+1 yılÇok ağır sözler söyledim, Çok pişmanım. Yapacak bir şeyim yok.
Pek müslüm Gürses dinlemem ama "Son pişmanlık neye yarar , Her şeyin bir bedeli var." Sözü hayatımı anlatıyor resmen.01 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi kiz arkadasim. Bir hatada beni bıraktı üstüne o kadar kufur etti... pis sözler söyledi. Neyse sorum su. Bana tam 6 ay sonra kiz kankasina özelden aratti seni özlemiş felan dedi. Ben soğuk davrandım ona. Whatsapp engeli mi kaldirdi yazmadım yine engelledi beni. Sence benden vazmi geçer yoksa daha hamleler yapar mi
En İyi Cevaplar
Pişmansan çabala. Benimde erkek arkadaşım ağır konuştu ama onu affetmek için bekliyorum. Gerçekten pişmansan ve seni seviyorsa affedecektir.
19 Yorumla
Soran+1 yılOoo tam senlik soru sorayım mi
Soran+1 yılEvet valla onu sorcaktim. Cevabın ne
Soran+1 yılSurunsun istiyorum. Dedikleri şeyler çok igrencti gelsin si*tiri cekicem 😂😂
Soran+1 yılYalan söyledi yakaladım birsryi bahane etti kudrdu.
Soran+1 yılBekleyeceğim o zaman
+1 yılbir fikrim yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılhafiften gönül alırdım oda karşımdaki insanın kibir yapıp yapmayacağına bakaraktan
11 Yorumla
Soran+1 yılBak şimdi kiz arkadasim. Bir hatada beni bıraktı üstüne o kadar kufur etti... pis sözler söyledi. Neyse sorum su. Bana tam 6 ay sonra kiz kankasina özelden aratti seni özlemiş felan dedi. Ben soğuk davrandım ona. Whatsapp engeli mi kaldirdi yazmadım yine engelledi beni. Sence benden vazmi geçer yoksa daha hamleler yapar mi?
+1 yılSinirlendiğim için böyle konuştuğumu aslında karşımdakini kırmak istemediğimi söylerim özür de dilerim
10 Yorumla
+1 yılKızınca yapıyorum maalesef. O lafları düşünmeden söylediğimi söylerim
15 Yorumla
Soran+1 yılPekii bir soru sorayım mi
- +1 yıl
Sor
Soran+1 yılBak şimdi kiz arkadasim. Bir hatada beni bıraktı üstüne o kadar kufur etti... pis sözler söyledi. Neyse sorum su. Bana tam 6 ay sonra kiz kankasina özelden aratti seni özlemiş felan dedi. Ben soğuk davrandım ona. Whatsapp engeli mi kaldirdi yazmadım yine engelledi beni. Sence benden vazmi geçer yoksa daha hamleler yapar mi?
- +1 yıl
Vazgeçebilir.
Soran+1 yılHemencik mi ya
+1 yılöyle birşey yapmam ama yaptim diyelim dönmem çünkü o lafları söylerken gidiş biletini kesmisimdir 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılBir soru sorabilir miyim
O kişiden özür dilerdim sonuçta dediğini geri alamazsın ama pişman olduğunu söyleyebilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılPekii bir soru sorayım mi size
Soran+1 yılBak şimdi kiz arkadasim. Bir hatada beni bıraktı üstüne o kadar kufur etti... pis sözler söyledi. Neyse sorum su. Bana tam 6 ay sonra kiz kankasina özelden aratti seni özlemiş felan dedi. Ben soğuk davrandım ona. Whatsapp engeli mi kaldirdi yazmadım yine engelledi beni. Sence benden vazmi geçer yoksa daha hamleler yapar mi
- +1 yıl
Yani senin hatanın boyutuna bağlı tabi kıza çok kötü bişey yaptıysan (aldatma gibi) ozaman bir planı vardır sana pişman ettirmek için ama başka bir nedenden dolayı yani önemsiz bişeyden dolayı ayrıldıysa ozamanda seni gerçekten sevmemiş demektir
Bence hiç bulaşma yüz verme derim sen yanarsın sonunda
Dediklerini umarım doğru anlamışımdır
Soran+1 yılEvet ya aldatmadim. Bir yalanını yakaladım kudurdu birşeyi bahane etti ışte. Ondan bıraktı
Soran+1 yılHastane gidicem dedi bana cafeye gitmiş
Soran+1 yılValla demeye kalmadan yol verdi
+1 yılSöylediğim kişinin gönlünü alıncaya kadar uğraşırım
17 Yorumla
Soran+1 yılBu kişiden ayrilmissaniz
- +1 yıl
Üzdüysem yinede iyi bitirmek için çaba harcarım
Soran+1 yılPekii bir sorum olacak ☺
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Ne yaparsa yapsın geriye bakmak hata. Onu bırak ileriye bak
Soran+1 yılOylede hani. O kadar fedakarlık yaptım. Burnu surtsun istiyorum ya ☺
+1 yılPişman olmam.
O kadar ağır konuşmuşsam haklıyımdır09 Yorumla
Soran+1 yılBor soru sorayım mi size
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Sen vazgec
Birdaha oluru olmasın
Soran+1 yılÖyle ama surunsun istiyorum ☺
- +1 yıl
Hadi yeme beni
Soran+1 yılValla yine yapar çünkü. Neler yaptım onun için sana yapsam evlenme teklifi edersin bana
- +1 yıl
Bn gucsuz bırıyle evlenmem
Soran+1 yılGüçsüz derken
+1 yılAğır söz söyleyecek kadar kızdırdılarsa pişman olacağımı pek sanmıyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBir sorum olacak size?
- +1 yıl
Tabii buyur
- +1 yıl
Böyle birinin hayatından çıkması kayıp değil.. yani vazgeçmesini hala önemseme boşuna
Soran+1 yılÖyle ama neler neler yaptım onun için. Beni boş yere bırakması koydu. Pişman olsa sevinirim ondan surunmesini istiyorum. Daha adım atar mi
- +1 yıl
Bilemem
Sinirlerim boşalır ağlarım sonra özür dilerim haksızsam
05 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim surunsun istiyorum
+1 yılAynı durum bende de var ağzıma geleni saydım abi kendimi haklı sandığım için o sinirle ama o haklıydı ve bu durumu duzeltemiyorum 😑
06 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bir soru sorayım mi sana
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Hamle yapmaz bence zaten yokluğuna alışmıştır sadece ozluyordur seni gereken hamleyi o yapmış gerisini de sen Tamamla bence hala sende birseyler bitmediyse ama şunu da unutma eskinin yenisi olmaz
Soran+1 yılAynen ondan birsey yapmıyorum yine bırakır gider dimi
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim eskinin yenisi olmuyor emin ol bir kitabı bir kere okumak en mantıklısı bir de araya üçüncü şahıslar girmişse bu süre içerisinde daha ölmüş seyleri bir daha diriltmemek gerekir bir insan 7 sinde neyse 70inde de odur bir kere bırakmayı göze alan hep alır nasıl olsa geri donerim barisiriz düşüncesiyle laskalasir ilişki
+1 yılözür dilerim, işe yararsa
01 Yorumla
Soran+1 yılPekii bir soru sorayım mi
+1 yılpişman olmam içimden geldiyse ondan söylemişmdir
011 Yorumla- +1 yıl
sadece yaptığım hatayi anlarım daha kötüsünü yaparım bir dahakine kanka. yanlış anlama
- +1 yıl
tamam naber.
- +1 yıl
küfürlü konuşma :D
- +1 yıl
ahh ahh. :'(
- +1 yıl
naber
- +1 yıl
neden
Özür dilerim tabi ki.
00 Yorumlaİçim içimi yer ama dediğimden geri dönmem
07 Yorumla
Soran+1 yılIşte o zaman sana bir sorum olcak
Soran+1 yılValla aradı soğuk davrandım. Hamle yapar mi sence
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
+1 yılHiçbir şey yapmam söylediysem haketmiştir
06 Yorumla
- +1 yıl
Tabii
- +1 yıl
Pişman olmuş geri dönmek içn elinden geleni yapar
Soran+1 yılDimi Bence de daha adım atar diyorsun
- +1 yıl
Aynen
+1 yılÖzür dileyip gönlünü almaya çalışırdım
020 Yorumla
Soran+1 yılBu kiseden ayrilmissan
- +1 yıl
Olsun sonuçta kalbi kırılmıştır
Soran+1 yılPeki bir sorum olucak size sorabilir miyim
- +1 yıl
Tabi
- +1 yıl
Kafaya taktıysa ulaşmaya çalışır ama sen hiç bir şekilde tepki vermezsen vazgeçebilir
Soran+1 yılValla aradı kankasi selam söyle işim var iyi akşamlar dedim 😂😂
- +1 yıl
İyi demişsin 😄
Soran+1 yılÇok şey olmuş dimi pesimden gel gibi birsey ☺☺
- +1 yıl
Aynen öyle 😁
Soran+1 yılPekii vazgeçer mi daha adım atar mi çünkü whatsapp engelimi kaldırmış ti yazmadım yine engelledi
- +1 yıl
Atmaz bence artık
Soran+1 yılBen bunu bile yapmaz diyordum yaptı çok egoist biri ☺
- +1 yıl
Demek ki baya içerlenmiş
Soran+1 yılHemen vazgeçer mi diyorsun ya. Biraz daha burnu surtsun istiyorum ☺
- +1 yıl
Vazgeçebilir geçmesin istiyosan sende umutlandır yani sinyal ver
Soran+1 yılNasıl vereyim ki engelledi yine beni ☺
- +1 yıl
bir şekilde ver o kankasına ulaş nasıl falan de halini hatrını sor sonra tekrar ortadan kaybol
Soran+1 yılKankasida tehtit edip engelledi ama kaldirdi engeli 3 aydır ama yazmıyorum ona da ☺☺
- +1 yıl
Valla yap artık bişeyler sen bilirsin
+1 yılPişman olacağım şeyler soylemem
01 Yorumla
af dilemesini bilirim.
