Kalp kırmak senin için kolay mı yoksa kalp kırmamak için özen gösterir misin?

#DeliMavi
2 Mart 2023
Kalp kırmak senin için kolay mı yoksa kalp kırmamak için özen gösterir misin?

#DeliMavi
2 Mart 2023
Özellikle son birkaç haftadır fazlasıyla kolay. Eskiden sadece kardeşime tahammülüm yoktu artık kimseye ve hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. O yüzden kolayca ve bilinçli olarak kalp kırıyorum.
Kalp kırmak benim için hem kolay hem zor. zor olan kısmı sevdiğim kişilerin kalbini kırmam ya da bana kötülüğü dokunmamış kişilerin kalbini kırmam. ama kolay olan kısmı sevmediğim kişilerin ayda bana kötülük yapmış kişilerin kalbini çok kolay kırarım bundan zerre pişmanlık duymam ve hissetmem çünkü herkese ne hak ediyorsa o şekilde davranırım her zaman. bu yüzden de canımı yakının canını yakarım. ama genel olarak kimsenin kalbini ilk başta kırmam çünkü vicdan azabı çekebilirim sonradan ama kesin olarak kötü bulduğum birini ise çok rahat bir şekilde kırabilirim.
Ben genelde sakin bir insanım, lakin her insanın sabrının bir sınırı olduğu gibi benimde bir sınırım var, o sinir aşıldığı zaman kalp kırarım. Ama gönül almasını da bilirim.
Adamına göre çok kolay veya çok zor olabiliyor.
Cevap
34Cevap
Kolay kolay kimsenin kalbini kırmamaya çalışırım ama kırılmak isteyen olursa da kendimi frenlemiyorum. Keyifli günler.
Benim canım yandığında can yakarım. Kalp te kafa da kırarım. Sinir halinde de çok acımasız olabiliyorum
Evet, kırmamaya çalışıyorum o sırada olanlar oluyor, bi bakıyorum kalbi kırılmış, kırmak istesem kıramam hani djdks
Kolay değil kalp kırmaktan korkarım..
Kalp kırmak çok basit bir şey
Kalp kırmamak için çok özel çaba sarfetmiyorum doğal ve iyi oluyorum artık
Çünkü ne kadar çok uğraşırsam kırmamak için daha fazla kırıyordum
Bu tıp gibi elde kahve taşımak gibi
Kahveye bakarsam döküyorum
Bakmazsam dökmüyorum
Elimden geldiği kadar nazik olmaya gayret ediyorum. Hak edene de hakkını veririm.
En korktuğum ve sürekli kaçındığım şeylerden biri. "Kalp kırmak, 70 defa Kabe'yi yıkmakla eş değerdir" hadisi bile varken bile isteye kalp kırmak.. en büyük kabusum diyebilirim
Canım yazdıysa hiç acımam ve kalp kırmaktan asla çekinmem. Bazen yakın çevrem bile soruyor merhametin nereye gitti diye
Kimsenin kalbini kırmak istemem. Kırılması gereken bir kalp varsa o kalbi kırmaya değer bile bulmam zaten, kendi halinde bırakırım.
Kimsenin kalbini kolay kolay kırmam. Kırıyorsam benim kalbimi kat kat fazlasıyla kırmıştır
Kalp kırmak kolaydır, ama kırdıktan sonra gönlünü almak zordur herkes için. Evet kolay, ama yapmam.
Genelde nazik olurum ama haddini aşan varsa kalp kırmak benim için kolay ve kaçınılmaz olur.
Kimse kırılmasın diye elimden geldiğince uğraşıyorum hep
bence çok zor ki kalp kırmak kabeyi yıkmak gibidir daha ne kadar zor olsun
Kalp kırmak istemem. Yalnız kuyruğuma basınca canım acıdığında yani kalp kırmakta geri durmam
Kırmamak için ne kadar gayret ediyorsak o kadar kırılıyoruz maalesef.
Kimsenin ahını alarak bu dünyada gitmek istemiyorum, kolay değil.
Hiç istemediğim bir şey kalp kırmak ama zorla kır diyenlerde oluyor.
Kolay değil.
Ben daha çok sesiz kalıp kendisinin anlamasını beklerim böylesi daha iyi oluyor.
Her zaman kalp kırmak kolaydır. Maharet kalp kırmamakta.
Kalp kırmaktan nefret ederim
Kalp kırmaktan korkarım. Onun hesabı büyüktür
Evet. Kendime hakim olamıyorum sürekli olan bir şey bu.
kalp kırmayı sevmem
her ne kadar dikkat etsekde bu konuya bazı insanların kalbini kırmak gerekiyo yaa çünki haddini bilmiyolar
Çoğunluk kırmak için azınlık kırmamak için bir kalbi özen gösteriyor sanırım. Ben azınlıktanım.
Zinhar. Korkarım bir insanı kırmaktan. Bazen bir söz, soğuk bir bakış kişinin kalbini paramparça eder, un ufak eder lakin bana acımayanı da parça pinçik ederim.
Kırılması gerekiyorsa kırarım..
Kalp kırmayı hiç sevmem ama onlar bizimkini kırıyorlar 😥
İnsanların kalbini çok kolay kırabiliyorum, istemeyerek
Bunun için kalp kırıp uzmekten hep korktum ama sırf o daha fazla üzülmesin diye uzak kalmasi için kırmış olabilirim ama yinede onu uzdugum için bende defalarca üzüldüm
Sinirliyken bile dikkatli davranıyorum kalp kırmamaya calısıyorum
👏👏👏
Bilerek sadece isim geregi kırarim
İstersem çok kolay ama istemiyorum 😄
Kırabiliyorum ama sonradan çok pişman olabiliyorum
Yerine göre evet içinden geçerim
Yooo çok kolay. Yeter ki hak etsin.
Kalp kırmam
Kolay ama kırmam genel de
hak etmeyeninkini asla kırmam
Çok kolay kırarım 🤨
Kırılırsam kırarım çekinmem
Nefes almak kadar kolay
Kolay değil hep korkarım bundan
Kırmamaya dikkat ediyorum
Hayır kimseyi kırmak istemem
En gereksiz şey benim için.
Cok kolay yeterki istiyim
kırmamak için elimdem geleni yaparım kalp kırmak kadar kötüsü yok
İstemeden kirabiliyoum ama sadece sevdiklerimin
Kolay kolay kalp kırmam
Üç günlük dünya kimseyi kırmaya gerek yokbence !
Çok çekinirim kalp kırmaktan
Yerine göre kişiye göre
asla
Çok zor bir şey
Kırmamak daha zor diyelim
Kolay ama yapmam
Evet artık kolay
Herkes için kolay bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?