Aşık olduğum kadını unutamıyorum, unutmak için ne yapabilirim?

Merhaba Arkadaşlar soru başlığımda belirttiğim gibi aşık olduğum kadını unutamıyorum Adım Ercan 23 yaşındayım bekarım 8 ay önce 28 yaşında evli bir kadınla 2 ay süren bir arkadaşlığım oldu kendisinin evli olduğunu bile bile kalbime yenik düşüp her geçen gün artan bir ilgim oldu o da buna karşılık verdi onun karşılık vermesinin tek nedeni benim terazi bucu erkeği olmam bu burcun bir özelliği olan ' bu burca sahip erkeği elde etmek için kızgın bir boğayı evcilleştirmekten daha zor olduğunu' amuda kalkmak gerektiği yazıyor olması benim kendisine aşık olduğumu bildiği için sırf bana acı çektirmek için arkadaş oldu ilgime karşılık verdi. şimdi 6 ay dır görüşmüyorum ama hala kendisine ilk gün ki gibi aşığım onu tanıdığım güne lanet olsun dünya ile alakamı kestim gece gündüz hep onu düşünüyor nereye baksam onu görüyorum 8 ay dır avare gibi geziyor akılımdan bir an için bile çıkartamıyorum en başın dan bunun yanlış bir şey olduğunu biliyor ama kalbime aklıma hakim olamıyorum nasıl unutabilirm lütfen bana yardımcı olun ...
Aşık olduğum kadını unutamıyorum, unutmak için ne yapabilirim?