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilerim
050 Yorumla
- +1 yıl
Yapsın sen onu boş ver 6 ay niye beklemiş bırak vazgeçerse daha iyi
Soran+1 yılValla ilk 3 ayında kankasi tehtit edip engellemişti. Yazmadım 3 ay sonra başka kankasina arattı. Çok ağır sözler söylediği için mi kendisi yazmiyor
- +1 yıl
bir erkeği ne diye tehdit etti?
Soran+1 yılKizi dudagindan öptüm. Ertesi gün birsey istedi yapmadım. Işte neden optun felan filan ışte. Kankasida tehtit
O da çok ağır sözler söyledi ışte. Bende yazmadım vazgeçtim ondan- +1 yıl
En sevmediğim şeydir özelime 3. Şahısların girmesi bırak kızı amann
Soran+1 yılDimi ya sanki tecavüz etmeye kalktım. Eğlendik afedersin 2 saate 350 tl hesap verdim eve bırakırken dudaktan öptüm gittim. Opusmeye dahi çalışmadım. Masum bir öpücük.
- +1 yıl
Ohaa 350 mi 😂 benim sevgilim olan insanlar en az 50 harcamıştır ne malmışım az harcamşlr😂
Soran+1 yılValla kanka neler yaptım. Kardeşlerini bile gezdirir harçlık verir hediyeler alirdim. Kız kardeşine doğum günü partisi bile yaptım. Hatta kufur ederken bile üzerinde benim aldığım polar vardı o derece
- +1 yıl
Bırak kanks bu kızı değmez değerini bilmeyenden hayır gelmez
Soran+1 yılKanks ıstanbul daysan yat kiralicam kimse yok gelin gezelim arkadaslarinida getir adalar boğaz turu yapalim
- +1 yıl
Yok be kanks ben sana uzaqm olsaydım gelirdik😂
Soran+1 yılValla çok canim sıkılıyor. O kiz olsaydı gezerdik be. Kimse yok diye aklıma geliyor
- +1 yıl
Oyle olur zaten 😂 benim de canım sıkıldqnda eskiler aklıma geliyor 😂 😂
Soran+1 yılDimi ya kendime birini bulmam lazım güzel olmalı. 😂😂
- +1 yıl
Sen yakışıklı mısın da guzel istiyorsun bundan haber ver 😂 😂
Soran+1 yılFena değil ama kanki araba ev bide kızları full gezdiriyirum eglendiriyorum
- +1 yıl
Kızlar bakıyorsa tip vardr azcık😂
Soran+1 yılIsim var yazın 7 bin kisin 5 bin 😊 efendiyim daha ne olsun
- +1 yıl
Her şey para dql. d şahsen tipin yoksa sana yine bakmam😂
Soran+1 yılValla o zaman sana helal olsun diyorum cidden
- +1 yıl
Neden😂
Soran+1 yılHani kizlarlarin çoğu bakıyor zengine arabası olana hakta veriyorum valla insan gezmek tozmak ister. Kız olsaydim fakir biriyle olmazdım sanırım.
- +1 yıl
Onemli olan tip benim için sonra karakter 😂😉 beraber zengin oluruz😂
Soran+1 yılEvet karakterim iyi olmasa kardeşlerine bakar miydim
- +1 yıl
Anlmdm ya😂
Soran+1 yılCadisin ya çok tatlisin
- +1 yıl
Anlamdm açıkla😂
Soran+1 yılÇok tatlisin diyorum. Cadisin diyorum 💀👻👻👻
- +1 yıl
Saql öyleyimdir 😂
Soran+1 yılBiliyorum valla cok sekersin
- +1 yıl
Yerim kendimi😂
Soran+1 yılYok yeme sen laximsin ya senin gibi kızların soyu tükenmek uzre
- +1 yıl
Yerimi kızlarıma bırakcm senn çocukların baksın diye😂
Soran+1 yıl😂 enayi yerine koysunlar diye mi 😂😂
- +1 yıl
Ne demek istedin şimdi😂
Soran+1 yılAnladin canim sen caktirma ☺☺
- +1 yıl
Enayi mi dedin kızlarıma
Soran+1 yılYok ya benim çocuklara dedim. Senin kizlarin benim çocukları enayi yerine koyar dedim cadi
- +1 yıl
Oyle olması lazım😂
Soran+1 yılDimi ya cadiya bak tipe bak (cok tatli)
- +1 yıl
Şş nazar değmesin 😂
Soran+1 yılKizim çok tatlisin cidden ya. Senin gibi birini nerden bulurum baksana sohbetin yüzün herşeyin güzel. Millet ne kadar şanslı ya
- +1 yıl
Millet neden şanslı olsun kişi
Soran+1 yılSenin gibi kızlarla sevgili oluyor ben ise kezbanlarla oluyirum
- +1 yıl
Yok be benimde sevgilim yok ki
Soran+1 yılOh be yoksa o çocuğu kiskanirdkm 😂😂
- +1 yıl
Benimle pek ciddi olan yok sıkıntı burada 😂
Soran+1 yılSevismelik mi düşünüyorlar ☺
- +1 yıl
Evet bende öyle istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. özür dilerim