Gizli Üye(30-35)+1 yılverdim. şans verdim, gerçekten de güzellesti güzelleşmesine ihtiyacım yoktu ici güzeldi sonra o üniversitenin tatlı çekici yanlarını keşfetti unutulduk zamanla arkadaşlarının uydu.. ben devlet üniversitesinde o vakıf üniversitesinde oradaki canlılık çeşitlilik onu kopardı benden, sonra ben ilişkimizi kurtarmak düzenlemwk birbirimizin hatalarını gormemiz adına uğraş gösteriyordum, sonra ici güzel dışı cirkinken ici cirkinlesmeye bedeni guzellesmeye başladı açıldı saçıldı sonra terk edildim. bu durum karşısında kadına olan güvenim sevgim kırıldı bir daha sevemedim kimseyi yeniden sevmedim. acı çekmemek için kalbimin odalarını kilitledim içeride kalan kaldığıyla dışında kalan kaldığıyla kaldı. kalbimi açmaya korkar oldum. kendi çapımdayım... daha sonra öğrendik ortak arkadaşlarimizdan defalarca aldatılmış etme bulma dünyası şükür neyse sans vermeyin olum sevmeyin elde edilen her amaç sonrası ilk siz vazgeçilirsiniz...
415 Yorumla- +1 yıl
üzdün😞😞
- +1 yıl
Herkes öyle değil.
Cevap sahibi+1 yıl@crazgirl52 ben üzmüyorum onlar üzdüler.
@incompletemind Haklısın herkes öyle değil ama herkes öyleleşiyor. Bak, çevrene bak, ilşkileri seyret. Kim Rağmenli sevebiliiyor ki? benim gördüğüm sevgiler Eğerli ve Çünkülü.. eğer dedigimi yaparsan seni severim eğer beni mutlu edersen seni severim eğer benim cinsel ihtiyacımı karşılarsan seni severimciler var. seni seviyorum çünkü güzelsin, seni seviyorum çünkü paran var seni seviyorum çünkü eğlence sende zevk sende haz sende.. hiçbirinde değer yok... severken var olan şey zamanın hayatın getirdikleri ile elden gidinde sevgi de bitiyor. lütfen bana herkesin öyle olduğunu söylemeyin herkesin öyle olmadığını biliyorum ama herkesin öyleleştiğini de biliyorum ve görüyorum.. Bir 24 saatinizi hızlı yaşamadan zaman kavramı yokmuşcasına yaşayın beni anlayacaksınız.- +1 yıl
Yaşadığın kolay birşey değil tabiki ama olgunlaştırmıs seni.. Zaten o kişi de hak ettiğini bulmuş. Etme bulma dünyası kim ne yasattıysa onu yaşamadan ölmez
Cevap sahibi+1 yılHak ettiğini bulsun istemedim olgunlaşmak da istemedim ben sevmek sevilmek istedim yani bir zamanlar isterdim
şimdi çok şükür daha iyiyim hatta gülüyorum bile insnalara o kadar komikler ki sevilmek istiyor herkes ama seven yok bu gerçekten çok komik...
aşkı sevgiyi boşverin sevi'ye dek gelirseniz tüm benliğinizle karşılayın ve benimseyin- +1 yıl
Herkes öyleleşmiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@incompletemind Keşke sizin gibi düşünebilseydim, ne inancım var ne de öyle olmadığına dair umudum. Bu duruma üzülüyorum.
- +1 yıl
vay be dedirttin birader keşke gizli olmasaydın kim olduğunu görürdük
- +1 yıl
Bir kız gitti diye hayatını karartmak saçma bence tamam epey üzülürsün yıkılırsın ama kendine de haksızlık etmemelisin. Belki toparlanman aylar sürer ama ne olursa olsun inancını kaybetme.. Elinde hiçbir şeyin olmasa bile umudun ve inancın oldugu sürece senden zengini yoktur😊Kalbin bu iki şeyle zenginlesir
Cevap sahibi+1 yıl@Ofneisimmiş kim olduğumun pek bir önemi yok sokaklarda gördüğün akbil basan tek tabanca hareket eden sıradan bir vatandaşım işte
@crazygirl52 düşünceleriniz için teşekkür ederim ama çok şükür ki böyle daha iyiyim.. beklentisiz olmak güzel.. böyle daha mutlu olduğumu hissediyorum ilahi aşk yetiyor güven ve umut için- +1 yıl
Etkilendim açıkcası hayatını merak ediyorum hikayenin detaylarini herseyini merak ediyorum
Sıradan insanlar insanlar kitaplarda kendi gibi karakterler görmek istiyor sana bir teklifim var birader gel bu hikayeni romanlastiralim hayatını anlat bana bende roman yazayım ne dersin
Cevap sahibi+1 yılkitabın adı da 'Serzeniş' olsun
- +1 yıl
Fena değil olsun degerlendiririz.. iletişim bilgilerini mesaj at oturup konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl@Ofneisimmiş
ya hocam kusura bakma ama hiç dalga geçilecek durumda değilim gereksiz şeylerle zamanımı harcayamam- +1 yıl
Bak bu benim e posta adresim umitkiyak1 gmail. com
Düşün taşın karar ver.. yayınevleri editörler vs yakında iliskiliyim.. güzel bir çalışma olabilir kim bilir belki dizisi bile yapılabilir.. inan bana..
Mail ini bekliyor olacağım. Hoşçakal.
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış bir tabir bence benim dünyamda çirkin veya güzel kişi ayrımı olmaz AMA şöyle birşey var ki güzellik göreceli bir kavram benim güzel deyip çevremdeki insanların ayy sen çirkin seviyorsun resmen dediğine çok şahit oldum yani çirkin dediğiniz kişilerde güzel ama başkasına göre bence. Bunun şans vermeyle alakası yok kız milletide aynı kusura bakmayın önüne tüm karakterinizi döksenizde gider kendi istediği için uğraşır öyle bir dünya.. Çevrenize bir bakın zaten tanımadan direk sevgili olmaya çalışanların aşk ömrü 2 ayı geçmiyor çünkü tanımıyor. Tanışıp sonradan oluşan hoşlantılar daha uzun ömürlüdür dikkat edin..
00 Yorumla
Her kadın güzel değildir ama nerede çok yakışıklı bir adam görsem erkek olsam ben buna bakmam dediğim kızlarla sarmaş dolaş geziyorlar aralarında benim tanıdığım evli olanlarda var hani kalbi güzel desem o kadar kontrolcü ve sıkıcı tipler ki yani erkekler güzel kadınları beğeniyor çirkin kadınlarla evleniyorlar güzel kadını taşımak her baba yiğidin harcı değildir. Burada şimdi genç üyeler yok yaww dicekler 30 yaşına geldiklerinde ben de onların seçimlerini göreceğim :D Bunu da geçtim güzel kadınlar doğuştan kaybediyorlar şanssızlar o yüzden Allah herkese çirkin şansı versin buradaki çirkinlik sadece tiple ilgili değil anlayan anlar.
20 Yorumla
Bu kızlar için de geçerli. Çoğu kişi tipe bakıyor öncelik olarak. Asıl önemli olan karakterdir. Çirkin insan tipi kötü olan değil, içi kötü olandır. Zaten insana sevdiği kişi güzel gelir dediğin gibi.
185 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
+1 yılYalnız bu bahsettiğin şey bayanlar içinde geçerli. Herkes kendini beğenmiş burnu havada triplerinde. Görselliğe önem vermeyen insan aşktan yana acı çekmiş insandır. Kim ne derse desin bu böyledir. Artık o kadar yoruluyorki insan; burnu yamukmuş, dişleri çirkinmiş, saçları seyrekmiş, ayağı büyükmüş, kiloluymuş hiç birine bakmıyor. Yeterki gerçekten sevsin ihanet etmesin istiyor. Çirkin kadınlarada şans verilmeli çirkin erkeklerede. Herşeyden önemlisi karşı taraf önce insan olsun aşkta olur sevgide olur saygıda olur...
30 YorumlaGörsel her zaman aldatır. İnsanları fiziksel özelliğine göre güzel çirkin olarak yargılamak haddimize değil. Örnek verecek olursak hayatımda olan kızları yakın çevrem beğenmezdi, bu kızla nasıl çıkıyorsun derlerdi. Fakat bana göre güzellerdi. Sevene sevdiği güzeldir. Görsellik boş.
10 YorumlaBeynicanlarım bırakın, zaten yüzde doksanı üç saniyede etkilenme özelliğine sahip. Dünyanın geri kalanı 3,5 milyar kadınla dolu, ne yapacaunuz "paleolitik" dönemden kalma kafaları, benim dinleyin ayol. Onlardan hiçbiri ne sizin turkulqrınızı, ne zekanızı , ne cesaretinizi, ne "karizmanızı", ne ilgi alanlarınızı, ne uzmanlıklarınızı, ne espri yeteneğinizi, ne bilginizi, ne kültürünüzü, ne çekiciliğinizi umursar. Parabolik eğriler onları etkilemeniz için yeterlidir ama binbir komedi. bir trafik kazası geçirseniz tüm malikaneler, tüm evlilik, tüm aşk bitti 😂
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kadın yoktur, zaten bu kafada olan birisiyle olmayın.
Her kadın güzeldir, yeter ki kendisini önemsesin.
Hani, insan kendisine bakması lâzım ki iyi görünsün.
Sevmeyi bilenler öyle dış görünüşüne göre yargılamaz kimseyi.
Ama o gerçekten sevenler çok az, artık yok denecek kadarlar.
Hep seksüel işlerin peşine düşmüşler. Herkesin başka emelleri var.40 Yorumla
+1 yılHer insan güzellik kavramını farklı tanımlar. Biri, bir diğerinin çirkin bulduğu kadını güzel bulabilir. Bu göreceli bir kavramdır.
Çirkin kadınları sevmeye başlamışlarsa zaten şans vermişler demektir. Burada "Neden erkekler çirkin kadınlara şans vermiyor?" diye soramayız.
Ayrıca "erkekler" diyerek bir genellemede bulunman yanlış.30 YorumlaBir kadının içini sevmek yeterli olsaydı, bu söylediğin doğru olabilirdi.
Düz mantık yerine, söyleneni anlamaya çalışman daha doğru olur.
Gözünün sevdiğini gönlüne sokmak ister insan. İçini sevmedikten sonra da, dış güzelliği zaten önemini zaten yitiriyor.20 YorumlaKimse çirkin değildir. Ama her insanın bir güzellik algısı vardır. Bu durumu bizzat yaşadım beni seven birisini zamanla gerçekten çok sevdim ve ondan hoşlanmazken olmaz derken ona bildiğiniz aşık oldum. Yıllar sonra o kişi aldattığında ise gözümdeki bütün güzelliği geri çekildi :)
Bu güzellik algısı gerçekten de bazen o kadar önemli olmayabiliyor.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Şanstan kasıt ne?
seks, aşk, nikah?
1. sini her kiza verir çoğu erkek
2. si zor iş.. Kız çirkin ama diğer yönleri çok iyiyse erkegin bu yönleri keşfetmesi için bir şekilde aynı yerde birlikte çok vakit geçirmiş olmaları gerekir.
3. sü yani nikah işi guzel de olsa çirkin de olsa erkeği hep korkutur. Arz talep dengesi şayet çok zengin veya kariyerli degilse çirkin kiza pek şans tanımaz.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. güzel kadınlarında "Rabbim çirkin şansı versin " dediği çok görülüyor. ilişkinin sadece güzellik dış görünüşle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Kimi farklı görünen insandan hoşlanır, kimi düşüncesi kişiliğine uygun insandan, kimi menfaat için kimi de iş olsun diye daldan dala konar. Kalabalık ortamlarda gözlemlediğim kadarıyla çirkin kızla çıkanlar açık ara önde gidiyor :) (tabi beni taşa tutmayın önemli olan uyuşmakdır dış görünüş Allah vergisi )
20 YorumlaŞimdi bazı kadınlarda çirkin şansı olsun diyor. Yani hep bir tezatlık içinde kurulan cümleler var ve bu mesele uzayıp gidiyor. Yaratılan kula hiç bir zaman bunları yakıştırmadım. Önemli olan konuşmasını ve nerede nasıl davranacağını bilmektir. Diyeceğim o ki bu konular fazla teferruatlıdır. Benim için böyledir.
10 Yorumla
+1 yılDışı güzel olan insan her yerde sevilir heryerde ön plandadır. Güzel bir kız ölse 1 ay haberlerden düşmez. Önemli olan iç güzellik derken herkes ilk görüşte dış güzelliğe bakıyor çirkinse pas geçiyor, iç güzelliğe mecbur kalınca bakılıyor. bir de hem dışı hem içi güzel varken insanlar niye sadece içi güzeli tercih etsin ki 😂
00 Yorumla
+1 yılBence güzellik çirkinlik algısı herkese göre değişiyor bazısı kilolu balık etli severken bazısı çok zayıf seviyor bazısı esmer severken bazısı sarışınlara ölüyor bitiyor ruhuna bakmak lazım huyu güzelse güzeldir sonuçta evlendikten 40 yıl sonra güzellik kalmıcak huyuyla baş başa kalıcaksın evlendiğin kişinin.
