Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Unutmak için çaba sarf etmeyeceksin. Tam tersi hayatını ve duygularını akışa bırakacaksın. Kendi hayatinla ilgilenecek, hobiler edinecek ve kendi yaşamına devam etceksin. Duygularını bastırmaya gerek yok unutmaya çalışmak daha fazla duygu yasattirir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yapıcak bir şey yok ayrılmış veya ayrıldın iki taraftan geri dönüş olmamış ne gelirki elden yola devam
evet benimleykende konuşmuş o kızla, ikimizi bir idare etmiş demekki. ya da benle ayrıyken onla onla ayrıyken benle artık detayları bilmiyorum. ama kız bunun zor zamanlarında yanında olmuş derdini paylaşabilmiş bu kızla. benimle ise cinsellik yaşıyodu kalbim çok acıyo
tanıştırmadı maalesef. gerçekten napıcam nasıl unutucam bilmiyorum. gitti o kızla nişanlanmaya. madem onunla nişanlanacaktın neden benimle bişeyler yaşıyodu? bunu asla anlayamıyorum
benim kafam artık çok karışık çok yorgun ve çok üzgünüm aslında bu ilişkide o da bende çok yorulduk ama en çok ben. çünkü başkası vardıysa onla evlenecektiyse benle neden cnsellk yaşadı yani bunun sebebi nedir?
Cevap verdin bu soruya. Diger kizla sadece öpüşmüş seninle ileriye gittiyse elbette sana gelir. Bence o kiz ailesinin istediği birisiydi bana öyle geldi. Erkekler ailesi isteyince mecbur kaliyo bazen
ailesinin istediği biri değil kızla kendisi tanışmış ailesi daha kızla tanışmamışlardı. o kızın benden daha iyi olduğunu düşünüyor sanırım ben kıskançlık sorun çıkarıyodum diye galiba :( anlamadığım nokta o kızla evlenipte cnsellkte yaşayacaktı zaten o zaman bana ne gerek vardı
Sorun çıkarıcaksin tartisicaksinda bu onun yaptıklarını hakli çıkarmaz. Çok tuhaf benimde kafam karıştı acaba son kez onunla konuşup bunlari onami sorsan
maalesef konuşamayız artık zaten heryerden engelledi beni. en son konuştuğumuzda dedimki beni kullandın mı dedim kullanmadım biz anlaşamadık dedi. çok üzülüyorum içimdeki acıda geçmiyor üstelik ben hala seviyorum ağlıyorum
bende anlayamadım. bu olayı öğrenince bir süre ayrı bile kalmadılar. kız bitti falan dedi çocukta işte yalvardı ayrıyken hata yaptım falan demiş. evlenelim demiş. kızda demekki evlenmek istiyor nişan hazırlığına geçmişler
@Yomeyamo haklısın ama sorun orada. bakamıyorum önüme. hep kafamda neden neden diye soruyorum neden yaptı bana bunları hiç mi sevmedi kullandı mı o kızla mutlu mu falan diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Unutmak için çaba sarf etmeyeceksin. Tam tersi hayatını ve duygularını akışa bırakacaksın. Kendi hayatinla ilgilenecek, hobiler edinecek ve kendi yaşamına devam etceksin. Duygularını bastırmaya gerek yok unutmaya çalışmak daha fazla duygu yasattirir.
Yapıcak bir şey yok ayrılmış veya ayrıldın iki taraftan geri dönüş olmamış ne gelirki elden yola devam
Zamanla geçer. Kuvvetle ayağa kalkman lazım.
Unut gitsin deli gonlum ağlamakla geçmez ömrün 😁
Yani o kendi yoluna gitmiş artık sende unut
Ne kadarlik sevgilindi?
üç yıl
Peki nişan kararini ayriliktan ne zaman sonra verdi?
mesaj atabilir misin oradan anlatıyım biraz uzun ve karışık. yani hemen verdi ayrılır ayrılmaz diyebilirim
Gizli uyesin gerek yok. Unutmaya bak
maalesef istesemde unutamıyorum ve çok özledim
Iyide ayrilir ayrilmaz hemen nasil nisanlanir? Seninleykende bu kizla konusuyodu o zaman? ya da ailesinin bulduğu birimi?
evet benimleykende konuşmuş o kızla, ikimizi bir idare etmiş demekki. ya da benle ayrıyken onla onla ayrıyken benle artık detayları bilmiyorum. ama kız bunun zor zamanlarında yanında olmuş derdini paylaşabilmiş bu kızla. benimle ise cinsellik yaşıyodu kalbim çok acıyo
Terbiyesiz ya 3 yil bunu nasil yapmis keske ailesinden birisiyle tanissaydin
tanıştırmadı maalesef. gerçekten napıcam nasıl unutucam bilmiyorum. gitti o kızla nişanlanmaya. madem onunla nişanlanacaktın neden benimle bişeyler yaşıyodu? bunu asla anlayamıyorum
Muhtemelen diger kizla yaşamıyordu cinsellik sana onun için geldi peki duygusallik ileriye dönük planlar falan hic demiyomuydu
diğer kızla öpüşme olmuş sadece. plan oluyodu evlenelim diyodu bana da
Ayrilik konuşması yaptinizmi? Nişanlanmadan önce falan. Ne bileyim bizim sonumuz yok yinede görüşelim gibi şeyler söyledimi hiç?
benim kıskançlığımdan kavga ediyoduk en son yine öyle oldu kavga ettik bittik. o kızla devam etmiş. o kız sorun çıkarmıyodu sanırım
sizce beni hiç sevmemiş midir
Detayları bilmeden yorum yapmak çok zor 3 yili gözden gecirmelisin samimiydi ne bileyim deger varmıydı
benim kafam artık çok karışık çok yorgun ve çok üzgünüm aslında bu ilişkide o da bende çok yorulduk ama en çok ben. çünkü başkası vardıysa onla evlenecektiyse benle neden cnsellk yaşadı yani bunun sebebi nedir?
Cevap verdin bu soruya. Diger kizla sadece öpüşmüş seninle ileriye gittiyse elbette sana gelir. Bence o kiz ailesinin istediği birisiydi bana öyle geldi. Erkekler ailesi isteyince mecbur kaliyo bazen
ailesinin istediği biri değil kızla kendisi tanışmış ailesi daha kızla tanışmamışlardı. o kızın benden daha iyi olduğunu düşünüyor sanırım ben kıskançlık sorun çıkarıyodum diye galiba :( anlamadığım nokta o kızla evlenipte cnsellkte yaşayacaktı zaten o zaman bana ne gerek vardı
Sorun çıkarıcaksin tartisicaksinda bu onun yaptıklarını hakli çıkarmaz. Çok tuhaf benimde kafam karıştı acaba son kez onunla konuşup bunlari onami sorsan
maalesef konuşamayız artık zaten heryerden engelledi beni. en son konuştuğumuzda dedimki beni kullandın mı dedim kullanmadım biz anlaşamadık dedi. çok üzülüyorum içimdeki acıda geçmiyor üstelik ben hala seviyorum ağlıyorum
Yazik ya hatasını bastırmış resmen kabullenmekten baska caren yok
evet yapacak bişey yok keşke içimdeki acıda bitse. ben çok sevmiştim karşılığı bu olmamalıydı gitti mutlu mesut nişan hazırlığı yapıyor
Yaşlarınız kaçtı? Ben olsam gider kiza anlatırım her seyi
28 yaşımdayım o da 30. diğer kız 24. kız herşeyi öğrendi zaten aynı zamanda öğrendik ama affetti kız çocuğu işte evleniyorlar
Tam bir malmış kızda bu nasil mide ya ben çıldırdım valla burada
bende anlayamadım. bu olayı öğrenince bir süre ayrı bile kalmadılar. kız bitti falan dedi çocukta işte yalvardı ayrıyken hata yaptım falan demiş. evlenelim demiş. kızda demekki evlenmek istiyor nişan hazırlığına geçmişler
Tam zır deli işi bence kurtulduguna sevin sen
haklısın. normal değil bence ikiside
Kesinlikle bence bu adam seni tekrar arar
arar mı sence neden öyle düşündün? bir daha asla konuşmaz gibi geliyor bana
Hmm duygulandım.
Arar gibi geldi bana çünkü sen onun açık kapısısın bunu yanlis anlama ama mutlaka yoklamak için döner hep öyleler çünkü
ne kadar zaman sonra döner acaba? o kızla şu an araları iyi diye dönmüyo demekki. bunca şeyden sonrada nasıl ilişkileri iyi ilerliyor o da çok garip
Fazla sorgulama. Sen dönmesini bekleme yoksa içindeki yara iyileşmez. Önüne bak sen...
@Yomeyamo haklısın ama sorun orada. bakamıyorum önüme. hep kafamda neden neden diye soruyorum neden yaptı bana bunları hiç mi sevmedi kullandı mı o kızla mutlu mu falan diye
Hayatın nokta koyduğu yere soru işaret koyma.
@Yomeyamo haklısın :(
Naptin hic yazdimi?
Aslında seninle sirt sirta verebiliriz bende ayni şeyleri yaşıyorum.. Soruna ondan detayli yazdim bence üstesinden geliriz.
Geçmiş olsun
@Yomeyamo ne geçmiş olsun?
Hani aynen sorunuz var ya
@Yomeyamo anladim
hayır hiç yazmadı ama ben yazdım engelledi. özelden mesaj atabilirsen anlatiyim detayli
Gizlisin nasıl ulaşayım?
@Yomeyamo diğer arkadaşa yazmıştım. bende aynı şeyleri yaşadım dediği için. kullanıcı adım miracleb
unutmak için çabalamalısın.
Demekki etkisi sende hala devam ediyor
Güncel?
Her yerde o var çünkü!
mantığını kullan
Mutluluk dilicceksin
Zamanla alışacaksın