Sevgilimle 3 senedir çıkıyoruz ama eli fazla sıkı.. Kendine gelince pahalı pahalı şeyler alıyor bana gelince de parayı düşünüyor.. Tatilden geldi ve bana getire getire bitane sahte kolye ve bileklik getirmiş bitane de çanta.. Parası olmasa hadi neyse diycem ama bankaya beraber girdik ve parası var! Sevgilimi çok seviyorum ve ondan bişey beklemiyorum ama bana öyle dandik şeyleri layık görmesi zoruma gitti! Onu bu huyundan nasıl vazgeçirebilirim? Napmam lazım?
Cevabın nedir?
sen ona ufak hediyeler alırsan, sürprizler yaparsan, birlikte dolaşırken beğendiğin şeyleri gösterirsen zannediyorum ki ilgisini çekersin. benim sevgilim 3 senede bana doğum günü ve yıldönümü dışında bi tane hediye almadı onlar da t-shirt, çanta falan toplasan 200lira etmez 3 senede. bense parfümler, gömlekler, çakmaklar falan..kazma da biraz. beklentim de olmadı açıkçası öküz yani.. tatilden gelirken düşünüp almış birşeyler işte mutlu ol bence:) parasını bir amaç için biriktiriyor olabilir belki? birlikte zaman geçirirken, bir yerde otururken falan hesap konusunda ne yapıyor onu bilmediğim için yorum yapamıyorum. ama ben, beklenti arttıkça mutsuzluğun arttığını düşünürüm hep. sıkma canını:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nasil vazgecirirsin bilmiyorum ama anlattigina göre gercekten bencil sadece kendini dusunen birine benziyor, ve bazi arkadaslarin yorumlarini katilmiyorum bilakis bir erkek kendine pahali seyler almaya curet ediyorsa kiza da alacak ne o oyle sahte kolye falan, ha kendine karsi da pintilik varsa amenna huyu der gecerim, ama kendi alip kiz arkadasina dandik seyler almasi bir erkegi alçatir kusura bakmayin !
13 Yorumla
Soran+1 yılEline saglik cok güzel yazmissin:)
- +1 yıl
snden kötüleri var örnek ben 2 yıllik ilişkimiz vrdi pahalı hediyeler alsa asla kabul etmzdim sonucta nişanli dgiliz evli dgiliz ama ciddi bir ilişki yaşiyosan en azindan özel günlerde ya da ara sıra maddi değeri önemli dğil bnim sevgilim cok cimriydi bnden hp parasini esirgerdi bibgül bile almzdi sadece bir kaçını anlatim burada bna bir süre hic hediye almadi bnde başlarda takmadım blki bni para yiyen erkeklerle sadece parasi icin konuşan bir kız zannetti iyice tanimadi dedim doğum günü gldi pasta aldim hediyesini aldim kuofere gittim o gün bayağı bir param gitti doğum gününü kutladik bnim doğum günum gldi hicbisey almadi hicbisey demedim öğrenciydi blki parasi yok dedim ama sonradan öğrendimki varmis parasi yılbaşı gldi yine aldim hediye sevgililer günu gldi aldim ama hala eli boş gliyo vrdigim hediyeleri aliyo gidiyo blki bn alirsam utanir diye aliyorum bigun sabah buluştuk açmısin yemek yiyelim bile demedi akşama kadar bir dürüm yesek 10 lira ya hic degismedi bnde yol vrdim pisman dglim
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu an birlikte olduğum ve sevdiğim insanı ilk tanımaya çalışırken çokta maddi durumları pek konuşmamıştık.çok geçmeden birbirimizi çok sevdik, biraz daha sonra maddi durumunun ailesi vesilesiyle iyi olduğunu gördüm.şu an milyon dolara yakın birşey satın almaya çalışıyor bana,itirazlarıma rağmen.bunu yapıyor diye,ne sevgim farklılaştı nede azaldı.bu mesele yokkende ben ona aşık ve seviyordum.ama parası olduğunu anladım ve benim için bişeyler yapmıyor olsaydıda hiçbirşeyim değişmezdi ona karşı.önemli olan,kimin ne yaptığı değil aradaki sevgi ve güven bağı.
