Her şey o kadar yanlış bir zamanda başladı ki. Onun bana aşık oluşu, o zamanlar benim başkasıyla birlikte olmam...
Aradan çok zaman geçti defalarca kavga ettik defalarca iltifat birbirimize her şeyi açıkladık gizlimiz saklımız yoktu. Ama sevgili değildik hiç olmadık. Böylesi daha iyi diye düşünüyordum.
Bir gün bir kavga ettik ben yanlış bir şeyler yaptım ama sonra çok pişman oldum her şeyi düzeltmek istedim. Tüm cesaretimi toplayıp gururu boş verip ona açıldım ilk defa birine aşık olduğumu itiraf ettim. Oysa beni unutmuş. O kadar Kırıcı ve kaba konuştu ki. Ben her şeyi düzeltip eskisinden çok daha iyi olabilecegimizin hayallerini kuruyordum. Hayal kurmayı unutmuş biri ben hayal kuruyordum (!)
Reddedilmek vardır, reddedilmek vardır.
Bir şansı dahi hak etmedim. O bana seni seviyorum dediğinde ben onu uzmemek için elimden geleni yapmıştım. Onun bana dediklerini bir duysanız... bense aptal aşık. Kimseye durduk yere laf ettirmem kendim hakkımda. Ama o ne dese haklısın diyebildim.
Şimdi unutamıyorum.
sanki o duyacakmış gibi onun yokluğunda hep onunla konuşuyorum. Hiçbirini duymuyor.
Her gece rüyamda görüyorum.
Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen o gece yatarken son düşledigim o. Bunu sabah da biliyor gece de Allah da
Şimdi tekrar reddedilme korkum var bir daha reddedilirsem bunu hiç atlatamam.
Sizce nasıl unuturum?
Nasıl tekrar bir başkasına aşık olurum?
Ya da nasıl bir daha hic kimseye aşık olmayıp acı cekmemeyi başarabilirim?
Kandırıyor olsanız da beni rahatlatacak şeyler söyler misiniz?
Aradan çok zaman geçti defalarca kavga ettik defalarca iltifat birbirimize her şeyi açıkladık gizlimiz saklımız yoktu. Ama sevgili değildik hiç olmadık. Böylesi daha iyi diye düşünüyordum.
Bir gün bir kavga ettik ben yanlış bir şeyler yaptım ama sonra çok pişman oldum her şeyi düzeltmek istedim. Tüm cesaretimi toplayıp gururu boş verip ona açıldım ilk defa birine aşık olduğumu itiraf ettim. Oysa beni unutmuş. O kadar Kırıcı ve kaba konuştu ki. Ben her şeyi düzeltip eskisinden çok daha iyi olabilecegimizin hayallerini kuruyordum. Hayal kurmayı unutmuş biri ben hayal kuruyordum (!)
Reddedilmek vardır, reddedilmek vardır.
Bir şansı dahi hak etmedim. O bana seni seviyorum dediğinde ben onu uzmemek için elimden geleni yapmıştım. Onun bana dediklerini bir duysanız... bense aptal aşık. Kimseye durduk yere laf ettirmem kendim hakkımda. Ama o ne dese haklısın diyebildim.
Şimdi unutamıyorum.
sanki o duyacakmış gibi onun yokluğunda hep onunla konuşuyorum. Hiçbirini duymuyor.
Her gece rüyamda görüyorum.
Sabah uyandığımda ilk aklıma gelen o gece yatarken son düşledigim o. Bunu sabah da biliyor gece de Allah da
Şimdi tekrar reddedilme korkum var bir daha reddedilirsem bunu hiç atlatamam.
Sizce nasıl unuturum?
Nasıl tekrar bir başkasına aşık olurum?
Ya da nasıl bir daha hic kimseye aşık olmayıp acı cekmemeyi başarabilirim?
Kandırıyor olsanız da beni rahatlatacak şeyler söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar da yorum yapabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar