+1 yılBu adamla aranızda resmi nikah var bunu anladık da dini nikah varsa boşver yani o senin baya kocan. Birkac sohbet et arada sor bir sevdiği konuştuğu falan var mı diye ki bunu annesine de sor. Bir anda konuya girecek değilsin tabi ortak nokta falan bul sonra bir ara dersin (tabi arkadaş belki daha ileri bir yakınlık olduktan sonra) bir yolunu bulup ben senin hem annene hem de sana yoldaş olmak istiyorum diye. Onun da gönlü varsa olur, olmazsa zaman verirsin. Baktın hiç olmuyor adamın da on yirmi yılını calmana gerek yok. Makul bir evlilik süresinden ve kendi ayaklarının üstünde durabilir kimseye muhtaç olmayacak kadar çalışacakta bir iş bulduktan sonra ayrılırsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılSağolun herkes konuş imam olduğu için öyle davranıyodur diyo konuşucam yarın karar verdim :(
- +1 yıl
Hayırlısı olsun 😄
Soran+1 yılÇok teşekkürler 😶🙂
En İyi Cevaplar
+1 yılciddimisin? hikaye gibi
29 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim maalesef
- +1 yıl
o zaman bu durumu ona bildir... sonra karar verir ayrilirsiniz
Soran+1 yılAyrilip nereye gidicem ben ona sığındım zaten
- +1 yıl
konus iste sevdim de...
Soran+1 yılYardim ettim el uzattim niye fazlasini istiyosun derse reddederse diye korkuyorum
- +1 yıl
canim benim yaaa... iyiki konustun bak... sonunda sikintin cozuldu.. senin adina cok sevindim
Soran+1 yılCanımmm çok teşekkür ederim desteğinize :) o kadar heyecanlıyım ki bana dedi ki bu ayrılığı dert etme sakın kalbine yük etme ben seni sen hazır olana kadar beklerim
- +1 yıl
😊😊 yemin ederim ki... senin kadar mutlu oldum... rabbim bir ömür mutlu huzurlu yuva nasip etsin size
- +1 yıl
amin sagol tatlim😘😘
Karşındaki insan adam gibi adam bence kendini ilk seferinde nasıl açıkladıysan o şekilde açıkla insanlar zamanla birbirini sevebilir ya da alışabilir öyle diyeyim. Bende sen burda o insanın şevkatini ve masumluğunu sevdin git gide daha çok seveceksin umarım karşındaki insanda sana değer verir ve gerçekten seni sevebilir. bunu söylemeden edemiyeceğim ama hislerinden mutlaka mutlaka mutlaka emin ol karşındakini kırma bir anlık tutulma ya da yukardaki sebepler yüzünden kendini içten içe suçluluk duygusu olan hislerini sevgi gibi görme
213 Yorumla
Soran+1 yılÇok sorguladım kendimi gerçekten seviyorum onu ama o benimle konusurken bile yere bakiyo evlendik nikah cüzdanini aldik öpmedi bile Allah razı olsun sizden dedi ben ona sığındığım halde :( simdi düzenli eve geliyo annesiyle kaldiğim eve yani birbirinizden bir sikayetiniz var mi diyo para birakip gidiyo :( hepsi bu
- +1 yıl
yere bakmaması gözlerine bakmaması seni utandırmak mahçup etmek istemediğinden evet sen ona sığından oda bunu biliyor ve sana çok büyük saygı gösteriyor kırmamak istiyor. Adam gibi adam gerçekten sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum kendisine , bence kendin birşey demeden önce annesi ile konuş annesi bu durumu biliyor ve oda seni kırmıyor sana saygı sevgi gösteriyor anlat durumu onu sevdiğini söyle bu durumu ona annen açıklasın , senin bu konuşmayı yapman da bir çözüm ama annesinin arada olması onu daha rahat ve açık gönüllü yapacaktır sana karşı , daha sonrasında üzülmek duymak istemeyeceğin şeyler bu insandan beklemediğin bir tepki almak ve karşısında ağlayıp onuda üzmemek adına annesi bu konuyu açtıktan sonra kendisi gelip seninle konuşacaktır.
Soran+1 yılAnnesi hislerimi biliyo çok ağladim yaninda bir gün annesi diğer oğlunda kaldi ona haber vermeden gitti bu da o gün eve gelince korkar misin tek kalmaktan diyince nasil sevindim korkarim dedim o gece evde kaldi sabaha kadar namaz kildi bir dk olsun gelmedi yanima ya
:(- +1 yıl
Öncelikle şunu söyleyeyim canım kardeşim , benim senin ya da böylesine fedakar bir insan gibi bir dini görüşüm yok ve herhangi bir dine sempatizanlığım yok iyiliğe ve adalete inancım var ne kadar bulunduğumuz hayatta bu çok olmasa da , bu kişi bir imam ve gerçekten dininin gerekliliklerine inanıp yaşıyor sana bu şekilde davranması çok çok normal bu insan sana değer veriyor ve üzmek istemiyor bir sorunun sıkıntın olsun istemiyor annesi de bu durumu biliyor ne güzel ve seni yadırgamıyor işte senın için önemli olan bu annesine söyle o konuşsun eğer senin hislerine karşılık verebilecekse bunu göreceksın ve hissedeceksin kendini böyle üzerek olmaz
- +1 yıl
bu arada diğer yorumlarıda okuyorum ve yok sen üstüne git sen benim neyimsin falan evlisiniz zaten nikahlısınız sakın ama sakın böyle bir düşünce ile hareket etme sığındığın sana bu şekilde davranan bir insanı hiçbirşeye zorlayamassın ve böyle birşey çok büyük haksızlıktır sakın böyle bir düşünceye kapılma
Soran+1 yılDediklerinizi yaptım bir fark yok yaşantımızda demek ki bana karsi bir sey hissetmiyo :(
Soran+1 yılYa evet açık açık konuşacak cesaretim yok zaten bunu yapıcam çok teşekkür ederim ya sağolun gerçekten
Soran+1 yılMutlaka yazıcam kötü de olsa çok teşekkür ederim hepsi için çok çok
Soran+1 yılSağ olun iyi geceler :)
+1 yılSöylemelisin belki de oda sana gönlü olmaya başladı söyleyemiyordur. Her ne kadar iyilik için yapsa da erkeklik gururu içini kemiriyordur. Neyse her ne olursa olsun söylemelisin, sonuçta sana tam olarak aşık olmasada epey gençsin kaçırmaz bu fırsatı.
07 Yorumla
Soran+1 yılReddeder diye çekiniyorum eve gelmeyi keser diye
- +1 yıl
Yok ya reddetse bile, eve gelmeyi kesmez belki belli süre kesebilir sonuçta annesi de var. Reddetmesinden korkma kaybecek bir şeyin yok, en fazla boşanalım diyebilir öyle olsa bile avantajlısın.
Soran+1 yılNesi avantaj hem sevdiğimden olurum hem sokakta kalirim sapik abimin yanina dönecek halim yok !
- +1 yıl
Yani o da doğru bekaret sorunu hallolması açısından demiştim aslında. Neyse ya söyle gitsin boşama en abartılısıydı zaten o kadar abartmaz.
Soran+1 yılHerkes konuş diyo konuşucam yarın karar verdim
- +1 yıl
Sevindim senin adına.
Soran+1 yılCok teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bu devirde düzgün erkek kalmadı diyenlere bu soru ibret olsun!
Ona güvenip yardım istediğin için bunu kullanmak istemiyordur. Ve muhtemelen sen açılmadıgın müddetce bu böyle devam edicek.32 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum!.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
Soran+1 yılYarın açılıcam karar verdim herkes imam olduğu için öyle davranıyodur diyo konuş diyolar konuşucam yarın
+1 yılFilm gibi ya söyle ne olacak imam diye duyguları yok mu sanki? Belki oda seni seviyordur ayrıca ailen için diyecek lafım yok Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları..
13 Yorumla
Soran+1 yılOnlara benim de diyecek lafım yok hepsinden nefret ediyorum ! Hepsi kendi saygınlıkları kendi yuvaları için vazgeçti benden ben de evlat değil miydim? Bu dünya böyle işte :(
- +1 yıl
Öyle tabi sonuna kadar haklısın..
Bence sende eşine söyle artık sen benim ailemsin de seni seviyorum falan de işte çekinme belki oda seni seviyordur senden çekiniyordur sonucu bize yaz ama lütfen merak ederim Allah yardımcın olsun inşallah mutlu olursun..
Soran+1 yılKonuşucam yarın karar verdim zaten ne kaybederim ki daha fazla :( Yazıcam kötü d olsa sonucu. Çok teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay kardesim sen neler yasamışsın böyle öncelikle Allh yrdmcın olsun. Senin hayatın için kendi hayatından vazgeçmiş.. ben annesiyle konuş derim ama anneside biliyormuş hiç bir şey hisstmese evet dmzdi bnce zamana bırak eğer onunda gönlünde biri varsa ona engel olamzsın çnkü yeterince fedakarlık ypmş zamana bırak zaten kimseyle evlnmzse yine sonunz öyle olur
24 Yorumla
Soran+1 yılKorkum o zaten ya bir gün birini severse :(
Cevap sahibi+1 yılHiç konşmnız muhabvetiniz yok mu resmimi davranyrsunz
Soran+1 yılSizli bizli konuşuyo benimle hala :(
Cevap sahibi+1 yılO zmn bir kafeye felan gdip knuşblrmyz dyckssn ve orda açılcksn abartya kaçmadan durumu izah edcksn
Tv deki dizi gibi olmuş annesi yatalak mi? Geldiğinde açık açık konuş de seni sevdim sende seviyorsan gel beraber kalalim ☺çocuğun sevdiği yok mu önceden
22 Yorumla
Soran+1 yılYatalak değil ama şeker yüzünden anormal derecede kilolu 2 adim atip tikaniyo kadıncağız ben de günlük ihtiyaçlarina yardim ediyorum iste
+1 yılacıl bence konus utanma gunah dehil sonucta belki gonlu var cekiniyordur o da hem sevdigini soylemende bir sakınca yok art niyet olmadıkca
17 Yorumla
Soran+1 yılBazen kal bu gece diyorum yok rahatsiz olmayin diyo olmam diyorum yine de gidiyo napiyim bilmiyorum artik
- +1 yıl
oyle degilde seninle bir sey konusmam gerekiyor dersen kalır en azından konusmak icin kalır
Soran+1 yılBen gittim yanina bigün lojmana sıkıldınız mı evde dedi bende hem sıkıldım hem de sizi görmek istedim dedim kusura bakmayın vakitsizlikten sizi gezmeye vs götüremiyorum ben dedi o kadar :(
- +1 yıl
tamam sen ona demelisin konusmalıyız diye konusur bak inan bana
Soran+1 yılPeki denicem bunu
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun :)
Soran+1 yılAmin çok sağolun
+1 yılAçıl sen ona.. O da senin zor durumundan faydalanmış olmamak için sana yaklaşmıyor olabilir... Ne gğzel sevmişsin, onun seni sevmediği ne malum?
13 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli eden bir durum yok ama :(
- +1 yıl
Ya adam imam.. Belli etmemei normaldir, bilmez o tarz şeyleri.. Bilse de belli etmemek adına uğraşıyordur.. Ayruca ne kaybedersin ki? Hiçbşrşey.. Sonuçta nikahlı eşin.. Sen beni dinle ve açış derim
Soran+1 yılPeki sağ olun
+1 yılsoyle bance eger oda bisey hissetmecek olsaydi evlenmezdi noursa olsun bence
111 Yorumla
Soran+1 yılYa çekiniyorum bir de hiç yalniz kalmiyo ki benimle evde de durmuyo kal diyorum kalmiyo konusirken bile gözü hep yerde :(
- +1 yıl
ayy aslinda cok romantik cok heyecanlandim sen kapali. bir bayanmisin
Soran+1 yılEvet canım
- +1 yıl
acaba dedim aciksinda kendine uygun gormuyormu diye dusundum ayyy nolur acil yaa sonra olaylari burada anlat ben merak ederim😀
Soran+1 yılKonusucam yarin karar verdim herkes konuş imam olduğu için öyle davraniyodur diyo konusucam yarin
- +1 yıl
konus kiz bana buradan yazmayi unutma sakin
Soran+1 yılUnutmam çok sağ ol :/
- +1 yıl
yaa cok sevindim yaa isallah cok mutlu olun
Soran+1 yılCanımm çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
bak dedigim gibiymis dimi bisey hissetmese kimse evlenmez
Soran+1 yılÖyleymiş :)
bir hadisi serif seven sevdigini soylesin
41 Yorumla
Soran+1 yılÇekiniyorum eve gelmeyi kesip reddeder diye
+1 yılSeviyorsun yani aşık oldun şu an. Ve aranızda hiçbir karı koca ilişkisi yok öyle mi?
020 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok :(
- +1 yıl
İnşallah olur bence olmalı eğer oda seviyorsa imam da olsa nikahlı karısı değil misin? Gelince biraz kadınlığını kullan ben senin nikahlı eşinim falan de seni seviyorum de hep böyle mi sürecek de söyle bunları yani böyle nereye kadar gidecek?
Soran+1 yılAnnesi hislerimi biliyo çok ağladim yaninda bir gün annesi diğer oğlunda kaldi ona haber vermeden gitti bu da o gün eve gelince korkar misin tek kalmaktan diyince nasil sevindim korkarim dedim o gece evde kaldi sabaha kadar namaz kildi bir dk olsun gelmedi yanima ya :(
- +1 yıl
sen gideceksin o zaman kardeşim. Bu adam imam ve oldukça edepli bir insan belli ki onu kendine aşık et sevdir ilgilen gelince ne biliyim çay koy yemek yap onu orda yanında tut ilgilen üstüne git zorla siz evlisiniz ya evli gibi davran gerekirse kötü konuş sen benim yüzüme neden bakmıyorsun ben senin neyinim de işte
Soran+1 yılYapicam bunlari haklisin zaten ne kaybederim ki :(
- +1 yıl
Ya evlisiniz yapmamak hata ve cidden günah ya
Soran+1 yılİstemiyor beni demek ki :(
- +1 yıl
öyle deme ya evlenmiş yani
Soran+1 yılEvlendi de evlenmek mi bu sığınmış kedi gibiyim şu an :(
- +1 yıl
Ama sevmişsin hem alnın ak duruyorsun bence böyle düşünme biraz çaba göster onu elde etmek için hep böyle gidecek değil yani. İmam adam boşayacagı kadını da almaz bence
Soran+1 yılÇok sağolun konuşucam yarın herkes konuş diyo :(
- +1 yıl
konuşma icraat yap :D
Soran+1 yılNasıl yani napiyim ki?
- +1 yıl
Bir kadın kocasına nasıl yemek yapıyor çay yapıyor aynı yatakta uyuyor. Bunları yap evli iki kişinin yaptıklarını yap yani kocan o senin ya çok normal bunlar
Soran+1 yılYatak hariç yapıyorum hepsini de yatağa nasıl çağırıyim gelmeyen adamı :(
- +1 yıl
Ya şimdi burada ayıp olacak ama gerekirse dudağına yapış sarıl tahrik et ya erkek bu imamda olsa erkek yani ayrıca sen helalsin sonuçta
Soran+1 yılbir konuşiyim ilgisini öğrenmeden yapamam bunları edepsiz der sonra farklı tanır
- +1 yıl
Sen bilirsin inşallah herşey gönlünce olur
Soran+1 yılAmin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim hayırlı geceler
Üstadı dinle
10 YorumlaSöyle gitsin kızım salakmısın ya napacak seni dinden mi kpvacak cehenneme mi atacak alt tarafı imam
10 Yorumla
+1 yılDünya da hala böyle insanlar var mı 👏👏👏👏 söyle hislerini belki oda belli edemiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece düzenli olarak eve geliyo birbirinizden bir sikayetiniz var mi diye soruyo ben de yok diyorum sağliğimi soruyo gidiyo hep aynı özel bisey yok :(
Seviyorsan git konus bence ailene de kanitlayabilceksen dava ac oyle aile olmaz cunku birak rezil olsunlar yeteri kadar reziller zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılKanıtım yok ki taciz etti tecavüz olsa belki doktor muayenesi falan derdim ama yok delilim :(
Soran+1 yılAilemle görüşmüyorum zaten annem evime gelip gidiyo sadece ağlıyo yalandan. Eşimle de konuşucam yarın herkes konuş diyo
Soran+1 yılÇok sağ olun teşekkür ederim
+1 yılEger bu gerckese madem o da snin eşin ona geldigi zaman gitme sen benim nikahlimsin de. Ve onunla 1 gece kalmak istedigini soyle sonucta kocan. Ona de ki ben sana karsi bos degilim.
15 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum yardim ettim el uzattim ne bu simdi derse?
- +1 yıl
Belki de bizim kaderimiz bu sekilde de. Ve ben seni seviyorum de. Belki o da bos degildir.
