Her şeyi çok kafama takıyorum?İnsanları sevmiyorum artık...

Ya ben erkek olmama rağmen neden böyleyim ayrıca duygusal bir yapıya sahibim.Her şeyi çok kafaya takıyorum örnek mi istiyorsunuz:

Az önce markete gidiyordum,bir arkadaşımı gördüm yanında 2 kız vardı o kızlardan birisine önceden teklif etmiştim kabul etmemişti.Her neyse arkadaşım beni gördü naber dedi gittim yanına oturdum konuşuyoruz nereleri kazandınız diye soruyorum arkadaşım ve bir kız cevap verdi önceden teklif ettiğim cevap vermedi.Onun yerine arkadaşı cevap verdi.Ben de neyse dedim görüşürz dedim kalktım.Bunu yolda çok kafaya taktım düşündüm durdum dedim ki e teklif ettiysek ettik niye cevap vermiyorsun ne yaptım ben sana diye kızdım kendi kendime.Ayrıca ben gittikten sonra arkadaşım da dahil diğer kızların da güldüğünü duydum sanırım gözlük takmamla dalga geçmişlerdi zaten o arkadaşım vefasız birisiydi.

İşte böyle bazen kendime kızıyorum acaba bende ne var?Ne yaptım insanlara diye düşünüyorum?Ben insanlara karşı çok iyi olmaya çalışıyorum ama insanlar hep beni eziyorlar ben ne yaptım onlara?Geçen gün takım oyununa girdim sanalda adamın teki küfrediyor ana avrat sanki o anasının karnında öğrendi.

Niye insanlar böyle?
Her şeyi çok kafama takıyorum?İnsanları sevmiyorum artık...