Sevdiğim kız baskasyla nişanlı ve ben onu unutamıyorum nasıl unutucam?

28.02.211 - Herkese merhaba 2011yilinda bir kızla sevgili olduk her şey çok güzeldi 4bucuk yıl sevgili kaldık beni görmek için evdeki saati 15 dk ileri alıyodu biraz daha fazla göreyim sevgilimi diye ailesi çok dikkatliydi cnku ailesi bilmiyordu ne dersem tamam derdi kavga ederdik yinede hakli da olsa sarılıp seni seviyorum diyen bir kızdı herşeye ragmen zorlukları göze alarak benim iş çıkışıma gelirdi 15dk da olsa görmek için askere gitmeden önce ayrıldık neden ayrıldık bunu ikimizde bilmiyoruz ben askerde hep onu düşündüm hiç aklımdan çıkmadı hep fotoğrafı cebimdeydi askerden geldim haberini aldım nişanlanmış mutluymus ama biliyorum o benden baskasyla yapamaz mutlu olamaz her akşam evlerinin önünden geçiyorum ama her akşam hiç aksatmadan olmuyor yapamıyorum cnku unutamyrum hiç bir şekilde onada ulaşamıyorum o başkasıyla nişanlanmış olsa bile ben hiç bir kızla sevgili olmayı geçtim bakamıyorum bile çünkü ona ihanet ederim düşüncesiyle halbuki o başkasıyla nişanlı lütfen yardımcı olur musunuz smdi ben nasıl unutucam onu her saniye aklımda sürekli mutsuzluk içindeyim :( hayırlı aksamlar
Sevdiğim kız baskasyla nişanlı ve ben onu unutamıyorum nasıl unutucam?