Güncellemeler
+1 yıl
Her şeyi içinde yaşıyor canı bir şeye sıkılsa da asla söylemiyor belli etmiyor kısacası duygusuz biri gibi davranıyor ama asla öyle biri değil askerden geldikten sonra aramız daha iyi oldu şu 3 4 aydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elden çektiği ızdırabı sana niye yaşatıyor ne hakkı var bu cümleyi aynısını söyle
Söyledim benim ne günahım var dedim haklısın özür dilerim falan dedi bi süredir iyi ama yine canı bir şeye sıkınca söylemiyor ben istiyorum ki içini döksün bana çok içine kapanık bu yüzden
Dertleşmeye konuşmaya zorlamalısın kendi haline bırakırsan kendi içinde kaybolur depresyona girer
Bilmiyorum artık ben eskiden hissettirdim sevgimi gitti şimdi de aynısı olur diye belli etmiyo diye düşünüyorum aslında istemsiz şekilde belli ediyo farkındayım o etmiyorum sanıyor bi kere çok güzel bir mesaj atmıştı sen olmadan hiçbir şeyin tadı yok benim için diye telefonda konuştuk niye demiyorsun normalde böyle düşündüğünü bilmiyordum dedim erkek adam belli etmez diyip dalgaya vurdu
Ah bu güvensizlik yok mu olacak işi de olmaza sokuyor
Oturup bu durumu konuşabilirsin sonuçta bu durumdan haberdarsan konuşman en iyisi olur
Konuştum yani kısmen bu yüzden ama ailemden de kaynaklı böyleyim dedi başkada bir şey demedi o kız mesaj atmıştı askerdeyken sildi sonra sevgilimin instası bendeydi tartıştık bu yüzden ben seni seviyorum seni istiyorum senden başka kimse umrumda değil dedi
Ne zamandır konuşuyosunuz?
1.5 sene oldu o kız sevgilim askerdeyken film için mesaj atmıştı gerçi çekti mesajı cevap vermeyince şifresi bende vardı tartıştık ben seni seviyorum seni istiyorum senden başka kimse umrumda değil dedi o kızı önemsemiyorum da sevgilim onun yüzünden bu durumda bu duruma sinirliyim
Peki sevgilinin sana karşı içtenlikle sadakati olduğuna inaniyomusun sezgisel bi şüphen var mı?
Hayır o konuda hiçbir şüphem yok beni sevdiğine yüzde yüz eminim hissettiryo bunu ama o hissettirmemek için elinden geleni yapıyo eskiden hissettirdi gitti o kişi yine aynısı olur diye korkuyor ben öyle düşünüyorum
Çok bencilce hareket ve resmen kurban olarak seçilmişsin açıkçası 2 seneye yaklaşılan bir ilişkide güven problemi varsa o ilişki sağlam değildir ve ayrıca eski yaşadığı olayı sana bu şekil hissettirmeye ne hakkı var bu konuyu çok iyi detaylı bir şekilde halletmedigin sürece senin için sıkıntı olabilir sevginizi zedeleyebilir
Aslında konuştuktan sonra düzeldi gbii belli etmek için çabalıyor farkındayım bugün de aynı tişörtler alalım birlikte giyelim sen ne istersen her şeye varım falan dedi normalde asla demez böyle şeyler zaten o konuşmadan sonra ben yapamıyorum konuşamıyorum uygulamalı olarak olsa daha iyi dedi yanındayken bakışlarından hareketlerinden dibine kadar hissettiriyo sadece konuşamıyor
O zaman sadece akışına bırak ve ne hissediyosan ne canını sıkıyosa bunu ona açıkla her daim en önemlisi bu
Öyle yapıcam teşekkür ederim 🥰
Rica ederim