#smellsmoke
''Kırdığınız yerden kırılacaksınız! Kanattığınız yerden kanayacaksınız…''

Merhaba 🌿
Evet kalbim kolay kırılır ve hassas bir yapım vardır. Fakat bu hemen yıkılacağım anlamına gelmiyor. Çoğu şeye direniyor ve onların beni yıkmamaları için elimden geleni yapıyorum.
Aslında bu iki kapıdan oluşuyor...
Bir tanesi, herkesin geçebildiği kapı, o kapıdan geçebilenler kolay kolay kıramıyorlar. Kim bilir belki, sert bir ceviz kabuğum var. Oldukça, güçlü ve ulaşılamaz görünen...
Bir de bir kapı daha var içinde...
Sadece özel insanların, geçmesine izin verdiğim, işte onlar kimi zaman beni en çok kıranlar... Yıkmak?, bir kez yıkıldım, derinden, o kadar derin ki, içinde boğulacak kadar...
Sonra sonra okuya okuya, nefes ala ala, öğrendim. Tekrar ayağa kalkmayı...
Farkettim ki, ikinci kapı kalbin kapısı, ve o kapıdan herkes geçmemeli...
Elbette, herkesin girip, geçebildiği bir han, duygusuz, hissiz, ve de ancak ruhsuz tüketebilecek gözlerle bakar...
.
.
.
.
# by Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... '
Şuana kadar gerçek bir ilişkim olmadı...
Ama son zamanlarda kendimde hissetiğim duygusal değişimler sonucu Aşk ın gercek olduğunu, bir hayal ürünü olmadığını anladım.
Bu saatten sonra birisine zor olurum ama oluncada bırakmak istemem...
Bu kişiye kendim hakkımda herşeyi anlatarak, guzel sohbetler kurarak, yanımda yokken bile varlığı ile mutluluk veren biri tarafından eğer aldatılırsam inanın kendime ne yaparim hiç bilmiyorum ((( belki eski zamanlarda ki ruhsuz, duygusuz halime geri döner ya da zar zor düştüğüm yerden kalkıp olumlu bakmaya devam ederim...
Evet kırılabilirim ama yıkılmak farklı birşey ve bu kolay değil.. Yıkılacak kadar güçsüz, çıt kırıldım değilim..
Rica ederim..
Cevap
34Cevap
Kırmak kolay olabilir ama yıkmak zor. Kolay yıkılabilirim ama her düştüğümde de kalkmasınıda biliyorum.
Sevdiklerim tarafından evet kolay kırılır incinirim ama ne olursa olsun yıkılmam. Anka kuşu misali küllerimden yeniden doğarım...😊
O bile bile kırdığın kalbe dikkat et allahın sevdiği bir kulu olabilir...
Kalp kırmaktan sakınırım. Bazen canım yandığı kadar olmasada acı verdiğim zamanlar olmuştur. Empatinin ne olduğunu hissetmesi adına küçük dokunuşlarda bulunurum. 😃
Kolay değil ya çünkü hiç yıkılmadım hala ayaktayım ne kadar kalp kırıcı şey yaşarsam yaşayım üzülmedim çünkü kalbimi kıracak kadar bana değer vermeyen bir insana bende değer vermem açıkçası o saatdan sonra o insan benim icin değersiz olur o yüzden uzulsem de tekrar eski bene geri dönerim
Öyle herkese her şeye kırılmam birinin beni kırması için o kişinin umrumda olması gerekir. Umursadığım insanlar da az sayıda olduğu için pek kırılgan değilim sanırım. Ama umursadığım insanlarda genelde zaafım olduğu için çok kolay kırmalarına izin veririm.
Çok uzun zaman oldu kırılmıyor artık nasıl bir kalp varsa arsız olmuş))
Hayır, kolay kolay kırılmıyorum artık. Insanlara fazla anlam yüklemiyorum..
Kalbim gerçekten de çok çabuk kırılır ve çok hassas bir insanım ondan dolayı da kimseyle kolay kolay arkadaş olamam. Ailemde, akrabalarımda kalbimi kıranlardan çok insan var inşallah onlardan en kısa sürede kurtulurum
Çok zor. Mutlu olmak ve uzun yaşamak istiyorsanız herşeyi bu kadar ciddiye almayın
Sırf kasmadığım için insanlar tarafından linç ediliyorum.. Peki bu benim umurumda mı 😏 Hiç sanmıyorum.. ;)
İnsanlar kendileri ile ilgili gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalınca öfkelenirler ve acısınıda bu tespitleri yapabilen kişilerden çıkarmaya çalışırlar.
Birinden hangi konuda nefret ediyorsan o konuda kendinle yüzleşmen gereken bir konu var demektir')
Kesinlikle, benimle hangi konuda yüzleşmek istiyorsa insanlar önce kendileriyle hesaplaşmalılar.. Ondan sonra da benimle yüzleşebilirler eğer cesaretleri varsa.. :)
Evet çok çabuk kırılan, hassas bir yapım var. Zamanında kalbimi de çok kıran bir insan da oldu çevremde. Yakın bir zamanda elime fırsat geçtiğinde öyle birini hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum.
Hayır ama ben kırarım kim olduğuna bakmam doğrulardan taviz vermem bu da karşımdaki kişiyi kırar. Ama yalandan pembe hayatlar yaşatmak yerine kırmak daha iyi
Üfleyip yok etmek kadar basit. Konuşunca üzüyorlar, susunca ağrıtıyorlar.
İnsan kırmak ve yok etmek konusunda üstlerine yok
Kalbimi kırmak kolay mı bilmem de kıranın sağlam kalmayacağını iyi bilirim
+1 🗽
Ay kolaydır ya öff hic sevmiyorum bu yanımı çok yufka bi kalbim var hemen yamuluyor.
Yok beni yıkmak kolay bir iş değil ama kalbimin kırılması için bir şey diyemem o konuda zedelendigim çok oldu
Çok sevdiğim bir insan değilse kalbim kolay kırılmaz kırılsada çok belli etmem ve kimse için yıkılmam..
Kalbini kıracak ve senı yıkacak ınsanları cızgılerını koyup uzak samımı oldugunda zaten tanıyor ve yaklastırmıyorsun bu tıpler zaten senı yıkmaz en cok sevdıgın kırabılır kalbını ama benı yıkmak zor unutup gecerım
Ben çok kırılganım hemen üzülürüm minnoş bir kedi gibi ağlarım ama hüngür hüngür.
Maaelesef ki evet bu yüzden kalbim çok kırıldı ve bu durumdan bıktım
Aşırı kolaydır. Yani hiç tanımadığım birisi bile gelip pislik dese üzülürüm.
Bunu deneyen herkes hayal kırıklıkları içinde geziyor :)
Değer verdiğim insanlar kalbimi kırabilir ama diğerlerine çok da fifi modundayim.
Kalbimi kırmak kolaydır her insanın kolaydır ama beni yıkmak zordur
Sevdiklerim kolay kirabilir ki onlarda kirmamaya calisirlar
En sevdiğim yanım budur. Kan revan olsa da dizlerim, ben yine ayaklarımın üstüne dikilirim.
bu dünyada kötü insanlar daima olabilir.. ama biz genede iyi niyetimizle kalıcağız..
Kalbin kırılırsa incinirsin incinirim, ama yıkılmam
Değer verdiğim insanin tek kirici kelimesi yeter beni yıkmak için. ama ona olan diygularim değişmez sadece yıkılırım.
ben her konusan'i adam yerine koymam bos konusanlar'i zaten yanimda barindirmam. Benim dünyam ve kurallarim gecerlidir. Ah yakinim biriyse bende onun kalbini kirarim.
Zamanında kalbimi kıranlar oldu. Asıl kimlikleri ortaya çıktı..
" Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin... Bilseydin ödün kopardı ; dokunamazdın ! " Hz. Mevlana
çok kolay herkes kırıyor kalbimi son 3 ilişkimde aldatıldım 3ünde de
Kolay evet çok hassasım
Çok alınganım hemen kırılır küserim
Kırmak. Kolaydır yıkmak ise çok zor
Kalbim kırılsa da yıkılmadım ayaktayım 😇
Kolay kirilirim malasef
Sevdiğim insan için kolay
Kalbim kolay kırılır ama kolay yıkılmam.
bir kere olunca daha kırılmıyor
Gelen sevdiğim kişilerdense anında çökerim...
Kimin ne yaptığına göre değişir
Kalbimi kırmak Kolay da yıkmak zordur
Bende eşşek canı var hiç kolay değil🤭
Kırmak çok kolay ama yıkmak değil
Biraz hassasım. Hiç sevmediğim bir huyum.
Maalesef kolay
Kırılmaz gibi görünüp paramparça olanlardanım.
öyle galiba bende yeni fark ettim hatta az önce
Kolayy
Zordur baya
Değil
O işler o kadar kolay değil
Zorr
Oldukça zordur.
Kolay değildir
Kolay
Cok kolay
Mütüş kolay
Çok kolaydır hem de