz. örneğin 2 koli var biri süslü diğeri sade. Herkes süslüye gider nadirdir diğerine gidecekler. Oysaki süslü kutuda 20 tl para var sıradan kutuda da 2 kg altın :)
Güya hiçbirimiz için güzellik/yakışıklılığın önemi yok, kişilik ve karakter önemli ama kimse kusura bakmasın hiçkimse dışını beğenmediği insanın içini merak etmiyor..
Bunun derecesi önemli. Ayrıca yüzü çirkin insanın vücuduna bakmaması kendini bitirmesinden başka bir şey değil. Fiziği düzgün olduktan sonra şansı oldukça artacaktır diye düşünüyorum.
çünkü sevildiğinde güzelliğine güzellik katanı istiyorlar :) Karakter huy suy bir yere kadar her erkek ve bence her kadın yanında ona her anlamda yakışanı taşımak ister.
Kusura bakma ben dürüst konuşmak istiyorum Dış görünüşe önem veriyorum kalbi var veya yok iç güzelliği var veya yok umurumda değil
Şeytan kadın gibi bir şey
Çoğu kadınlar serseri gibi erkekle beraber olup sonra hayatı sikildikten sonra ağlıyorlar niye efendi gibiler varken serseri erkekler diye sormayacağım çünkü olan olmuştur.
Tamam işte yapıyorsan fayda olarak girme, bunu erkeklerin üzerine yıkmayı bırakın artık, cinselliği erkek isteyince kullanıyor bizi kafasına giriyor cinsin
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Madem ki; bir kadının güzelliği ancak sevilmeye başladığı zaman meydana çıkıyor, Erkekler neden çirkin kadınlara şans vermiyor?