00 Yorumla
- Para & Ekonomi konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılvazgeciremezsin bu huydan...
tatilden gelirken altın pırlanta getirmesini bekliyorsan zaten ayrılın siz...
adam dusunmus bileklik almıs , kolye almıs ve de canta almıs...tesekkur ederim de koy kenara...cimrilikle ne ilgisi var...
prada canta mı getirsin tatil yerinden sana:))))ilahi gencler ...10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
29Cevap
Sanırım hediyelere fazla önem veren birisi değil. Bu sebeple karşı tarafa hediye seçmekte de pek bi beceriksiz. Kendisine aldığı pahalı eşyaları arada alıyorsa bu parasını dikkatli harcıyor demektir. Birikim düşünüyor olabilir. O sebeple kaliteli alayım, 1 defa alayım şeklinde bir mantık yürütüyordur.Sana aldığı o aldığı hediyeler ise seni önemsemediğinden değil beceriksizliği yüzünden uyduruk. Ama bir parçada eli sıkılık var. :) Yanlış anlama sakın, seni önemsemiyor değil. Biraz eli sıkı biraz da hediye kültürü de olmadığından birazda uyduruk hediye alıyor.
Ona öğretmelisin, onu alıştırmalısın. Zoruna gitmesin.. Dayan onu yola getir :)01 Yorumla
Soran+1 yılYok niye zoruma gitsin canim haklisin.. Simdiye kadar hic kimseye hediye almadigi icin, anlamio bu islerden.. (ilk sevgilisiyim)
O kadar sahte alacagına bır tane gercek alırdı ya da kucuk bır sus bıle olabılırdı aklımdasın demek ıcın.Ben hıc bır zaman pahalı hedıyeler beklemedım.Ne olursa olsun o benım ıcın degerlıydı.Tabıkıde yerıne gore cok pahalı hedıyeler de getırdı bana.Hic getirmemis olabılırde sana bunu dert etme belkide sımartmak ıstememıstır hemen kotuye yormamalısın bunları.Sırf bu tatılden dolayı boyle dusunme ne bılıyosun belkıde ılerıde daha farklı seylerle karsılasıcaksın?Her erkek hediye dusunmez bence bu bıle ıyı o yuzden bundan dolayı yakınma keyfini cıkar bosunada arayı bozmaya gerek yok zaten hedıye pahalı beklenmez onemlı olan dusunmesı
00 YorumlaSevgilin o paraları sana vermek için mi kazandı sanıyorsun? Ben öyle sanmıyorum. Neden sevgililerinizi "hwdiye ve para kaynağı" olarak görüyorsunuz ki? Dünyanın en kıymetli hediyelerini alsa ne olacak? Nasılsa ayrılmayacak mısınız? Gerek yok fazla para saçmaya elin kızına. Sana aldığı hediyenin maddi değeri senin değerini göstermez. O millet para harcasında o parayı biz kazanalım diye sömürücüler tarafından ortaya atılmış bir iddiadır. O yüzden "şu kadarcık" diyerek 3 kuruş etmeyecek pırlantalara deve yüküyle para saçılmaktadır...
33 Yorumla
Soran+1 yılJansete katiliyorum 2-3cesit alana kadar 1tane bisi alsaydi daha iyi olurdu.. Erdem Sana gelince kiz ayarlamayi biliosunuzda hediye almayimi bilemionuz
- +1 yıl
Kendine alıyorsa kıza da alacak ne demek ya? Kendine hediye almak :D Adam ihtiyacını alıor. Kazanmış, "kendi keyfi için" harcıyor. Sende kazan, sende harca. Başkalarının senin keyfi için para harcamasını beklersen gün gelir elin adamı keyfinin kahyası oluverir. Eee parayı veren o!
Soran arkadaş "kız ayarlamayı biliyorsunuz" demiş. Hediyeler alınarak elde tutulan, çeşitli şekillerde kullanılanlara da erkekler arasında ne denir hiç düşünmemiş.
Hediyeyi "insana" alırım ben, "kıza" değil...
Aynısı bende var üstelik çocuğun maaşı da iyi asgarinin 4 katı ama ona rağmen asla ne yapacağını bilmiyor ne birine hediye almış ne başkası ona almış ne alınır ne yapılır bilmiyor anlatıyorum böyle böyle olur diye hala diretiyor ben parama göre ona alıyorum başkalarına hediye almayı severim ama ben ondan en ufak bişey istediğim an yok gereksiz yok saçma yok buna değmez diyip kaçıyor son uyarımı yapacağım hala devam ederse gideceğim bence sende bu konuda açık açık fikrini belirt ne istediğini söyle ki bilsin hala devam ederse uzaklaş bunlar şimdiden böyleyse evlensen yemek almaz
00 YorumlaBurada konu cimrilik değil ki? Büyük bir kısmınız yanlış anlamış. Kendine alıyor, kendini düşünüyor, kendini her şeyden önce koyuyorsa- bencil insandır. Bana sakın, herkes kendini önce düşünür safsatası ile gelmeyin , rica ederim. İnsan birini gerçekten seviyorsa onu kendi ile özdeştirir, yeri gelir kendinden çok kıymet ve değer verir. Sizinle ciddi düşünmüyor olabilir ya da en basitinden bencildir. Değişme ihtimali düşüktür. Evlilikte de mutsuz olursunuz. Benim annem hep mutsuz oldu. Şimdi benim de buna benzer bir ilişkim var ve sevmeme rağmen evlilik konusunda olumlu düşünmüyorum. Acı bir durum ama doğru da böyle. Seçim size kalmıştır elbet.
00 Yorumlaaslında biraz ayıp etmişsin ne güzel seni düşünmüş bir hediye almış ama sen hediyeye dandik dündük diyorsun...ama mesele senin kazandığın parayı sana harcatmaması ise halt etmiş! para senin sonuçta istediğini yaparsın.Fakat evlenmeyi düşünüyorsanız biraz cimrilik iyi olur geleceğiniz için birikim yapmış olursunuz...Evlenince huyu düzelir...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç konuştun mu bu konuyu onunla. "Can çıkar huy çıkmaz" :) Vazgeçirme değilde şöyle bir taktık işe yarayabilir. Sevgilinin sözünü dinleyeceği o nazı geçen birisi varsa eğer onunla konuş bu konuyu. Konuştuğun kişide uygun bir şekilde halletsin sorunu.
00 Yorumla en korktuğum erkek tiplerinden biri,tabiki harvurup harman savurmamak gerek ama cimri olmak güzel değil heleki insan sevdiği için yapıyorsa cimri olmak kötü,her konuda,sevgi konusunda bile cimri davranıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılSevgilin ile gelen olarak mutlu muusn seni üzecek bir söz söyledi mi ya da bir davettesin seni oracık da bozdu mu sana davranışı nasıl cimri olabilir ama cok da cimri olmak iyi değil dikkati mi çekti 3 senedir cıkıyorsun da neden seninle evlenmiyor en azından bir nişan yapın siz 3 senedir çıkıyorsunuz da ancak bu duruma mı geldiniz yaa bir şey sorcan 3 sene içersinde aşk ölmüyor mu cimri olan ölene kadar da cimri olabilir sen de kendi paranı harça takılma mutluluk iki dudagımızın arasında
00 Yorumlacimrilik bir ruh halidir yani eli sıkı olsa kendine de almaz başkasına da.
çok mu aradın bunu hem cimri hem bencil hem de bir tarzı yok hem de karaktersiz.
insan çakma incik boncuğu sevgilisine verirken hiç mi utanmaz ya terket gitsin bunu.02 Yorumla
Soran+1 yılINCIK BONCUK ICIN SEVDIGIM INSANI BIRAKICAK BIRISI DEGILIM! Olsun almasin.. Napalim bir insani oldugu gibi kabullenmek lazim.
+1 yılaldığı hediyeler yerine sevgisinin değerini ölçseydin?... önemli olan seni düşünüp hediye alması mı yoksa o hediyenin dandikliği mi?...seni düşündüğü gerçeğini niye düşünmüyorsun?.. parası var veya yok ama önemli olan para dimi haklıısn.(!)... ..
24 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok tabi önemli Olan Beni düsündüyü ama kendine elince en pahali seyleri almasini biliyor! Hem tek bu konu degil mesela kendime carsidan kendi paramla bi canta aldim, Bana kizio bu kadar para verilirmi Buna diye! Ben örnek verdim sadece..
- +1 yıl
hala diyorsun ki kendine gelince pahalı alıyor ...problem emin ol sende onda değil...
Soran+1 yılBende Problem yok sadece zoruma gidio sen almamazsin bosver en iysi..
- +1 yıl
evet ben anlamam boşver en iyisi...para hastası olanlar istediğin cevabı verirler...
asla değişmicek, evlensen bile.. yemege gittiğinizde yanına kola isterken çekineceksin. düğünün bile en ucuzundan eşyayıda oturup kız tarafı olarak kendin yapacaksın. n ede olsa O koskacaman altın takmış olacak sana. (en ince , etrafın laf edemiceği kalın görünğümlü aama incee bilezikler) Sen diyeceksin ki o zamanda ben altına deger vermiyorum.
BAK KIZIM AKLINI BAŞINA AL. İLERDE ÇOCUĞUN OLDUĞUNDA NE BOK OLACAK DİYE DÜŞÜN. SANA VARKEN PARA HESABI YAPAN BİR ADAM İÇİN NE KENDİNİ NE AİLENİ ÜZME.10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 517 cevap paylaştı. açık açık konuş. Erkeğin böyle şeyler söylemesi garip görünebilir ama sen bunları aynen söyle bence. Ya da sana yakın olan ortak bir erkek arkadaşınız varsa o söylesin "bu ne oğlum aklını başına topla" diye...
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 826 cevap paylaştı. Suratını as, aldığı sahte şeyleri suratına ya da önüne at ve uzaklaş. Anlasın hatasını.. (Sözle huyundan vazgeçiremezsin, tavrınla vazgeçirebilirsin ancak)
11 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgilinin parası olduğu gerçeğini unut, kendi paranla paşalar gibi yaşamaya devam et olsun bitsin.
41 Yorumla- +1 yıl
acımasız gerçekler dedikleri bu olsa gerek
bu arada soru sahibi sana bi sorum olacak, nasıl olsa giziliden sormuşsun cevaplamakta bir beis görmezsin sanırım. kilolu veya çirkin misin?
13 Yorumla
Soran+1 yılBoyum 1.74, kilomda 65! Gerisini sen düsün ;)
Soran+1 yılNe fazla kilosu Be ! Hiih!
- Para & Ekonomi konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıl konuştuğunuza göre ileriyi düşünüyosunuz o zaman senin paran benim param senin paran dersen biraz belki kafası dank eder
01 Yorumla
Soran+1 yılBelkide..
+1 yılParası var diye düşünme. Belkı de senı daha yakından tanımaya çalışıyordur. Parayla mı ilgilenıyor yoksa karakterımle mi diye seni teste tabi tutuyor olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYeni beraber degilizki 3sene oldu..
- +1 yıl
Aynısını sen yapsan tepkisi ne olur acaba ?
O'da senin gibi düşünür mü ?
Soran+1 yılBilmiyorum sanmam benim gibi düsünecegini
- +1 yıl
Boşver. Daha sonra alır.
Kalbinin sesini dinle sadece. Sebep olarak mı göruyor sevmemen için.
Soran+1 yılNe olursa olsun vazgecmem ondan saten istiosa hic bisi almasin..
nıye hedıyeyı maddıyatla olcuyorsunkı?maddı durumu yuksek olabılır ama sana aldıgı hedıyelerın manevı boyutuna bak ondan gelıyor hedıye sonuçta copte alsa mutlu olman lazım
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 470 cevap paylaştı. değiştiremezsin bence. yada çok uzun vade de değişebilir bence. kötü bir durum kesinlikle. bende de tam tersi var. kendime pek birşey almam ama kız arkadaşım olunca konu paraya hiç acımam : )
00 Yorumlapek vazgecirebilecegini sanmiyorum, bu durumlarda genelde canlari istedigi zaman vazgecerler:)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanirim öyle.. Hadi o neysede kendi paramla kendime bisi alsam bile kizio bazen, ona okadar para verilirmi diye
Soran+1 yılSaten kavga etdik! Bari benim parama karisma dedim :)
" Sevgilimi çok seviyorum ve ondan bişey beklemiyorum"
... Detaylar öyle demiyor !44 Yorumla
Soran+1 yılBu hediye olayini örnek olarak verdim ben ileriYi düsünüyorum.. Biz evlensek bana hicbirsey aldirmaz, onun icin bu huyundan nasil vazgecircem diye sordum Burda..
Soran+1 yılDiyorumya örnek verdim diye!
Bu ilişkiden beklentini belirlemesin
Eğer parayla kendini ölcuyorsan
Daha cömert bir erkek bul
Ama benim kanımca erkek
Sevdiği kadına karşı bayağı cömert ve hesapsız
Davranır10 Yorumlahuylu huyundan vazgeçmez demişler :) sen bence ilişkiyi bitir hemen :)
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim hiç bir şey almamıştı çokta takmadım.Annesine bile almamışta banamı alıcak :)
08 Yorumla
Soran+1 yılHic bisey almasa ben inan dahada sevinirdim. Simdi aldiklarini kullanmazsam üzülür yani mecbur takcaz
- +1 yıl
sahte mi almış incik boncuk falan mı?
Soran+1 yılSahte gümüse benzeyen kolye almis bide boncuklu abartili bi künye Pass Benim Sade seylerden hoslandigimi biliyor..
- +1 yıl
o zaman bilemem.Benmde 3 senelik beraberliğim var ben boncuk ipli şeyler falan seviyorum.Sahte alması boncuk almasından daha kötü yani.
Soran+1 yılEvet iste sahteyi hic sevmiorum bari Sade boncuklu bisiyler alsaydi amann neYse cani sagolsun:) Allah ayirmasin Canim..
- +1 yıl
sağol tatlm sizide Allah ayırmasın
Soran+1 yılAmiin..
Para & Ekonomi konusunda 440 cevap paylaştı. sana hediyeler almış ve sahte az diye küçümsüorsun bir bankacının maaşını biliorm bence bunlara razı ol
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılYine de iyi almış. Örneğin ben! Bu güne kadar, özel günler dışın da hiçbir kıza hediye almadım. Bu tip jestleri evlendiğim kadına saklamak istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılhuylu huyundan vazgeçmez. 3 yıldır birlikteysen onuöyle kabul etmişsindir demektir
00 YorumlaSen ona pahalı bir şey al. Neden hep erkekler sponsorluk yapıyor anlamıyorum!
00 Yorumlaİnsanlar zor değişir :)
Ama elinin çok sıkı olması da hiç iyi değilmiş.
Kefenine cep mi yaptıracaksın diye bi sor istersen bi ara şakacıktan :)00 Yorumla
+1 yılAzla yetinmeyi bil.. Hic getirmemisde olabilirdi!Gönlünden kopmus onlari getirmis, hediyenin azi cogu olmaz.
00 YorumlaEvlenmeden sana yatırım yapmak istemiyor anlaşılan doğru olanı yapıyor.Sen ona pahalı pahalı hediyeler al o da eşşek değil ya alır heralde.
00 Yorumla
+1 yılBoşwer takma kafaya..Hayatda bir çift arasında bundan daha önemli problemler de var.Sen kendi parana bak! Onun parasını boşwer!
00 Yorumlaonu öyle kabul etmekten baska yol yook gibi 3 senede bu huyunu degistiremediysen dahada zor degisir...
00 Yorumla
+1 yıl3 yıldır değişmemiş bundan sonra zor değişir. ama sende tavrını ve bozulduğunu belli et.
00 Yorumla
+1 yılSevgilimden bisey beklemiyorum ama bana sahte hediyeler aliyor ( bu ne yaman celiski anne)
10 YorumlaMalesef huylu huyundan vazgeçmez.Bu huyu seni çok rahatsız ediyorsa bitir ya da onu böyle kabul et..
00 Yorumlamaddi imkanına göre sana aldığı hediye sana verdiği değeri gösterir. maddi imkanına göre diyorum ve vurgu yapıyorum..
01 Yorumlakendin çalış kendin al bence sevgili filan boş işler bunlar
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu şekilde 3 yıl yine iyi sabretmişsin.
00 Yorumlahuylu huyundan vazgeçmez...
00 Yorumla
+1 yıldeğiştiremezsin. bu gidişle seni kendine benzetir
00 Yorumlaevlenince alır bence..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpte başına koy. Hediye hediyedir ya farketmez.
00 Yorumla
+1 yılaşkınızı sorgulama zamanı gelmiş para mı aşk mı?
00 Yorumlahuyundan vazgecmez :D
00 Yorumla
+1 yılSen de üçün beşin hesabını yap :)
00 Yorumlaayril kezo
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!