01 Yorumla- +1 yıl
Benimle sevgili olurmusun bitanem
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram. birine göre çirkin olan başka birine göre güzel olabiliyor.
Erkeklerin neden çirkin kadınlara şans vermediklerine gelecek olursak da bazı erkekler bencil ve egoist olabiliyorlar. 1. neden bu. Bir diğer neden ise yaşlarının getirdiği bir şey. Ergenlik dönemlerinde çapkın olup yalnızca gönül eğlendiriyorlar. Fakat yaşları ilerledikçe olgunlaşıyorlar. Tabi bu olgunluk dış güzelliğe değil de iç güzelliğe önem vermelerine olanak sağlıyor. Yani demem o ki yaş önemli 😉05 Yorumla- +1 yıl
Yaşından daha olgun fikirlerin minik kuş :)
- +1 yıl
...☺
- +1 yıl
Minik kuş dedim diye mi trip yaptın sen bana 😂
- +1 yıl
hayır😄
- +1 yıl
Neden peki çabuk de 😃
www.kizlarsoruyor.com/.../q7639263-bu-insansa-ben-neyim
Buraya yaz da sorana bildirim gitmesin artik olur mu
+1 yılBence çirkinlik diye bir şey yoktur önemli olan bakımdır kendine bakan her kadın güzeldir ayrıca bir insanı ilk kez gördüğümüzde de kim ne derse desin (duyar kasmayın) onunla ilgili ilk izlenimimizi dış görünüşüyle oluştururuz bu o insan hakkında az da olsa bir şeyler belli eder ki bu da onun karakterine hakaret ön yargı vs değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın zaten güzeldir. Onu güzel görmek için illa ki yüzüne bakmanıza gerek yoktur. Ruhuna bakın.
243 Yorumla- +1 yıl
Ama bunu herkes goremez.
- +1 yıl
@SuccesbystartNOW o yüzden herkes güzeli arar ve çok nadiri güzeli bulup kalbine koyar. :):
- +1 yıl
lan - leyen erkeklere bakın bu erkekler çok yakışıklı :D ahahahah +layan kızlara bakın bunlarda çirkin ya da kendisini çirkin sanan :D
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Zaten kadının çirkini olmaz huysuzu geçimsizi bencili olur. Erkeğin de. Ama sadece dışa bakmsmalı. Tatlı dil güler yüz hele hele cilve ten uyumu beklrntilerin karşılsnsbilmesi iyi niyet samimiyet vd. hepsi birden değerlendirilince puanlar yüksek çıkarsa çirkin kadın kalmaz. 😉
10 Yorumlakadına ait bişey değil ki bu neyi seveersen sev güzel görürsün böceği sevsen o da gzüzel gelir sana. mesele bu değil mesele sen sevmeden sende o duyguları uyandırabilecek güzelliğe sahip olması. çok önemli not: burda güzellikten kasıt estetik şekil şemal değil sadece
00 Yorumla
+1 yılYa kadınlar erkeklere neden hiç vermiyor?
Ya tipsiz derler, ya maddi durumu iyi değil ya da işi yok derler.
Bilmezler ki çıkmadık candan ümit kesilmez. Ya Allah yüzüne gülüp de o erkeğin şansını açarsa ne olacak?20 YorumlaÇirkin kadınların erkeklere çok mu ihtiyacı var? Hatta sadece çirkin kadınların değil, kadınların erkeklere çok mu ihtiyacı var?
Sadece güzel olan kızlara aşık olan erkekten de kimseye hayır gelmez zaten. Daha güzelini bulunca elindekini de bırakır.00 Yorumla
+1 yılben karaktere bakıyorum vallahi ne kızlar tanıdım mankenlere taş çıkartırdı ama kafa boşş sohbet edilmezdi gelecek kurmaya kalksan olmazdı yani herşey tip değil karakter olsun tip zamanla ufak tefek değişimle neler olur neler:)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin yapabileceği veya anlayabileceği bir şey değildir. Ben de biraz dahilim bu duruma. Güzellik kavramının sadece fiziksel görünüşten ibaret olmadığını bilsem de gene de takılıyorsun ister istemez dış görünüşe.
00 Yorumla
+1 yılBeğenmek için onun içine, ruhuna bakmayıp, sadece dış görünüşle hareket edenler her zaman yanlış seçim yapmaya mahkumdurlar. Güzellik denilince karakter, bakımlılık ve "iç güzelliğin dışa yansımış" dedirtecek güzel bir tebessüm gerekir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Sizin istediğiniz erkeklerin çirkin kızlara şans vermesi değil,
YAKIŞIKLI ERKEKLERİN çirkin kızlara şans vermesi.
Yok öyle bir dünya.
Siz orta tipli erkekleri bile istemezken, yakışıklı erkek neden çirkine şans versin?01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle :)
+1 yılMecnuna Leylada ne buluyorsun Leyla çok çirkin demişler Mecnun ise siz ona benim baktığım gözle bakmıyorsunuz demiş, sanırım gayet açıklayıcı oldu
60 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerin cebine, erkeklerde kadinin seksiligine baktigi surece bu boyle devam eder. çirkinlik ya da güzellik tamamen göreceli bir durum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dünyada çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır. O güzel şu çirkin yargısını bir kenara bırakın. Kalbi temiz Allah sevgisi kadar Allah korkusu da olsun. Şahsen ilişkide ilahi aşkı tadıyorsam çirkinmiş güzelmiş farketmez gönüller bir olsun yetet.
00 Yorumlaherkes öyle diyo iç guzellik iç guzellik ama asla ic guzellige bakmiyolar hepsi bos laf erkekler için 1. sirada güzellik geliyo kim ne derse desin (özellikle yakışıklı erkekler)
10 Yorumla
+1 yılHep çok iyi biri olduğumu söylerler , ve hayatına kaç kişi girdi dersen sadece 1 kişi gerçekten hiç güzel biri değilim , huy olarak iyi biri olup fiziksel çirkinliğimi kapatmaya çalışıyorum sanırım
11 Yorumlatoplumsal rekabet doğduğumuz andan savaşa tabi tutuşuruz en mutlu olanaklarımızı değil en hava ata bilecegimizi gösteririz toplum bunu gaye olarak sunar en iyi okulda oku en iyi parayı kazan en lüks arabaya nin en guzel kadını tavla bunları başar ki herkes saygı duysun toplum bu değer yargıları üzerine şekillenmiştir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Görsel olarak beğenmedikleri bir insanlar duygusal anlamda bağ kurmak zordur. Biz kadınlar içinde bu böyle çirkin ( neye göre kime göre tartışılır) erkeklere bakmıyoruz genel olarak.
10 Yorumla
+1 yılIstinalar olsada... Bu hem erkek, hemde kadınlar için geçerli kulliyen yalan algı.. yok öyle içi güzel olsun lakırdıları.. inandırıcı değil çünkü..
Çoğu kişi görsel hafıza ;)10 Yorumla
+1 yılSiz pazulu berkecanlara tüm barzoluklarına rağmen yavşamayı biliyorsunuz ama... ayrıca güzel kadın yoktur şeytani yüzünü iyi gizlemiş kadın vardır... ayrıntılı bilgi için bakınız -> profilim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen hep çirkin severim ne hikmetse bütün arkadaşlarım da öyle diyo zaten de yine aynı şey oluyo çirkinin bile havasından geçilmiyoken güzeli sevmeye ne hacet 🐼🐼🐼😂😂😂
00 Yorumla Herşeyin sahtesi olduğu gibi şimdiki aşklarda sahte artık. Eskiden Leyla mecnun kerem ile Aslı Ferhat ile Şirin aşkı fiziki güzellik olmadığı halde nasılmış.. şimdi Nasıl.
00 Yorumla
+1 yılSadece kadına özgü bir şey değil ki bu erkeğin de yakışıklı olması ilgi çekmesi hoşuna gider. Hatta kıyafette bile bu böyle. Kim güzel olan dururken çirkin ister ki. O yüzden ilk intiba böyle oluyor. Ama arkadaşlıktan sevgililiğe geçişte dış görünüş artık içini de tanıdığın için önemini yitiriyor. Zaten bilimsel olarak da insanın zamanla her şeye alıştığı kanıtlanmış. O yüzden bir süre sonra kusurlar gözünüze güzel bile gelebiliyor. :)
00 Yorumla
+1 yılçirkin kadınları tercih etmediklerini kim söylemiş? bu ülkede güzel olsun çirkin olsun disilerin tamamına bir tür popoyu yükselten aşı yapılmış gibi. kaprisler tavırlar.
00 Yorumla
+1 yılİç güzellik tabiki çok çok önemli ama görsellikde önemli benim için aşırı güzel olsun demiyorum eli yüzü düzgün giyinmeyi bilen temizliğine dikkat eden bir kız olması yeterli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı. erkekleri anlayamasin güzelide aldatiyorlar
https://youtu.be/5qRMISXzZEc?t=6000 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEstetik görüntü her zaman önemlidir dişleri kocaman ve yamuk birine çok güzel gülüyorsun dediğin zaman karşındaki kız bile bunu yanlış anlar çünkü çirkin olduğunu biliyor ve kandırıldığını düşünüyor.
03 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Orhunyuspopullus Senin derini yüzer kendime ayakkabı yapar ayaklar altında ezerim kalan kemiklerini eşime kırdırtır itlere attırırım kalan etini liğme liğme kuzenlerime doğratır kedilerin ciğerlerine kan olursun senin leşini serdiririm papaya...
- +1 yıl
@Orhunyuspopulls
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben şans veriyorum. Ama onlar bana sans veemiyo. Kimseye açılmıyorum. Onlarda açilmayinca heekez ortada kalıyor
20 YorumlaÇünkü erkek dediğimiz yaratıklar materyalist öküzler
31 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKadınlara çirkin niye diyosunuz çözemiyorum. Bence çirkin kadın yok. Bakımsız spor yapmayan kendine bakmayan kadın var.
10 Yorumlaçirkinim dediğine göre kesin güzelsindir.. sen olsan yanına yakıştıramadığına şans verir miydin? kendinden pay biç..
10 Yorumla
+1 yılErkekler neden çirkin kadınlara şans vermiyor demişsin de ben de güzelim ama yalnızım bu nasıl açıklanacak Peki?
11 Yorumla
+1 yılAy ben de çok çirkinim.
Bana kimse şans veremez onlar kim? Ambalajı güzel iki üç saman yığını. Zeki insanlar lazım. (:10 Yorumla
+1 yılAyy iç guzellikmis herkes bir yalancı olmuş bakiyorumda doğru ya doğru çirkin kimse istemezzzz ben de dahil...😎
10 Yorumla
+1 yılKadın; sevdikçe, sevildikçe açan bir çiçektir.
Çirkin kadın yoktur.
Çirkin gören göz vardır.20 Yorumla
+1 yılHepsi aynı olmamakla birlikte çoğusu dış görünüşü daha ön planda tutuyor
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBen güzellikten çok karşıdaki kişiye kanımın ısınıp ısınmadığına bakarım.
Ve bu durum kızlar için de geçerli.10 Yorumladegisikmis ilk defa duydum 😂😂 aman herkes guzeldir. d cirkin kadin yoktur. kendine bakmiyan kadin vardir. d
00 YorumlaÇirkin kız yoktur bakımsız kız vardır kabuğundan çıkan her kız güzeldir bide sana sıcak kanlı davranan kız tercih ötesi..
00 YorumlaGüzellik göreceli bir kavramdır. Çirkin kadın, çirkin insan yoktur. Karşındaki sen sevdikçe güzelleşir diye düşünüyorum.
00 Yorumlaerkek kadin farketmeyerek soyluyorum guzel bir yuz gormek varken neden cirkinlerle kendimizi harap edelim? sizin ruh sevdaniza hayranim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılaslında çirkin kadınlarada şans verilmeli nede olsa onlarında sevilmeye hakkı var evet biz erkeklere çağrı çirkin kadınlarıda sevin bir zahmet belkide aradığınız ten uyumu ondadır demi ama
00 Yorumla
+1 yılHerkes herkes değildir...
Görmeden sevdiğim de oldu...
Ben güzeli sevmem sevdiğim güzel gelir bana dünyanın en güzeli olur...00 Yorumla
+1 yılolay terstir biraz mesela ben yakışıklı değilim ama sevgililerim güzel oluyor ne hikmetse
sen de eğer çirkinsen yakışıklılarla şansını dene :d00 Yorumla
+1 yılkızlar farklı durumdaymış gibi söyledin kızlarda ilk aşamada tipe bakar
gerçi birde paraya bakanlar var , ayrı tutalım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor onu, yok oyle bisey.
Amber Heard'u zerre kadar sevmiyorum ama kadin dehsetengiz derecede guzel mesela.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla hayatımda ilk kez bir kıza açılmıştım kız güzel değildi bazıları yanına yakışmaz falan demişlerdi takmadım kişiliğinden çok hoşlanmıştım ama kız reddetti. Yani herkes için aynı değil söylediğin şey
00 YorumlaAslında çirkin kadın yoktur bakınsız ve günümüz toplumunun güzellik anlayışına uymayan kadınlar vardır ki kimse de bu anlayışa uymak zorunda değil
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat