Kırdım ve Özür diledim ama halen içimde..
Hayır Kırmadım Allaha sükür
Bilmiorum Kırdıysam napcam off
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

hepimiz kalp kırmış olabiliriz sonuçta hangimiz dört dörtlük bir insanız ki kırılan kalbi onarmaya bakmak bence önemli olan ha ben onarırım deyip te her önüne gelen sana kalbini açan insanında kalbini kırmanın bir manası yoktur sen kalp kırma ki sende kırılmayasın şimdi diyeceksiniz ben kırmasam da benim kalbimi kırıyorlar sen kırma sen iyi olda sana kötü olanların kendisi düşünsün. Unutmayın Dünyayı ve Hayatı İyilik kurtaracaktır.
Ya ben bunulıyorum kendi kendime sonra kensimi yanında rahat hissetiğim insanlara patlıyorum (annem ve kardeşim) sonra çok üzülüyorum defalarca oldu bu böyle hatta onlara zarar vermemek için hiç konuşmadım 1 sene onlarla. belki yaşımın verdği bunalımdır
çok rahatlatıtın saol
bende kendi kendime diyorum ya hep böyle küs mü kalacağız ya sonra eşimede bağırışsam falan diye klasik ergenlik demekki...
ya aslında kimseye bulaşmamak lazım ama elimde değil çok utangacım hşç arkakadşım yok strese girip bunaldım mesela bir örnek (senide sıkmıyım ama) sün kola aldım buzdolabına koydum sonra buzluğa öncede cam şişe koymuştum o patlamış cam olmuş içi kız kardeşim kolayı çıkardı ya dedim koy içeri o daha soğumadı sonra içine koyunca plastik kola şişesini cam kesti kolam patladı ona bağırdım ya sen ben bir kola getirmişim neden patlattın falan gereksiz yere bende istemiyorum ama istemeden ama annem anlıyodur beni daha küçük olduğumu falan ne bilem üfff öyle işte
ya sorma ya ikiside şoka uğradı ama ben rahatsız olduğumun farkındayım özür dilecem kardeşimden ya da konuşmasammı şu sınav stresi falan geçene kadar hani ona zarar vermiyim bide cam şişeyi oraya ben koymuştum... ama anla yani istemeden yaptığımı ben kendimde farkdındayım olayın
ya mesela babam sert ona bişey diyemiyorum kendimi rahat hissettiğim insanların yanında oluyo bu
bence bu olay bunalımdan çıkınca falan geçer yarın ben kardeşime bir lahmacun şöyleyelim falan yaparım barışırız kuzumla
İlkokulda abimin bir arkadaşına abimin yanında 'sen anlamazsın çünkü aptalsın, sen karışma aptal' gibi bir şey demiştim, benden beklemiyordu, neye uğradığını şaşırdı, halen hatırladıkça üzülüyorum. O kişiyi bulsam özür dilerim.
Aynen öyle oldu, yüz ifadesi hala aklımda :))
kolay, illa ki kırmışımdır
Cevap
8Cevap
Birisi kalbimi çok çok çok kötü kırdı. Hani kalbimin bir kökü varsa ta kökünden kırdı, bense çok dikkat ederim kalp kırmamaya. Birini üzdüğümde resmen içim sızlar, tabii yaradan herkese eşit vicdan vermiyor bu durumu sorgulayamayız. Bir yerde okumuştum, kalpler Allahla kullarının bağlantı noktasıdır, bir insanın kalbini kırdığınızda Allah'ı da üzmüş olursunuz diye. Ama bunu kime nasıl anlatasın değil mi :)
Kalp kırmayan insan var mı? İllaki bir şeyler neden oluyor kırıyorsun. Paylaştığın görüntüde olduğu gibi kırdıktan sonra özürün bir anlamı kalmıyor. Bu yüzden kırmamak için çabalamalısın ve karşındaki insana bunu hissettirmelisin. O zaman seni affetmesi daha kolay olur. Çünkü insan değer verdiği bir şeye sahip çıkar, korur, kollar ve üzmemek için çabalar.
Birinin kalbini kırdım ve eğer bunu okuyorsa Özür Dilerim.. ne kadar bisey degismicek olsa da
Kırdım ama sonrasında kesinlikle Özür diledim.. Haksiz yere kimsenin kalbini kırmıyorum artik. Empati duygum çok gelişti.
kalp kirmamaya o kadar cok ozen gosteriyorum ki anlatamam ama sunu da soylemeliyimki en cok da boyle insanlar kirilir.
"Aman kalbi kırılmasın , aman canı yanmasın , aman üzülmesin" diye diye kendim kırılıyorum
aynen
Kendimi affedemem
Belki günlerce geceleri uyuyamam
Ilkokuldaki kız kankamı ne kadar üzdüm.
şu an onu bulamıyorum ve hala çok üzgünüm.
Üstünden tamı tamına 10 yıl geçti ve o artık yok.
Kırdıysam mutlaka hak etmiştir... ben zor yanılırım
cok kirdim ve kirildim haksizsam ozrumu dilemisimdir
Çok kırdım. Biraz biraz dilime hakim olmaya başladım
Ama genelde istemeyerek olur çünkü isteyerek kimseyi kırmak istemem
İllaki birilerin kalbini kırmışımdır. Farkettiğim kişilerden özür dilerim.
Gerek ailemdekileri, gerek arkadaşlarımdan kırdıklarım vardır. Özür dilerim elimden geldiğince.
kırdım...
eğer ben bir kalp kırıyorsam haketmiştir, özür de dilemem..
kalp kırmak çok kolay ama kırdıktan sonra geri toparlamk bir o kadarda zor kırdım ve hala affetmesi için elimdeen geleni yapıyorumm
Kirmisimdir da simdi ne onun umrundadir ne de benim!
kırmadım desem doğru diye inanacan sanki
Kolay kolay kalp kırmam.
3. yü seçtim. Hiçbir bilgim yok :D
bir kisinin kirdim galiba ama bilmiyorum😕
Çok kolay bence skdjkdnd
İstemeyerek kırdıysam kırmışımdır
Çok da fifi ya benim kırıldıklarım ne olacak
Ben su hayatta kendimden baska kimseyi dusunmemeyi ogrendim ogrettiler etrafimda kirdigim icin kimse kalmasa umrumda olmaz yani yalnizlik candir insanlar çıkarcı
Bilmeyerek kırdıysam bilmiyorm ama çok kırıldım 👎
Kirmamak icin kirildik
Defalarca kırdım özrümüde diledim
Bilmiyorum
Kırdım ama özür dilemedim kimin umrunda.
kırmışımdır
Kırmışımdır
kırmışımdır
Kırdım
milyon tane kalp benim kalpimi kırdı
Kırdım hiç umrumda değil
A dedim.
kırmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar