Kendi haline bırak üstüne düştükçe daha fazlasını yapar ya da gereksiz bir gerginlik olur. Bazı şeylerin değişmesi gelişmesi için zamana ihtiyaç vardır. Tabi bazen zamanda çözmüyor kişinin müdahale etmesi gerekiyor o da etmeyince sabır tükeniyor kavgalar ve sonra ayrılıkla son buluyor. Yaşın 18 ise ilişkide her şeyi kafana takıp kendini yıpratma derim...
Yeminle benim derdimi paylaşmış gibisin resmen. Sıkı bir derttaş olabiliriz bu konuda. Bende aynı dertten muzdaripim. Derler ya; "Kelin ilacı olsa kendi başına sürer." Keşke yardımcı olabilseydim.
Bazen ilişkide erkeklere yüklenen durumları kızların yaptığı zamanlarda olabiliyor. Mesela nazlı olmak kızlara yüklenen bir özellikken senin sevgilin nazlı o zaman nazlı olan sevgiline karşı talepkar olan taraf sen olmalısın.
Nazlı erkek adam olmaz , bir daha bir bak istersen adamlığından emin olmak lazım. Yerinde olsam hemen ayrılırdım. Kız dediğin naz yapar tabiki abartmadan.
Yahu tamam hep kız naz yapacak diye bir şey yok. Yeri gelir erkek adamda ilgi ister ama dozunda. Seninki seni yıldırmış. Huyundan vazgeçiremezsin. Öyle geldi, öyle gidecek.
En İyi Cevaplar