Aşık olduğum kızı nasıl unuturum?

Anlamıyorum ya gerçekten anlamıyorum. Çok güzel kızlarla çıktım sevgili oldum ama çirkin bir kıza bağlandım. İlk gördüğüm gün onu tipe bak. Bununla evlenicek adama Allah sabır versin derdim. Ama ne oldu bilmiyorum. Gözüm ondan başkasını görmüyor. Onun en yakın arkadaşı ile çıkıyorum şuanda ve inanın kız çok güzel. Ama en ufak bir şey dahi hissetmiyorum. Sadece o kıskansın diye her şey. Kendi kendimede ''kızı kullanma bir kız için'' ama ne yapayım. Bugün buluşacaktık çıktığım kız ile oda arkadaşını yani aşık olduğum kızı çağırmış. Yanında ise bir erkek. Çok zoruma gitti. Kalbim güm güm atıyor durduramıyorum. Her yerim titriyor. Dakikada bir of çekiyorum. Sadece onu unutmak istiyorum. Ya anlamıyorum ki kız güzel bile değil. Neyine bağlandım bu kadar. Ağlamaktan bıktım artık. Ne içkim nede sigaram var. Derdimi çikolata kola almıyor. Her akşam bunlarla efkarlanıyorum resmen. Nasıl unutucam onu nasıl. 1 senedir onu uzaktan seviyorum. 1 senedir kalbim onu görünce atışı hızlanıyor. Nedir bu abi ya nedir
Aşık olduğum kızı nasıl unuturum?