Anlaşmalı olarak evlendim ama şimdi seviyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba, ben 6 ay önce evden kaçtım. Aile içinde tacize uğradım ve annem ihbar edersen haber olur herkese rezil oluruz ablanlar evli yuvalari yikilir vs şeyler söyledi kısaca yaşadığım yanıma kaldı ve kendi ailen buna göz yumdu ben de evi terk ettim gidecek yerim de yoktu bir camiiye girdim. Gece imam kapanacak dedi durumu anlattim polise gitmesin diye yalvardim yakardım nasıl yardım edicem size o zaman sokağa terk edemem dedi ben de dedim ki benimle Allah rızası için evlen evinde hizmetçi olurum istersen yüzümü bile görmezsin odadan çıkmam. Aramızda 6 yaş var ikimiz de genciz. Senden hizmetçilik filan istemem ama annem yaşlı ona kendi annen gibi bakar misin dedi ve ailenin yanina dön onlarin rizasiyla isterim ancak öyle dedi. Döndüm geldi istedi uzatmadan evlendik her şey 5 ay da oldu bitti. Şimdi 6 aylik evliyiz kendisi lojmanda kalıyo ben annesiyle başka evde kalıyorum. Gelip gitmesi hep annesini ziyaret bana da para bırakıyor o kadar. Ben daha sözlüyken âşık oldum ama o zifaf gecesi geldi annesine ne şartlarda evlendiğimizi anlattı mutfakta oturdu sabaha kadar sabah kalktı gitti lojmana. Şimdi seviyorum seni yanımda kal diyemiyorum edepsizlik gibi olur diye imam sonuçta. Başkasını sever diye de ödüm kopuyor ne yapayim ben şimdi? :(
Güncellemeler
+1 yıl
Beni yüreklendiren herkese çok teşekkür ederim öncelikle :) Dün lojmana yanına gittim hislerimi açık açık söyledim sonra sordum eğer kalbinde başkası varsa ben bir işe girer başımın çaresine bakarım boşanalım. Benimle ilk kez sizli bizli yerine senli benli konuştu :) Ben sizi bana derdinizi açtığınız an sevmeye başladım dedi :) Ağır bir travma geçirdin bir erkekle başbaşa kalmaya psikolojik durumun müsait olmayabilir henüz evvela psikolojik destek alalım sonra doktorun izniyle yanıma alıcam dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün nikahımızı tazeledik sarıldı ilk defa annesi ağladı mutluluktan kadın ya bende ağladım kıyamam sana dedi :) Yazarken bile ellerim titriyo hiç tahmin etmezdim kaderimde böyle mutlu günlerin beni beklediğini :) Dün gece bana destek olan herkesten Allah razı olsun inşaAllah sizler de çok mutlu olursunuz
Anlaşmalı olarak evlendim ama şimdi seviyorum ne yapmalıyım?