Aşık olduğum kızı nasıl unutabılırım?

bundan yaklaşık 7 ay önce internetten bir kızla tanıstım kısa surede muhabbetimiz ilerledi birbirimize numaralarımı verdik whatsapp tan gunde 4 5 saat boyunca yazıstık ilk tanıştığımızda arkadaş gözüyle bakıyordum aradan 4 5 ay geçtikten sonra samimiyetimiz hiç bozulmadı ve bu kızın hayatında bır takım sorunlar vardı ailevi olarak ve okulla ilgili bense konustuğumuz süre boyunca hep destek olmaya calıstım zaman ıcersıınde ondan hoşlandığımı farkettim ve fazla gecmeden sevgili olma teklifi ettim beni reddetti duygularımı kırmak istemediğini söyledi ben de cok fazla uzatmadan reddedılınce yazmayı bıraktım aradan 10 gun gectı ve bana uzun bır mesaj attı ilk tanıştığı zamanlarda benden hoslandığını ama kısa surduğunu bu ılıskıyı aılesıne acıklayamayacağını ve şu an dershaneden hoslandığı baska bır cocuk olduğunu benımle yıne eskısı gıbı konusmak ıstediğini söyledi hatta arkadaslığımız bıtmesın dıye bu sefer o cıkma teklıfı etti bense hoslandığı bırıs varken kabul edemeyeceğimi ama o cocuğu unutursa bana bır sans vermesını ıstedim aradan 1 2 hafta gectı bız tekrar eskısı gıbı konusurken bana bı erkek bı kızdan hoslandığını nasıl bellı eder dedı kım ıcın olduğunu sorunca kendım ıcın dedı bunu duyunca uzuntuden elım ayağım tıtredı bana utanmadan ona karsı olan duygularımı bıldığı halde bu soruyu sordu cevap veremıyceğimi ve burada yazdığım cevabı verdım sonra 1 gun gecınce mesaj attım mesajda o cocuğu unutana kadar konusmak ıstemediğimi belirttim oysa hıc umursamadan tamam sagol dedi aradan cok bı zaman gecmedı doğum gunu geldı onceden soz verdığım ıcın kendısıne hedıyele alıp gonderdım sımdıye kadar kımseden hedıye almadığını soylemıstı belki mutlu olur diye aldım futbolculara ılgı duyduğu ıcın futbola tekrar basladım anlatamadığım seyler var ama kendısı ıcın cok fazla fedakarlık yaptım bır ınsana vazgecılmez olduğunu hıssedersen senı terkeder benım de son aylardakı davranıslarım bunu getırdı ama artık unutmak ıstıyorum
Aşık olduğum kızı nasıl unutabılırım?