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Yarin konus sonra bana soyle
Soran+1 yılDenerim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişik bir hikaye üzüldüm ama onun sana karşı yakınlığı var mi hissediyomusun ve sen kapalimisin
14 Yorumla
Soran+1 yılTesettürlüyüm. Özel bir ilgisi yok çok dikkat ediyo her şeye yani konusurken aramizdaki mesaafeye bile dikkat eder. Düzenli eve geliyo birbirinizden bir şikayetiniz var mi diyo ben de yok diyorum ki yok zaten annesi cok iyi biri
Cevap sahibi+1 yılhimm hani böyle gözünün içine bakarken falan ne biliyim fazla dikkatli bakar anliyomusun hani begense örneğin
Soran+1 yılBakmiyo ki yere bakarak konusuyo :(
Cevap sahibi+1 yılhadi ya işin zor gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa gerçekten hikaye gbi uzun zaman olmuş son halinizi çok merak ediyorum tesadüfen buldum benim yaşadığıma çok benziyor inşaAllah görürsünüz yazımı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hikayeden iyi film olur 😀 yalnz adama helal olsun Allh iyi biriyle karşlaştrmış seni
30 Yorumla
+1 yılGeç olmadan söyle ona..
14 Yorumla
Soran+1 yılBugün konuşucam
- +1 yıl
Konuş lütfen daha da geç olmadan..
- +1 yıl
Çok sevindim çok mutlu ol inşallah ☺🙏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
+1 yılödün neden kopsun ama imam bekarmi bekarsa ona söyle senden hoslandim seni cok sevdim seninle yatmak istiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
burdamisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel Trail Ben bunu biraz harmanlayıp senaryo yaparım
20 Yorumlaçok üzüldüm geçmişin için bundan sonra hayatım güzel gider umarım
00 Yorumla
+1 yılAh be kuzum senin kadar düşünceli vicdan merhamet sahibi bulsaydım evlenirdim 😢
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünceli vicdanlı olan ben değilim ki o :(
- +1 yıl
Ben Muğla köyceğizliyim , Marmariste özel hastanede çalışıyorum , benim hiç kız arkadaşım olmadı utangaç çekingen olduğum için 😢 elim ayağım düzgün seni tanımak isterim
Soran+1 yılEvliyim ben evli soruyu okumadan mı yazdın !!
- +1 yıl
Olurda bir gün allah göstermesin kötü birşey o zaman tanımak isterdim seni 😢
+1 yılNe hayatlar var be. söylemelisin.
19 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum yardim ettim el uzattim niye fazlasini istiyosun derse diye :(
- +1 yıl
Ee desin böyle iyi mi. en azindan duygusunu öğrenirsin.
Soran+1 yılHaklisin ne kaybederim ki :(
- +1 yıl
Üzülüp duracağına konus 😊
Soran+1 yılKonusucam yarin karar verdim herkes konuş imam olduğu için öyle davraniyodur diyo konusucam yarin
- +1 yıl
Tamam iyi bakalim. sonucu da yazarsin sevinirim güncellemeye. iyi geceler 😊
Soran+1 yılYazarım :) iyi geceler
- +1 yıl
Cok iyi yapmissin 😊her şey güzel gider umarim 😊
Oha film gibi. Ne acayip bsy
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Aramızda bir fark var o da Ben basamaklarımı çıkarken sen yerinde say
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya
soyle bence
13 Yorumla
hangi kitaptan yazdın?
20 YorumlaÇok garip durum ya konuşmayı dene
10 Yorumla
+1 yılbu film ne zaman gösterime gircek?
10 Yorumla
+1 yılaçık acık söylemelisin..
01 Yorumla
Soran+1 yılReddeder diye çekiniyorum eve gelmeyi keser diye :(
+1 yılanasına anlat durumunu ve adama helal olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi biliyo zaten oğlunu sevdiğimi annesi de konusuyo onunla odada duyuyorum ama anne sen karisma bu meseleye rica ediyorum siz iyi geçinmeye bakin sadece diyip gidiyo hep :(
- +1 yıl
O zaman dua et bekle ALLAH bir kapı açar elbet
Soran+1 yılPeki saol :(
- +1 yıl
sende saol
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş bence
10 Yorumla Hayırlı olsun
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemeyenin malını yerler ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olmadi mi
112 Yorumla
Soran+1 yılElimi bile tutmadi :(
Cevap sahibi+1 yılYa kiyamam adam gibi adammis. Bu kadar uzak duruyosa gonlunde baska biri olabilir mi? Bir de resmi nikah var degil mi dini degil sadece
Soran+1 yılResmi de var tabii önce o kiyildi sonra imam bilmem gönlünde biri var midir :( ama evli :(
- +1 yıl
Resmi nikahiniz var hem dini... hemde evli? O nasil oluyor? Bence sen baya bir senaryo uyduruyorsun.
Soran+1 yıl@skyofkingx Benimle evli diyorum evli adam hemde imam gönlünde biri olur mu ki. Evli sonuçta gidip açılamaz
- +1 yıl
Birine gidip acilamasa da sana gelip acilir, eger birini gercekten cok severse...
Soran+1 yıl@skyofkingx Konuşucam yarın karar verdim herkes konuş diyo
- +1 yıl
Sonucu yazarsin o zaman
Soran+1 yıl@skyofkingx Yazarım
Cevap sahibi+1 yılKonus bende cok merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYaaaa cok mutlu oldummm iyi ki anlatmissin iyi kiii
Soran+1 yılcanımm çok teşekkür ederim :)
+1 yılAçılmalısın bence
09 Yorumla
Soran+1 yılCekiniyorum :(
- +1 yıl
İlgi göster ona, sık aık ziyaretine git lojmana
Soran+1 yılGittim bir kere sıkıldınız mı evde dedi ben de hem sıkıldım hem sizi görmek istedim dedim benim pek vaktim yok dedi gezdiremiyorum sizi kusura bakmayın falan olsun dedim otururm ben burda oturdum hiç konusmadi kalkinca eve kendi birakti o kadar
- +1 yıl
Seni görmeye geldim, de yemek falan yapıver.
Soran+1 yılYaptirmiyo ki ben gittiğimde gömleğinin düğmesini dikiyodu elinden almak istedim olur mu falan dedi vermedi israr edip aldim çok utandi ondan bile rahatsiz oldu belki de :(
- +1 yıl
Yok yok, utandığı için. Zamanla alışır sana. Seni daha iyi tanımak istiyorum diyerek onun hakkında sorular sor. Muhabbet aç. Falanca konu hakkında sen ne düşünüyorsun diye sor, o anlatırken sen de dahil olup yorumunu katarsın falan. Al sana muhabbet.
Ayrıca annesine de duygularını söyleyip yol yapabilirsin.
Soran+1 yılAnnesi biliyor hislerimi konustu onunla zaten duydum annesine sen karisma ne olur kizi da rahatsiz etme böyle fikirlerle dedi :(
- +1 yıl
Belkide annesi sizin aranızı yapmaya çalışıyor zannetmiştir sen yinede ilgi alakayı artır
Soran+1 yılGideyim lojmana başka ne yapabilirim ki ya imam diye ekstra korku oluyo içimde ne yapsam edepsiz bulacak gibi :(
ohaaa
00 Yorumla
+1 yılZor durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. annesi ile konuş
023 Yorumla
Soran+1 yılKonustum o da oğluyla konustu sen karisma ne olur dedi annesine kıza da sakın böyle laflar etme rahatsız etme dedi duydum :(
Soran+1 yılYa :)
Soran+1 yılYa ne kadar seviyosunuz insanı utandırmayı o yüzden tazelememiştir belki hoşluk olsun falan demiştir :)
Soran+1 yılBen kalamam falan demedim ki o dedi abinin tacizine uğradın bu az buz bişey değil travma geçirdin psikoloğa gidelim o ne zaman senin bir erkekle başbaşa kalabileceğini söylerse ben de o zaman seni yanıma alırım ya da buraya gelirim
Soran+1 yılBunu kim yaşasa hastanede bile yatmaya ihtiyacı olur
Soran+1 yılTabii ki var ben şu an kaldığım evde bile abim olacak it görecekmiş gibi korkuyla çıkıyorum banyodan eşimi ne kadar sevsem de karanlıkta yaklaşsa basarım çığlığı
Soran+1 yılYatar sabah erken kalkıyor :)
Soran+1 yılYa Allah kahretmesin çay burnumdan geldi :D
Soran+1 yılAman tamam neyse orası özel :D
Soran+1 yıl31 :D
Soran+1 yılSize iyi geceler :)
Kaldığı yerden devam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem