Çok muhabbet tez ayrılık getirmez; tarafların, iletişimlerinin kısa zamanda tükeneceği kadar birbiriyle aynı dilden konuşamadığını gösterir. Tabii taraflara özel alan da bırakmalı ve iki tarafın da kendi bağımsız hayatı olmalı ki bir yerden beslenebilsinler konuşulacak konular hakkında da.
Yani genel olarak öyle. Ama istisna olarak arada kafa uyuşmasi sevgi falan çok üst sınırdaysa getirmez. Aşk sevgi vb şeyler hat safadaysa zaten heran konuşmak ister taraflar. Hep ozlerler. Eğer ki ayrilik getirecekse demekki eksik olan birşey var bir tarafta
Ya öyle de, mesafe varken de ilişkiyi tam anlayamıyorsun. Özlediğin için hep o ilişki çok güzelmiş gibi geliyor, ama biraz fazla vakit geçirdiğinde sorunlar başlıyor.. Sürekli birlikte olduğunda "tez ayrılık" geliyorsa zaten o kişi gerçek aşkın değilmiş demektir. Katılmıyorum görüşe.
Kesinlikle.. Ben aşk ilişkisi olarak düşünmüştüm. Yalnız benim ortağım var iş yerinde, her gün beraberiz 2 sene oldu 10 senelik de arkadaşım. Tabi ki bir dünya kavga ettik bazen birbirimize uyuz da oluyoruz kesin ama istisnai bir durum var aramızda. Yoksa ben de imzamı atarım :)
Çok iyi anlaşsalar bile, çok muhabbet beraberinde sıkılganlığı ve ayrılığı getireceği kesindir. Konuşulacak belli başlı konular elbette konuşulur ama saatlerce sohbet etmek bayar insanı
belki. ama mesafe önemli. muhabbetin o kadar fazla etkisi yoktur diye dusunuyorum ama mesafenin baya etkisi var. hayat felsefem seveni sikerler, sikeni severler
En İyi Cevaplar