Fazla muhabbet tez ayrılık getirir mi?
Çok konuşmak makbul müdür?
Çok konuşmak makbul müdür?
Evet
Hayır
Kime göre neye göre!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu bir an meselesidir aslinda, yani aliskanlik haline gelene kadar sikilmadiysa insan, ondan sonra muhabbetin cogu ayrilik getirmez, aksine laf lafi acar.
Ama bir de tam tersi durum var ; biriyle sürekli birlikte olmak demek zamanla yapacak,anlatacak bir şeyinin kalmaması demektir. bu süre zarfının sonunda çiftler birbirlerinden sıkılacak yeni heyecanlar aramaya başlayacaktır. mutlak sona böylece gelinecektir.
sevgili ile cok konusmak hakikaten de bir zaman sonra kavgalara neden oluyor hemde sacma sapan nedenlerden dolayi.. bence zaman gectikce ne konusacagini bilmiyor insan sonra olur olmaz seylerden kavga cikariyor telefonu kapatiyor :D sevgililer arasinda daima biraz özlem de yasanmali..
Muhabbetin kalitesine göre görecelidir. Yanında eğlendiğin birini kolay kolay bırakamazsın. Çünkü o kişi senin gülme,mutlu olma ihtiyacını giderir. İhtiyacını ondan karşılarsın gizlice. İnsanlar her daim birbirlerini kullanır,sömürür,tüketir. İster farkında ister değl.
Çok muhabbet değil, boş muhabbet tez ayrılık getirir. Dolu dolu konuşmak güzeldir. Ne zaman ki muhabbetler sıkıcı olmaya başlar ve aynı minval ve konularda dönmeye başlarsa, işte o zaman durum tehlikeye girer.
Gereksiz yere uzatmamak gerek sohbeti.
Cevap
24Cevap
Bi kere de mantıklı bir anket yap, zeytini çekirdeğiyle yutucam :D
konuşmaktan zarar gelmez.
Gunumuzdeki iliskiler çok kisa sureli. Bunun nedenininde kisa zamanda çok fazla muhabbet etmek. Teknoloji gelistigi için her an konusmak mumkun, buda iliskilerin kisa sureli olmasini sagliyor.
Dozunda iyidir...ama cümleler " Ben..." diye ben merkezli başlamamalı...
Yoksa Makuliyetinden Makbule geçerdi kapıdan...kih..kih..kih..
İlgi alanları çok ortaksa, küçük fikir ayrılıkları varsa, iki taraf da biribirini dinliyorsa, iki taraf da keşfedilecek yönü bitmeyecek kadar zengin kişiliklere sahipse getirmez.
evet getirmişliği vardır..
fazla muhabbetin getirdiği tez ayrılığı da kınıyorum !
Menfaati biten'in muhabbeti de bitiyor zeten böyle konuları tartısmaya hiç gerek yok benim fikrimce. Devir menfaat devri, seni seviyorum diyen biri bir bakmışsin 10 dk sonra senden soğuyor. Herkes senden ilgi ve sevgi ihtiyacını karşılayınca olay bitiyor zaten.
ya bence çok değişken bir durum,çok fazla samimi olunca insanlar cıvıo ve karşındakinden beklenmedik tepkiler alabilio bu yzden ayrılık getirebilir bence en ideali orta seviye
telefonlar çıktıktan sonra ilişkilerin ömrü kısaldı. :) istatistik bu.
çok şahit oldum kendim de yaşadım.çabuk ve çok samimyt ayrılık getiriyo bence.her şey zamanına göre olmalı..
Fazla muhabbet tez ayırılık getirmez ; Laçka muhabbet tez ayrılık getirir.
test ettim onayladım getiriyo... şimdi az konuşcaz kız arıyorum ama bulmak imkansız galiba
kisiye gore degisir bu durum.ama ayrilik getirecegini pek sanmiyorum..
kesin..karşındakini yeni tanımaya başlıyorsan mesafeleri korumak sağlıklı
getirmez, basini omzuna yaslayip konusmadan anlasani bul ki getirmesin!..
muhabbetten gelen ayrılıktır ki, en hazinidir, yazıklar olsun
manyak gibi hayırı tıklamak istedim ama verebileceğim bi tane örneğim yok:( lanet genelleme! bu sefer doğru çıktı:(
Kime göre neye göre ama bazen muhabbet edecek konu bulaması orası ayrı bi konu u.u
Ben bilmem hanım bilir
Yatıyor.
öyle diyorlar...ben ataların yalancısıyım.
ne çok konuşulmalı ne de az.. bi ortası bulunmalı
Karşılıklı akışa göre makbuldur.
bencede akışa göre kimileri konuşmadan mutlu olur
az ve öz e biseylerde zamana yayılmalı dimi
hızlı koşan atın b..ku seyrek düşermiş
hayır getirmez..denendi onaylandı.
çok konuşacak ne buluyorsunuz ki
C dedim. Karar veremedim.
kesinlikle tecrübeyle sabittir .
Herşey dozunda olmalı.
geveze bir sewgili istemem
getirir bence