Romantik ilişkilerde getirir mi? Peki ya arkadaşlık ilişkileri için?
Evet (nedenini yazın)
Hayır (nedenini yazın)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Romantik ilişkilerde getirir mi? Peki ya arkadaşlık ilişkileri için?
Çok muhabbetten ziyade, çok mesajlaşmak getirebilir. Bir kaç nedeni var.
Birincisi, konuşcak konu kalmaz, sıkılırsınız.
İkincisi, çok mesajlaşan erkek, boş erkek imajı verir. Yani, işi, gücü yok. Ha bire yazıyor, izlenimi verebilir. ya da bu bana çok yazıyor, ya geveze, ya da benden menfaat bekliyor izlenimi...
Oyüzden, erkeklere tavsiyem, mesajlarda, çok gevezelik yapmayıp, gevezeliği, reele bırakmanızı tavsiye ederim.
Lise yıllarında yaşadığım bir anım aklıma geldi..
Biriyle tanışmıştım, Facebook'tan. Ortak noktalarımızın olduğunu keşfettik. Hemşeri olduğumuzu Ailelerimizin, ailelerimizi tanıyabilme ihtimalini, düğünlerde, vesayre, ailelerin görüşebildiği. Benim eskiden yaşadığım, mahallede onun şimdi yaşadığı, Ve bir çok ortak noktalarımızın olduğu konu. Ben baya konuşkan biriydim mesajlaşmalarda, bir gün, sabah akşam konuştuk, ozamanda okul yaz tatilindeydi. İkinci gün sevgili olduk buluşmadan, bir iki gün, gece gündüz mesajlaştıkdan sonra, konuşacak konumuz kalmamıştı, ve sıkıldık. Yani, toplam 4 gün , gece, gündüz mesajlaştık, ertesi gün, msn'deydim. Çevrim içiydim. Selamlaştıysak da, fazla konuşamadık. Akşama kadar konuşacak konu bulamadık, en sıkıcı gündü ogün. Derken ogünün akşamı, o bana, ayrılalım dedi 😅 yani çok muhabbet, tez ayrılık getirdi 😄 soru başlığı yaşandı yani bu durumda
Yanlış yazmışım. Toplam 4 gün konuştuk onla, ertesi gün, çıktık, iki gün daha sohbet muhabbet, üçüncü günü ayrılık 😅
Bu, ilişkinin türüne ve kişilere bağlı olarak değişebilir.
Romantik ilişkiler için, sürekli iletişim bazen ilişkiyi güçlendirebilir çünkü bu, birbirinizi daha iyi anlamanızı ve daha derin bir bağ kurmanızı sağlar. Ancak, sürekli iletişim bazen de ilişkiye zarar verebilir. Örneğin, bir taraf diğerinden daha fazla iletişim kurmayı tercih ederse, bu dengesizlik ilişkide gerginlik yaratabilir. Ayrıca, sürekli iletişim, kişisel alanın eksikliği hissine yol açabilir ve bu da bazı insanların ayrılmayı tercih etmesine neden olabilir.
Arkadaşlık ilişkileri için, sürekli iletişim genellikle olumlu bir etkiye sahip olabilir. Arkadaşlar arasında sık sık iletişim kurmak, birbirinizi daha iyi anlamanızı ve daha güçlü bir bağ kurmanızı sağlar. Ancak, tıpkı romantik ilişkilerde olduğu gibi, sürekli iletişim bazen kişisel alanın eksikliği hissine yol açabilir ve bu da bazı insanların ilişkiden uzaklaşmasına neden olabilir.
Sonuç olarak, “çok muhabbet tez ayrılık getirir mi?” sorusunun yanıtı, ilişkinin türüne, kişilere ve onların kişisel tercihlerine bağlıdır. Her iki tür ilişkide de, iletişimin dengeli ve karşılıklı olması genellikle en sağlıklısıdır.
Cevap
5Cevap
Getirmez boş konuşuyorsan getirir jsjsnjsn
Sohbetine doyulmaz biriyse hayır ve asla
Evet maalesef.
Sadece heyecan biter ayrılık sona bırakılır
Hayır batulfex c5 ralli
Cok yasadim evtt
Evet maalesef
Getirir
Getirir
Kesinlikle getirir